Restaurantul 'Capra Neagra' s-a... innegrit definitiv.
In perioada 2-8 iulie 2018 am fost la Brasov cu sotia, pentru o minivacanta. Pe data de 5 iulie ne-am gandit sa luam pranzul in Poiana, asa c-am pornit-o la drum si pe la orele 16,00 am ajuns la destinatie.
Am facut un minitur al locatiei si dupa ceva timp ne-am hotarat sa mancam la "Capra Neagra", renumit inainte de '89, cand era in topul restaurantelor din Poiana, din cate imi amintesc.
Ne-am asezat la o masa si dupa cateva minute a venit un ospatar cu un aer ce-mi amintea exact de perioada comunista, desi avea pana in 40-45 de ani. Ne-a oferit doua meniuri si ne-a lasat sa ne decidem. Preturile oarecum in regula, adica medii, "nici prea, prea, nici foarte, foarte".
Am comandat o salata greceasca, eu, iar sotia o salata cu piept de pui si cartofi taranesti si impreuna o pizza quatro formaggi, iar de baut cate o apa plata (eram cu masina).
Mancarurile au venit suspect de repede, mai ales pentru pizza si cartofii taranesti!?
Cele doua salate au fost in regula, nici mai bune, nici mai rele decat in alte parti.
Partea proasta a venit odata cu pizza si cartofii taranesti ai sotiei.
Pizza, daca se poate numi asa, era o lipie stravezie cu vagi urme de cascaval ca aspect, ca la gust nici macar nu se simtea acel cascaval (cred ca era cumparata de la un supermarket si incalzita la microunde), iar cartofii taranesti erau de fapt o mancare clasica de cartofi fara sos, cam ca acelea care se serveau odata prin armata, fara gust, fara miros, o masa amorfa de cartofi putreziti de atata fiert (sunt curios, de cate ori or fi fost reincalziti?).
Pizza - 28 lei (la supermarket e maxim 6-7 lei una similara, la fel de golasa), am folosit-o pe post de paine.
Cartofii - 10 sau 12 lei portia, nu-mi mai amintesc exact.
Dezamagitor!
Atitudinea baiatului care ne-a servit a fost una corecta, am avut noroc din punctul asta de vedere, pentru ca intr-un alt sector o "tovarasa" arunca priviri laser tuturor clientilor, precum un fuhrer condamnatilor din lagar.
Sincer, va sfatuiesc sa va ganditi de cel putin doua ori inainte de a manca la "Capra Neagra"...
Trimis de genugeo85 in 10.07.18 15:23:48
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (genugeo85); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@genugeo85: Am mancat acolo anul trecut prin februarie, cand eram in excursie. Chelnerul, atmosfera si mancarea mi s-au parut ok, insa preturile au fost intr-adevar prea mari. Am platit 100 de lei pe doua portii de varza calita si doua sticle de apa.
Servire deplorabila. Ne-am așezat la masa, iar ospătărița care se ocupa de noi a venit și ne-a informat ca nu poate aduce comanda ca are prea multe mese și nu mai are timp sa se ocupe și de noi. Cu o zi înainte am fost tot aici la masa și totul a fost ireproșabil. Recomandam cu drag restaurantul dar atenție la personal.
BY WEBM: Text trimis spre publicare ca review. Neîndeplinind condițiile impuse de Regulament pentru publicarea ca articol distinct, a fost mutat de echipa tehnică aici, ca ecou.
- Jun.2024 [Restaurant Șura Dacilor] Experienta culinara nerecomandata — scris în 26.06.24 de ux134515 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2023 [Restaurant Coliba Haiducilor] Dezamagire totala — scris în 04.09.23 de ux130649 din BUCURESTI - nu recomandă
- Feb.2022 [Restaurant Stâna Turistică] De evitat! — scris în 11.02.22 de ux123690 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Nov.2021 [Restaurant Cabana Iulius Romer (ex Postăvaru)] Papa bun, atmosferă relaxantă, priveliști uimitoare — scris în 24.11.21 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 [Restaurant Miorița] Frumos, elegant — scris în 06.09.21 de ilinois57 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2021 [Restaurant Șura Dacilor] Peste 4 ani... inca o sansa! — scris în 01.06.21 de RUdar din FOCşANI - nu recomandă
- Oct.2020 [Restaurant Coliba Haiducilor] Dezamagitor — scris în 31.10.20 de Liliana Lili din FOCşANI