[Domeniul Dâmbu Morii, Timișu de jos] Un fel de crasma comunala combinat cu pensiune si restaurant de lumea a treia
Am mers intr-o zi de weekend pentru a vizita canionul 7 Scari si la intoarcere, cautand pe Net, am dat de aceasta locatie.
Fiind la 5 minute de unde am eram noi si vazand numele pompos de "Domeniu" am zis sa tragem acolo pentru o masa.
La intrare un aspect destul de neingrijit, parcarea cu masini lasate la voia intamplarii si vreo 2 botezuri in restaurantele din incinta.
In final ajungem la terasa din spate, langa locul de joaca pt copii.
Fiind 6 persoane gasim o singura masa libera pentru noi care inca nu era debarasata.
Stam 15 minute, chelnerii treceau pe langa noi fara sa schiteze nici un gest.
Intr-un moment il rog pe unul sa faca curat si poate binevoieste sa ne aduca si un meniu. Imi da un raspuns sec: "Nu pot curata masa acum. Mutati-va la alta masa".
Ma uit in jur, vad niste handralii, in slapi, bermude, si tricouri de bazar Obor - aflua ca sunt chelnerii :)) ) - Fulgerator ne decidem: "noi ne caram de aici ca nu mancam de la astia".
La plecare ii mai si aud cum vorbeau intre ei despre noi, cum ca am fost nesimtiti ca le-am cerut sa curete masa.
O experienta oribila, care te face sa iti doresti in fiecare an sa iei avionul sau sa conduci 2000 km, numai pt a gasi liniste, bun simt, servicii perfecte si fara baietasi [...] care din lipsa de optiuni s-au facut ospatari, taximetristi sau mai stiu eu ce...
In concluzie, nu recomand, mai bine rabdati si mancati in Brasov sau Ploiesti.
Trimis de MrCod in 18.09.17 09:27:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAȘOV.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MrCod); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în Brașov și împrejurimi, BRAȘOV" (deja existentă pe sait)
Recomandările referitoare exclusiv la restaurantul unei unităţi de cazare NU se încarcă la rubrica de cazare respectivă, ci la rubrici de tipul "Unde mâncăm în zona X (sau similare)"
Conform Regulamentului AmFostAcolo, articolul va fi publicat fără note, întrucat nu aţi beneficiat efectiv de serviciile acestei unităti de alimentaţie publică.
- Oct.2024 [Restaurant Roata Norocului] Roata Norocului - un reper al gastronomiei brașovene — scris în 05.11.24 de Safta Radu din ROșIORI DE VEDE - RECOMANDĂ
- Oct.2024 [Berăria Poftă sau Foame] Berăria Poftă sau Foame - locul în care ne-am potolit foamea... sau pofta — scris în 23.10.24 de Safta Radu din ROșIORI DE VEDE - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant Ursul Carpatin] La Ursul Carpatin – nimic deosebit — scris în 09.09.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Apr.2024 [Taverna Pescarului] Taverna Pescarului — singurul restaurant cu specific pescăresc din Brașov — scris în 16.04.24 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Nov.2023 [Restaurant Karma Lounge [Unirea Shopping Center]] Karma din Brașov — scris în 26.11.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2023 [Restaurant Sergiana / Centru Vechi (Mureşenilor)] Experienta culinara de nerepetat — scris în 07.10.23 de lulutza2009@ din PREDEAL [BV] - nu recomandă
- Jul.2023 [Restaurant Sub Tâmpa] Puțin răsfăț ”Sub Tâmpa” — scris în 31.07.23 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ