Color Cafe - cafenea child friendly in Sibiu
Citisem de aceasta cafenea intamplator si mi s-a parut atat de interesanta ideea incat nu am vrut sa ratez sa beau o cafea linistita, in timp ce copilul meu (2 ani) sa se joace in voie, dar totusi sub supravegherea mea.
Cafeneaua se numeste Color Cafe si este situata pe strada Alba Iulia nr 6. Este o cafenea cu 20 de mese. Practic este o masa lunga, ce ingradeste locul de joaca, astfel incat ii aveti in vizor pe copilasi in timp ce va puteti relaxa la un ceai.
Nu prea stiu de existenta unor astfel de locuri de aceea sunt si foarte incantata ca am descoperit macar unul. Daca voi stiti, astept cu incantare si alte recomandari din orice parte a tarii.
Bun, deci de-a dreptul mesei se afla locul de joaca. Este potrivit zic eu pt copilasi pana in maxim 5 ani. Au tot felul de jucarii, atat pt bebelusi (antemergator, premergator etc) cat si pt cei mai maricei (supermarket, bucatarii, carucioare, papusi, masinute etc).
Cafeneaua nu este deschisa de mult timp, din cate am inteles din octombrie 2016, de aceea totul arata asa bine si ti-e mai mare dragul sa-i calci pragul. Totul e curat si nou.
Partea proasta din punctul meu de vedere este ca ei inchiriaza spatiul (150 lei-3 ore) si poate cand ai tu chef sa iesi afli de fapt ca e inchiriata si accesul este interzis, cum am patit-o si noi. Noroc ca am stat 2 zile si am avut a doua zi norocul sa fie deschisa.
Recomand locatia pt parinti cu copii mici
Trimis de Andreea Nitu* in 14.12.16 20:40:35
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Andreea Nitu*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Sugestii pentru timp liber, SIBIU" (nou-creată pe sait) - rubrică OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC RESTRÂNS!
- Nov.2023 Un imperiu — scris în 13.11.23 de Mioritik din BUCUREșTI
- Nov.2019 Teatrul Radu Stanca Sibiu — scris în 05.11.19 de nelu73 din AGNITA SIBIU