O localitate frumoasa de care nu se auzea poate, daca nu era Ghita Ciobanul
Ghita un om simplu, de la munte care ne-a primit la el in casa cum se cuvine, cum rar intalnesti in Romania in ziua de azi.
Pacat ca in zona nu sunt pensiuni, dar pe viitor daca zona va fi promovata mai bine, vor rasare si aceste locatii.
Revin la Ghita, sotia sa si fica lor, o familie primitoare de care ne-am atasat imediat si speram sa-i mai vizitam.
Zona este superba, aer curat, obictive turistice prin apropriere sunt destule si produsele traditionale gasite foarte bune si de calitate.
Aceste aspecte nu le-as fi scos in relief daca nu erau adevarate, mai ales ca am vizitat cam toata Marginimea Sibiului si unde nu a fost OK, am spus imediat.
Vizitati cu incredere zona Jina jud. Sibiu.
Trimis de andreeapreda01* in 15.08.14 21:35:02
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MĂRGINIMEA SIBIULUI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andreeapreda01*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@andreeapreda01: Pe Ghiţă îl văd la televizor şi uneori pe la târgurile din Bucureşti. La popularitatea pe care a câştigat-o, fără doar şi poate Ghiţă este (şi nu are cum să nu fie) o persoană ospitalieră. Probabil că chiar el va lua iniţiativa de a construi o pensiune la Jina, pentru turişti, pentru curioşi şi pentru cine o mai fi în trecere pe acolo.
Nu am îndoieli în privinţa faptului că produsele tradiţionale sunt foarte bune. Le-am încercat.
Afirmi că
” …obiective turistice prin apropiere sunt destule…
Ne poţi spune - la acest capitol - care ar fi motivele pentru care ar trebui să trecem Jina pe lista noastră de opţiuni?
- Aug.2020 Sus pe muntele din Jina — scris în 14.09.20 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ