Buna ziua! am ajuns acasa din renumitul zarnesti. fratilor, am avut buna intentie sa ajungem pana la pens. piatra craiului din zarnesti. si... SOC, am crezut ca ramanem cu masina pe acolo. sa va spun sincer, nici n-am putut sa ajungem pana la pensiunea cu pricina (deci nu va pot da detalii precise de cazare, confort, preturi...) ce vreau sa scot in evidenta: daca totusi aveti ambitia de netagaduit sa ajungeti la pensiune, inarmati-va cu muuuulta rabdare, nervi de otel, ptr. ca, drumul este IMPRACTICABIL!!! DECI: INTERZIS MATIZ, TICO, MASINI CU GARDA JOASA altfel chemati cavaleria sa va scoata din rapele alea. PS: nu vreau sa fac antireclama pensiunii (nici n-am ajuns acolo, poate doar daca aveam vreun elicopter) pacat mare de peisajele de vis, paduri, munti... dar dragii mei zarnesteni, pierdeti multi turisti, clienti, pe drumurile alea INFECTE!!! [***] Recomand sejur, vacanta, excursie in aceasta zona, dar maaaaare atentie la drumuri. sunt sub orice critica!
Trimis de sandman in 05.06.12 12:48:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ZĂRNEȘTI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sandman); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Ieri te rugasem sa descrii excursia in intregul ei, nu doar drumul...
Din pacate, in forma in care se prezinta momentan, articolul nu este punctabil - nu primeste PMA standard, iar utilizatorii il pot vota doar simbolic.
Sper sa gasesti timp si sa completezi un set minim de aspecte - referitoare, de exemplu, la natura, peisaje, locuri de luat masa etc. - eventual un set minimal de fotografii din excursie, astfel incat sa putem totusi reda articolului "votul site-ului".
@webmaster0: dupa cum am scris in postul meu: peisajele sunt de vis, muntii, padurile, aerul, natura in acel loc (zarnesti) parca e virgina... am oprit totusi la TAVERNA PIETREI CRAIULUI ptr. a manca ceva, ca mai incolo mi-a fost mila de masina mea, sa ne aventuram... este pacat de la D-zeu de locurile alea superbe. din cauza la niste politicieni corupti si nesimtiti, zac poate de ani de zile drumurile alea in asa paragina si se pierd, poate, investitori, turisti, clienti... mare pacat. cit despre taverna pietrei craiului, este o oaza de binefacere, liniste, preturi accesibile, curat, recomand!
Eu cred ca nu ai inteles, prin acel drum horor, nu se incearca sperierea sau indepartarea turistilor ci selectarea lor, cred ca iti dai seama ca locuri de cazare in zona sunt extrem de putine, daca drumul ar fi perfect, zona ar fi transformata in scurt timp in valea Cerbului II, cu consecintele de rigoare.
Aici in Piatra Craiului am vazut singurele grupuri de turisti straini, care chiar vroiau sa calareasca muntii nostri, angajasera si ghid profesionist, desi veneau din Portugalia si Spania.
PS. eu am facut o pana pe drumul asta, m-am chinuit mai bine de 2 ore. Cand am terminat a trebuit sa intru in rau cu totul ca devenisem alb de praf...
@ionescunic: sa stii ca m-am gandit si eu la treaba asta cu "drumul" (daca se poate numi asa)... ce nu inteleg eu: de ce naiba se merge in continuare pe premiza < lasam drumurile infecte, sa nu vina invazia de oameni > totusi nu ti se pare putin deplasat? traim in sec. 21!!! nu mai suntem pe vremea tracilor! mi se pare ridicol... dar, pana la urma cam tind sa-ti dau dreptate. la cat de nesimtiti si ingalati suntem noi romanii (unii dintre noi) cam ne meritam soarta.
ps: imi pare rau de tine, ptr. pana cu care te-ai procopsit. inseamna ca eu am avut mare noroc sa ies de acolo... cat despre straini, ori sunt perpedes si n-au ce masina strica(eventual vreo entorsa) ori sunt dereglati si vor in romanika, ca de drumurile lor prea bune s-au saturat si vor sa vina aici, sa vada cum e o intoarcere in timp, ca acum vreun secol...
- Jun.2018 De la Zărnești până la Șinca Veche — scris în 27.08.18 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2017 La plimbare prin oraşul Zărneşti şi prin împrejurimi — scris în 20.07.17 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Jan.2017 Iarna la Zarnesti! — scris în 05.02.17 de Testosu' din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Folk Day Zarnesti — scris în 31.08.15 de mariusdany din ZăRNEşTI [BV] - RECOMANDĂ
- May.2015 Cheile Zarnesti si altele din zona — scris în 13.08.15 de fra din PAşCANI [IS], HANNOVER (îNCEPâND CU AUG2020) - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Pe meleaguri de acasa - Satul Magura — scris în 28.05.15 de CosminZichil din MOIECIU DE JOS [BV] - RECOMANDĂ
- Apr.2011 Schitul Coltul Chiliilor -renascut din propria cenusa — scris în 18.05.11 de urjanclaudiu din BRAşOV - RECOMANDĂ