Restaurantul Cerbul Carpatin Brasov
Aflandu-ne prin Brasov am vrut sa mancam la restaurantul Cerbul Carpatin din Piata Sfatului din Brasov. Ne-am asezat la masa, insa a durat ceva timp pana sa vina o chelnerita sa debaraseze masa de resturile de la clientii de dinainte.
Dupa ce a luat canile si ce mai era pe masa, a mai durat ceva timp pana a revenit la masa sa ne aduca meniurile. Insa masa era murdara, uda. Dupa ce chelnerita ne-a aruncat in fata meniurile (le-a aruncat efectiv!!!) Am rugat-o sa stearga masa murdara.
A raspuns cu un "daaa" asa de plictisit... si rautacios... a revenit cu un spray si o carpa murdara si efectiv ne-a pulverizat si pe noi cu acel spray... moment in
care ne-am ridicat si am plecat de la masa.
Nu exista bun simt si customer service din partea chelnerilor. Rusine!!! De asta terasa este aproape goala chiar si cand eate supra aglomerat in Piata Sfatului.
Trimis de pingo_doce in 24.08.14 11:24:11
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAȘOV.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (pingo_doce); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Conform Regulamentului AmFostAcolo, articolul va fi publicat fără note, întrucat nu aţi beneficiat efectiv de serviciile acestei unităti de alimentaţie publică.
Foarte necesare asemenea reviewuri. Si eu gasesc important sa scrii si de bine dar si criticile si intamplarile nefericite de gen.
te urmaresc in continuare
in curand voi posta reviewurile din concrdiul de anul acesta centrat in bucovina dar si cu ceva deviatii de la traseul standard
dan&ema
Nu sunt de acord cu o stfel de atitudine din partea ospatarilor sau a oricarui alt prestator de servicii (mai ales ca si eu sunt comerciant) dar am o intrebare: de ce v-ati asezat la o masa care era plina de vesela si trebuia debarasata daca terasa esta aproape goala? E doar o intrebare fara note tendentioase cum poate ar parea.
@benescu75: pentru ca era o masa langa usa restaurantului, unde era umbra de la umbrela si nu vroiam sa stau cu capul in soare. Timp de 4 zile cat am fost in Piata Sfatului din Brasov am urmarit acea terasa si gradul de ocupare era de maxim 50% ca medie. In doua seri am vazut ca nu era nici o masa ocupata. Asta pe la ora 21.
- Oct.2024 [Restaurant Roata Norocului] Roata Norocului - un reper al gastronomiei brașovene — scris în 05.11.24 de Safta Radu din ROșIORI DE VEDE - RECOMANDĂ
- Oct.2024 [Berăria Poftă sau Foame] Berăria Poftă sau Foame - locul în care ne-am potolit foamea... sau pofta — scris în 23.10.24 de Safta Radu din ROșIORI DE VEDE - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant Ursul Carpatin] La Ursul Carpatin – nimic deosebit — scris în 09.09.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Apr.2024 [Taverna Pescarului] Taverna Pescarului — singurul restaurant cu specific pescăresc din Brașov — scris în 16.04.24 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Nov.2023 [Restaurant Karma Lounge [Unirea Shopping Center]] Karma din Brașov — scris în 26.11.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2023 [Restaurant Sergiana / Centru Vechi (Mureşenilor)] Experienta culinara de nerepetat — scris în 07.10.23 de lulutza2009@ din PREDEAL [BV] - nu recomandă
- Jul.2023 [Restaurant Sub Tâmpa] Puțin răsfăț ”Sub Tâmpa” — scris în 31.07.23 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ