Lacul Cincis - Pare ireal
Acest lac m-a fermecat de-a dreptul n-am crezut ca exista asa ceva si mai ales la noi. Parca natura s-a intrecut pe ea cand a creeat acest loc. Mi-ar placea chiar o vacanta acolo, mi-a parut rau ca am fost doar in trecere
Trimis de carmenm in 14.12.09 00:42:41
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (carmenm); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Acest "review", fiind atat de succint, era mai bine sa fie adaugat celui anterior dedicat Castelului Huniazilor. Cu atat mai mult cu cat a fost in cadrul aceleiasi calatorii.
Este probabil util si asa, dar nu se poate califica pentru clasament - retras PMA acordate automat.
N-am stiut cum era mai bine sa procedez si atunci am creat separat, dar nu-i problema daca asa s-a hotarat, intrebarea este daca mai pot scrie ceea ce doream. Cand l-am creat a trebuit sa ma intrerup urmand sa continui cand aveam putin timp
si inca ceva (scuze) am vazut ca altii au creat pentru fiecare loc , topic separat, chiar daca a fost din cadrul aceleiasi calatorii si atunci am inteles ca asa trebuie procedat, lamuriti-ma va rog
Este posibil si chiar recomandabil sa creezi topic separat in anumite (destul de multe la numar, daca observi) cazuri -- in locul unui review foarte lung si posibil obositor la citit sunt preferate doua seturi de impresii distincte. La tine nu era nici un pericol de acest gen, insa.
Cu alte cuvinte, daca ai fi avut de scris un reveiw "veritabil", substantial despre Lacul Cincis, nu era nici o problema sa-l incarci separat. Cele doua-trei propozitii pe care le-ai scris nu justificau insa initierea unui reveiw nou, era mai bine sa le adaugi la cel despre Castel.
- Aug.2020 Cincis — lacul de smarald din Hunedoara — scris în 26.08.20 de noi doi din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Ce 'Tara minunata' avem! — scris în 30.06.14 de Alf76u din BRAILA - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Lacul Cinciș, cinci oameni au întemeiat un sat, cinci sate au murit. — scris în 25.02.16 de elviramvio din JUD. ILFOV - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Descopera zona de agrement Cincis — scris în 27.08.10 de presario din ORADEA - RECOMANDĂ
- Jul.1997 25 de ani de asteptare — scris în 03.06.13 de nea_adrian din BUCURESTI - RECOMANDĂ