Auzisem numai lucruri bune despre Ocna Sibiului, asa ca am fost lasati dusi de val spre aceasta destinatie. Niste prieteni ne recomandasera campingul "La Sandu", langa campingul Apior, acum in paragina. Mai mult de atat, si lor le fusese recomandat de catre alti prieteni.
Colac peste pupaza, bunii nostri prieteni ne facusera si rezervarea, nestiind, saracii, ce ne asteapta. Casute ingrozitor de mizere, apa calda... NU, roiuri de albine peste tot.
Am vrut sa dam bir cu fugitii, dar ni se inroseau obrajii... fata de prietenii nostri, la fel de rusinati si ei, fata de noi... reciprocitate, se pare.
Noroc de strandul cu apa sarata, acesta salvandu-ne starea de bine, atat cat mai ramasese.
Cuvintele sunt de prisos. Mai bine priviti imaginile, sunt mult mai graitoare.
Trimis de catacris in 20.12.13 19:34:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în OCNA SIBIULUI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (catacris); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@catacris: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat cu roşu sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului. După publicare, completările se pot aduce prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează...", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.
Deși ai criticat condițiile de cazare, văd că nu ai dat nicio notă pentru acest capitol, nici la partea de servicii. Te rugăm să ne spui ce note ai vrea să trecem acolo și ne ocupăm noi să le completăm în caseta tehnică.
Mi-ai trezit amintiri. Voi scrie si eu un review despre aceasta cazare.
- Jul.2024 O zi cu vatafii de la complexul balnear Ștrandul Ocna Sibiului — scris în 20.07.24 de pitimagelan din SLATINA - nu recomandă
- Jun.2023 Complex Balnear Strand Ocna Sibiului — scris în 17.06.23 de ux129345 din BRAşOV - nu recomandă
- Jul.2021 O zi frumoasa la Ocna Sibiului — scris în 30.07.21 de Adela Borsos din LUPENI [HD] - RECOMANDĂ
- Aug.2020 [Ștrand Ocna Sibiului] Vacanta — scris în 05.08.20 de ux116603 din SFâNTU GHEORGHE [CV] - nu recomandă
- Jul.2018 Tulcea - Agnita - Ocna Sibiului — scris în 20.07.18 de KSV din TULCEA - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Ocna Sibiului - in afara lacurilor naturale — scris în 02.10.16 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Ocna Sibiului - atunci si acum (II) — scris în 18.09.16 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ