[Băile daco-romane:] Dezastruos
Am ajuns la Geoagiu Bai exclusiv pt. baile daco-romane, insa am fost profund dezamagiti de calitatea serviciilor oferite.
Am plecat din Sibiu dimineata foarte devreme pt. a gasi locuri cat mai bune in interiorul strandului.
Am facut chiar si rezervare la o pensiune aflata in apropiere pt. a ramane peste noapte insa am fost luati prin surprindere in cel mai neplacut mod: mizerie peste tot, incepand cu intrarea in strand si terminand cu toaletele care erau sub orice critica. Mocheta dezlipita peste tot arata dizgratios incat nici macar nu iti venea sa te ridici de pe sezlong.
Mancarea deloc satisfacatoare, tavernele serveau gogosi si langosi plini de grasime si tinute in conditii insalubre.
Ne-am anulat rezervarea la pensiune si ne-am intors acasa cu un gust amar. Nu vom mai reveni in aceasta statiune doar daca se vor face investitii serioase. Dezastruos si mizerabil!!
Las acest review in speranta ca cei care doresc sa isi planifice un sejur in aceasta zona il vor evita, mai ales cei care vin de departe deoarece sub nici o forma nu merita efortul.
Trimis de Oana Elena in 31.08.16 19:55:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GEOAGIU / GEOAGIU-BĂI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Oana Elena); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- May.2024 Peștera zidită din Cheile Madei — scris în 13.10.24 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- May.2024 La Geoagiu după 45 de ani — scris în 06.10.24 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Sep.2023 Vacanta in septembrie pe plaiuri Hunedorene — scris în 24.10.23 de aurora56 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Germisara – complex termal roman — scris în 27.07.23 de resita2009 din REșIțA - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Strand Baile Daco-Romane — scris în 24.07.23 de resita2009 din REșIțA - RECOMANDĂ
- Oct.2022 Grota Haiducilor Geoagiu Bai — scris în 22.10.22 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Oct.2022 Băile Romane Geoagiu Bai — scris în 19.10.22 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ