Pranz foarte gustos la restaurant La Bologa [Ludus]
In drumul dinspre Cluj catre Tg Mures e un mic orasel, Ludus. Auzisem inainte de a sosi acolo de multe recomandari pentru a lua masa. Cu masina parcata in centrul localitatii, la Lidl, gasiti in fata dvs. renumitul restaurant. labologa.ro
Nu e pretentios. Cladirea cu scara exterioara are la parter o pizzerie si la etaj un restaurant in toata regula, te imbie cu arome de paine pe vatra inca de la intrare.
Cu mai putin de 20 ron consumatie de persoana poti servi placinte coapte pe foi de varza si umplute cu branza (numite de localnici palaniete) ca aperitiv, plus un 30 cm coaste fripte la gratar, asezonate cu cartofi prajiti si sosuri, apa, cafea,
Restaurantul are desigur, o lista complexa de meniu, dar am ales ceea ce am avut ca recomandari. Personalul foarte amabil si curat.
Ludus, oras mic, dar primitor. Pentru cine vrea sa faca o escala pe traseul Cluj-Tg. Mures, recomand cu tarie acest local care din pacate, nu-si face reclama pe care o merita din plin.
Trimis de Atena2008 in 02.01.14 13:36:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în LUDUȘ [MS].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Atena2008); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat la rubrica "Alte restaurante din judetul Mures" (deja existentă pe sait).
Am mancat la acest restaurant, "La Bologa", am ramas impresionata.
GPS-ul ne-a dus chiar acolo, am parcat pe o strada laterala.
Restaurantul este foarte curat si spatios, iar personalul foarte amabil si prietenos.
Coastele la gratar sunt "punt de interes turistic", foarte gustoase si servite ca la carte.
Am avut noroc ca l-am gasit pe internet chiar cu cateva zile inainte de trecerea prin Ludus.
Fara indoiala ca voi reveni.
Multumim pentru un pranz de neuitat!
- Mar.2019 [Restaurant pizzerie Vintage Forest] Vintage Forest din Luduș, un local decorat frumos și cu pizza foarte bună — scris în 03.04.19 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ