Restaurant Capriccio - cu siguranta veti fi multumiti daca le treceti pragul
am fost la Restaurant Capriccio, despre care am auzit multe lucruri bune, si pot sa spun ca este un local unde ne vom intoarce cu siguranta.
mancarea este proaspata - lucrul acesta se simte-iar recomandarile ospataritei sunt de nerefuzat.
la sugestia domnisoarei care ne-a servit am comandat cate o ciorba de burta (sunt un fan al ciorbei mentionate anterior) si pot sa spun ca este una din cele mai bune pe care le-am mancat vreodata. apoi am trecut la felul principal si am servit pui alfredo iar consoarta friptura de manzat in sos de piper verde cu tagliatelle. corect gatite si cu un gust foarte bun dat de ingredientele de calitate folosite la prepararea lor.
"vedetele "meniului sunt Fajitas-ul si Quesadilla pe care multa lume le recomanda dar o sa le incercam data viitoare.
servirea este excelenta iar preturile foarte bune.
Trimis de padureanu in 19.08.13 22:38:18
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (padureanu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Șiii... cum dăm de crâșma asta, dacă suntem vreodată prin zonă?
@Dragos: adresa este Strada Dorobantilor, Nr 28 telefon 0354 111 920, este pozitionat in spatele bisericutei de lemn.
o sa va placa, cu siguranta.
@webmaster: rog inserarea acestor completari in review-ul initial.
AmFostAcolo, la restaurantul Capriccio, din nou si reiterez ca preparatele servite sunt in continuare... FOARTE gustoase.
am comandat din nou ciorba de burta - sa vad daca pastreaza standardul - si ciorba radauteana. Excelente! La ciorbe ne-a spus ca mai are doar doua portii de ciorba de burta... lucru de apreciat pentru ca puteau sa ne "incropeasca" inca o ciorba, fara probleme. Ciorba radauteana si ea foarte buna si nu "semana" cu cea de burta - am fost atenti la acest aspect!
la felul doi am luat gulas, pizza si pui kapia, toate fiind foarte bune si proaspete! se pare ca puiul kapia este vedeta meniului, fiind cel mai comandat preparat al restaurantului.
am inteles ca aici se pot comanda pe langa mancare si paine de casa, prajituri sau torturi.
Sper sa le mearga afacerea si sa aiba mai multi clienti, pentru ca merita! Si bineinteles sa pastreze calitatea preparatelor.
@ardeleanu: nu mi se pare a fi cazul - e totuși vorba despre altă vizită. Rămâne ca ecou.
@webmaster: ok. care webmaster esti, vreau sa te intreb ceva pe PM.
- May.2024 [Green Place Bistro [Simeria]] Green Place — scris în 12.07.24 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2023 [Restaurantul Cocoșul de Aur] Experiența de neuitat — scris în 28.08.23 de ux130532 din CRAIOVA - nu recomandă
- May.2022 [Restaurant han Moș Opincă] Furt pe fata! — scris în 14.05.22 de ux124860 din DEVA
- Aug.2021 [Pizzeria Casa Rustica] Mâncare bună și gustoasă! — scris în 24.08.21 de roxette13 din PITESTI - RECOMANDĂ
- May.2021 BöRD 13, un loc perfect pentru a mânca bine dar și pentru o vedere spectaculoasă! — scris în 13.06.21 de maryka din GHIMBAV [BV] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 [Restaurantul Cocoșul de Aur] Restaurantul „Cocoșul de Aur” – Aur în Deva? Oare? — scris în 14.09.19 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 [Restaurant Dunărea] Dezamagire — scris în 23.07.19 de oanagogan din IASI - nu recomandă