GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Cum sa ocolesti Taverna Sarbului si de ce
Eram la munte si ne planuisem o zi in Brasov, sa ne plimbam prin locuri frumoase, sa mancam bine si sa ne intoarcem spre hotel pe seara. Zis si facut, toate mai putin partea cu “sa mancam bine”.
Mai fusesem cu un an in urma la Taverna Sarbului si ne placuse, ne simtisem bine. Am revenit si acum la ei, insa ce diferenta fata de anul trecut.
N-am avut problema in a gasi masa libera la ora pranzului (in jur de 14.00), probabil si datorita multitudinii de terase in zona centrului vechi. Ne-am asezat si ne uitam pe meniu cand un ospatar ne-a spus sa nu ne uitam pe meniul zilei pentru ca nu au nimic din ce zice acolo. Ok, am spus, pacat, insa o sa alegem altceva. La felul intai am luat doua ciorbite si eu am vrut zacusca sarbeasca. Iar pentru felul doi am ales salata Cesar, snitel cu piure si eu am optat pentru o portie de varza calita.
Incepe sa treaca timpul… vin intr-un final apa si painea. Mai asteptam putin, apar ciorbitele. La ceva distanta vine si zacusca. Bune toate, cu gust. Pana aici totul ok. De aici incolo ceva s-a fracturat si n-a mai mers.
Am asteptat cred ca o ora ca sa ni se aduca salata Cesar. Inca eram in dispozitia buna (trecuse doar o ora!), glumeam intre noi cum ca in bucatarie acum se creste puiul care urmeaza sa devina snitel. Sau ca acum se sadesc cartofii, care apoi urmeaza sa creasca, sa fie culesi adusi la bucatarie si preparati. In sfarsit a venit. Asadar acum dintre noi unul manca si doi se uitau. Deja era mancata de mult salata cand ni s-a adus snitelul cu piure. N-am inteles de ce le-au adus pe farfurii separate, oricum piureul era asa de intins pe farfurie ca se vedea fundul acesteia. In fine.
Si apoi dai si stai. Si stai. Si stai. Eram in restaurant de o ora si jumatate, varza nicaieri. Am chemat-o pe ospatarita, am intrebat-o de varza mea. A parut putin incurcata, a spus ca o sa verifice la bucatarie… Am intrebat daca varza calita este deja preparata sau daca urmeaza sa fie gatita acum. Mi-a spus ceva de genul ca verifica si revine. N-a mai revenit. Intre timp la o alta masa s-a ridicat un domn plin de nervi si a spus ca s-a saturat, ca a comandat acum o ora si inca nu a venit mancarea. Unul dintre ospatari i-a raspuns ceva de genul mai dureaza putin, insa domnul a rabufnit ca nu e posibil, ca a comandat doar o ciorba. Abia atunci s-au pus in miscare ospatarii, sau cel putin asa a parut, ca s-au alertat putin. Insa 15 minute mai tarziu domnul cel nervos inca nu isi primise ciorba comandata.
Dupa alte 15 minute deja mi se terminase si mie si rabdare si tot. Am cerut primului ospatar pe care l-am vazut sa comunice la bucatarie ca renunt la varza si sa ne aduca nota de plata. Abia atunci a revenit ospatarita noastra, tanara si slaba (as spune din toate punctele de vedere) cu nota de plata si scuzele pregatite. Nici n-am mai ascultat-o.
Concluzia este ca degeaba ai un brand bun daca nu il respecti si nu il intretii. Preturile sunt mari iar servirea de amatori. Mancarea poate ca e gustoasa, insa daca e inaccesibila si nu ajunge la tine este tot degeaba. Senzatia generala este de delasare. Si uite-asa Taverna va avea cu trei clienti mai putin. Chiar nu va recomand restaurantul.
Trimis de Storia in 07.08.19 19:38:08
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAȘOV.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Storia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Oct.2024 [Restaurant Roata Norocului] Roata Norocului - un reper al gastronomiei brașovene — scris în 05.11.24 de Safta Radu din ROșIORI DE VEDE - RECOMANDĂ
- Oct.2024 [Berăria Poftă sau Foame] Berăria Poftă sau Foame - locul în care ne-am potolit foamea... sau pofta — scris în 23.10.24 de Safta Radu din ROșIORI DE VEDE - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant Ursul Carpatin] La Ursul Carpatin – nimic deosebit — scris în 09.09.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Apr.2024 [Taverna Pescarului] Taverna Pescarului — singurul restaurant cu specific pescăresc din Brașov — scris în 16.04.24 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Nov.2023 [Restaurant Karma Lounge [Unirea Shopping Center]] Karma din Brașov — scris în 26.11.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2023 [Restaurant Sergiana / Centru Vechi (Mureşenilor)] Experienta culinara de nerepetat — scris în 07.10.23 de lulutza2009@ din PREDEAL [BV] - nu recomandă
- Jul.2023 [Restaurant Sub Tâmpa] Puțin răsfăț ”Sub Tâmpa” — scris în 31.07.23 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ