Totul e minunat, fara cuvinte.
Am fost la Manastirea Brancoveanu, e ceva de nedescris, ne-am cazat si acolo 2 nopti (mai multe detalii am dat la Hotel Academia Sambata).
Ne trezeam inca de dimineata odata cu bataile clopotului si a cantecelor bisericesti, totul e de vis acolo.
Aceasta manastire a fost cea mai frumoasa manastire pe care am vazut vreodata, cel mai mult mi-a placut curtea ce inconjoara manastirea, dar si viata oamenilor de acolo.
Cel mai bine am sa atasez ceva poze ca ele "zic" mai multe...
Recomand cu multa caldura vizitarea acestui loc .
Trimis de Marinna in 08.09.10 19:01:02
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Marinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Spune-mi si mie cum te simţi când dormi noaptea într-o mânăstire, personal nu am avut o astfel de experiența.
Am dormit langa manastire. Totul e deosebit, nu stiu exact cum sa exprim starea pe care am avut-o, dar cert e ca mi-as dori sa mai am ocazia ca dorm in aceeasi cladire cu maicute, preoti si credinciosi si nu doar doua nopti.
Stiu ca nu v-am lamurit la ceea ce am scris aici, dar cel mai bine e sa ramaneti cel putin o noapte la manastire, sa va convingeti ca nu puteti reda prea mult starea pe care o sa o aveti (acum depinde si de credinta pe care o are fiecare... cred).
- Oct.2022 Mănăstirea Brâncoveanu - Sâmbăta de Sus — scris în 22.02.23 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Mănăstirea Sâmbăta de Sus cu apa care face minuni a părintelui Arsenie Boca — scris în 06.07.21 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Pace celor ce vin, binecuvântare celor care pleacă — scris în 13.10.19 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2018 O alta manastire deosebita — scris în 07.10.18 de iulian68 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Renaşterea „Mănăstirii Brâncoveanu” – Sâmbăta de Sus — scris în 07.07.16 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- May.2016 Mânăstirea Brâncoveanu – impresionanta ctitorie brâncovenească — scris în 11.06.16 de costy69* din TARGU-JIU - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Câteva repere privind Mănăstirea Sâmbăta de Sus — scris în 30.01.20 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ