GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Am ajuns la Aqualand Deva în preajma Crăciunului, chiar imediat după inaugurare. Surpriza a fost plăcută, mi-a plăcut ce am găsit la faţa locului dar mândria mea de braşoveancă şi nu numai, mă fac să fiu doar parţial de acord cu motto-ul: „cel mai modern parc acvatic acoperit din România". Am să vă spun în câteva cuvinte punctele forte cu care se poate lăuda parcul dar şi minusurile sau deficienţele pe care le-am întâmpinat, făcând în acelaşi timp o paralelă cu Paradisul Acvatic din Braşov care este, în prezent, cel mai mare complex de acest tip de la noi din ţară.
Aqualand Deva se găseşte la poalele Cetăţii, lângă stadion, şi este destul de bine semnalizat în oraş prin indicatoare pe care nu le-am observat iniţial. De fapt, este un indicator comun care mai prezintă câteva obiective care pot fi vizitate în Deva: Târgul de iarnă, Orăşelul copiilor, Parcul acvatic şi Patinoarul. De sărbători traficul era destul de intens, zăpada încă prezentă pe străzi făcea să se circule cu şi mai multă dificultate dar, cunoscând oarecum oraşul, am ajuns până la urmă fără mari probleme. Parcarea amenajată (dar necurăţată de zăpadă) era aproape goală dar suficient de încăpătoare în cazul în care ar fi mai aglomerat.
La recepţie plătim cash, 20 lei pentru un adult timp de 3 ore. Cel puţin momentan, nu se poate plăti cu cardul, primul minus comparativ cu Braşovul. Tot spre deosebire de Braşov, unde copiii până în 10 ani au accesul gratuit, aici aflăm cu surprindere că trebuie să cumpărăm bilet şi pentru fetiţa de mai puţin de 2 ani care ne însoţea, e drept, cu o reducere de 5 lei. Primim fiecare câte un ceas cu cip care generează, totodată, şi codul pentru dulăpiorul unde ne putem lăsa lucrurile dar şi obiectele de valoare. Sistemul nu îmi inspiră prea mare încredere deşi este întrucâtva similar cu cel pe care l-am întâlnit la băile termale din Ungaria, doar că la Deva eşti nevoit să te schimbi separat într-o cabină de schimb şi să aştepţi să se elibereze una, întrucât nu sunt prea multe disponibile. Cabina este foarte strâmtă iar dacă eşti împreună cu un copil, este de-a dreptul imposibil să încapi împreună cu acesta aşa că singura soluţie este să laşi uşa deschisă. La Braşov procedura este total diferită: la intrare primeşti o cartelă şi o cheie cu care poţi încuia atât caseta de valori aflată în apropierea recepţiei dar şi dulăpiorul cu obiecte personale iar cabinele de schimb, spaţioase, sunt mai mult decât suficiente.
Complexul cuprinde 5 bazine: unul pentru copii mici si altul pentru copii mai mari, un bazin cu valuri, bazine de relaxare dar şi două jacuzzi. Bazinul pentru copii este mai spaţios şi mai bine dotat decât cel de la Braşov, apa creşte progresiv şi în mijloc are şi un tobogan cu un design interesant. Aici apa este mai caldă, spre deosebire de celelalte bazine, în special cel mai mare unde apa este destul de rece deşi nu se poate înota, adâncimea nedepăşind 1,6m. Acesta este, de fapt, cel mai mare minus al complexului: nu are un bazin exclusiv pentru înot ci doar pentru relaxare şi bălăceală. Întregul complex este acoperit şi nu există niciun bazin exterior. La acest capitol Paradisul Acvatic din Braşov stă mult mai bine, având atât bazine exterioare cât şi un bazin adecvat pentru înot.
Biletul la Aqualand Deva se plăteşte diferenţiat, în funcţie de facilităţile de care doreşti să beneficiezi astfel încât pentru sauna tunisiană şi cele două saune finlandeze se plăteşte suplimentar 10 lei pentru 45 de minute. Acest lucru l-am aflat de-abia la ieşire, astfel încât nu am beneficiat şi de acestea. Am aflat că mai exista şi o salină Himalaya, un punct în plus faţă de Braşov.
Bazinele sunt prevăzute cu duşuri cervicale dar este destul de imposibil să rezişti mai mult de câteva secunde întrucât jetul de apă este deosebit de puternic şi simţi pur şi simplu cum îţi arde pielea. Mai plăcută este perdeaua de apă ce coboară de pe ciupercile uriaşe din mijlocul bazinului. Bazinul cu valuri nu funcţiona la data respectivă iar toboganul la care se ajungea pe o scară destul de instabilă funcţiona doar 30 de minute pe oră astfel încât era mereu aglomerat. Mi-au plăcut şi cele două bazine jacuzzi, destul de spaţioase, ideale pentru relaxare. Finisajele din complex sunt de calitate şi executate cu mult bun gust, m-au surprins însă aspecte minore care au fost uitate, precum afişarea orei pentru a nu fi nevoit să faci mereu drumuri până la şezlong. Pentru că a venit vorba şi de acestea, trebuie menţionat faptul că în regulamentul interior eşti avertizat să nu ocupi şezlongurile cu obiecte personale mai mult decât este necesar, probabil din cauza numărului insuficient. Mă gândesc că nici nu se justifică un număr mai mare câtă vreme nu se poate face plajă iar atmosfera din interiorul complexului este destul de rece pentru a zăbovi mai mult în afara apei. Un alt aspect care ar trebui pus la punct ar fi dotarea cu uscătoare de păr care lipsesc cu desăvârşire, un inconvenient destul de mare pentru "cel mai modern complex acvatic” mai ales atunci când eşti cu un copil mic.
Per ansamblu, a fost o experienţă plăcută, mă bucur că primăria oraşului a reuşit să finalizeze această investiţie şi sper ca minusurile pe care le-am sesizat să fie rezolvate cât de curând pentru că Deva este un oraş frumos care se bucură de o imagine din ce în ce mai bună şi care merită, cu siguranţă, să beneficieze de un astfel de complex de agrement.
Trimis de krondia* in 02.01.11 13:03:09
28 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (krondia*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- sait oficial al acestei destinații:
- Coordonate GPS: 45.88968700 N, 22.90322600 E - CONFIRMATE
ECOURI la acest articol
28 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Am auzit şi eu prin presă despre deschiderea acestui Aqualand şi chiar eram curios cum arată. Mă bucur să văd că-i cât de cât ok.
Cunoşti cumva, dacă vara, sunt/vor fi şi bazine exterioare?
@creivean, nu cred că vor exista şi bazine descoperite, mai ales că în Deva există deja un ştrand modern.
Felicitari pentru experienta reusita de la Aqualand, dar mai ales pentru faptul ca ai decis da ne povestesti si noua despre ea.
Fericiti cei din Deva! Ce mi-ar placea sa fac ceva "valuri" acolo... dar deocamdata ma multumesc cu pozele si melodia postata!
Mi-a placut cum ai povestit si e bine sa stiu ca in afara de cetate pot merge si aici, anul acesta am in plan acest lucru.
am auzit de strandul asta luna trecuta cand am fost in delegatie la Deva dar nu am ajuns acolo.
spune-mi te rog, biletul de intrare de 20 RON este pentru trei ore??? trebuie sa stai tot cu ochii pe ceas? cat costa biletul pentru toata ziua?
ai spus ca erati cu un copilas mic. a fost neplacuta temperatura din interior sau cea a apei? in rest multumesc pentru impresii
A costat 15 milioane de euro, constructia a durat 4 ani, este cel mai mare AQUA LAND sin Sud-Estul Europei si din tara, l-a depasit si pe cel din Brasov, se intinde pe vreo 12 hectare... Bravo Deva!
@petrus95
”spune-mi te rog, biletul de intrare de 20 RON este pentru trei ore???
Uite în acest link, toate preţurile oficiale. ,
@dorgo
”este cel mai mare AQUA LAND sin Sud-Estul Europei... se intinde pe vreo 12 hectare
Da' pe asta de unde ai mai scos-o ?
Pe saitul Primăriei Deva, adică aici zice clar că, Suprafata construită desfaşurată: 6951.68 mp. Asta ar fi vreo 0,6 Ha (vezi ce zice şi wikipedia), din câte ştiu eu. Până la 12, mai lipsesc 11,4 Ha.
Pe de altă, parte, de exemplu, Aquapalace din Hajduszoboszlo are o suprafaţă de 15.000 m2, adică 1,5 Ha (vezi aici), asta ca să nu mai vorbim de AQUAWORLD din Budapesta.
Nu zic, bravo Primăriei Deva, felicitări pentru investiţie, dar... să nu exagerăm!!!
felicitari ca ai fost acolo si ne povestesti si noua, ca sa mai carcotim putin.
foarte bine ca ne dezvoltam si construim ceva in tara noastra, care speram ca va atrage si cativa turisti.
constructia a costat 40 sau 42 milioane de euro (in functie de sursa de informare) si a durat 4 ani (!) din care 2 ani in asa zisa criza economica (pentru noi).
totusi, nu pot sa nu remarc ca acest super/hiper/mega aqua park este o realizare in stil romanesc, astfel ca, asa cum ne spune @krondia,
"nu se poate plăti cu cardul" -cred ca se va rezolva
"să aştepţi să se elibereze una (n. n. cabina), întrucât nu sunt prea multe disponibile" -clasic romanesc
"nu se poate înota, adâncimea nedepăşind 1,6m" -hai ca se poate inota si la adancimea asta
"Acest lucru l-am aflat de-abia la ieşire (sauna) -clasic romanesc prin lipsa de reclama
"toboganul la care se ajungea pe o scară destul de instabilă" -clasic romanesc
"dotarea cu uscătoare de păr care lipsesc cu desăvârşire -clasic romanesc
Preţurile la Aqualand le gasiti aici.
de ce spun o constructie in stil romanesc?
-deschiderea pentru public a fost amanata 8-9 ore, oamenii fiind la usa gata sa intre
-parcul s-a deschis fara a fi pregatit 100%
-lipsa pliantelor/flyerelor pentru reclama
-constructia a fost finantata de Primaria Deva dar este administrata de SC Aqualand Deva SRL
-incasarile intra in conturile unui srl (!)
-primaria subventioneaza tarifele pentru copii, (pre) scolari si pensionari, adica acestia platesc un pret mai mic, iar diferenta pana la pretul intreg se vireaza in contul administratorului. Adica Primaria finanteaza lucrarea si srl-ul incaseaza banii, inclusiv subventia. ies banii din buzunarul stang si intra in buzunarul drept.
chiar daca administratorul este un srl cu asociat unic "Municipiul Deva, reprezentata de Consiliul local al Municipiului Deva" asa cum scrie aici , sa vedem in cat timp se privatizeaza si care sunt culorile si neamurile celor care o conduc. o alta smecherie romaneasca.
oare locuitorii Devei o duc atat de bine incat nu mai era nimic de facut in oras? poate ca da.
Bine ai revenit pe site, ne era dor de tine!
Apreciez de asemenea inspirația prezentării acestui review ca o paralelă între două locații similare ca utilitate, dar situate în două locații diferite. Astfel, cei aflați la distanțe egale de cele două orașe și doritori de astfel de distracții, au suficiente argumente să opteze după preferințe pentru unul sau altul dintre aqualandurile prezentate.
@petrus95, am plătit pentru 3 ore: 20 de lei ca adult si 15 lei pentru fetita de 2 ani. Tarifele sunt compensate pentru copiii şi pensionarii din municipiul Deva. La întrebarea noastră dacă trebuie să plătim şi pentru copil ni s-a răspuns: "Da, nu s-a definitivat încă planul tarifar". Nu ne-a întrebat dacă suntem sau nu din Deva şi nici dacă fetiţa va purta scutece speciale pentru piscină. Noi le aveam, intraserăm special la Real înainte, ştiind regula de la Braşov.
Bazinele pentru copii au apa caldă, este chiar plăcut, sunt spaţioase dar în interiorul complexului nu mi s-a părut prea cald, în dreptul geamurilor era chiar rece. E drept că şi la Braşov nu este întodeauna cald iarna, în special în timpul săptămânii. Nu ştiu să spun exact ce temperatură era în apă şi aer pentru că nu era afişată, un alt aspect care trebuie remediat...
Biletul pentru o zi întreagă costă 40 de lei şi beneficiezi de toate facilităţile. Pentru 30 de minute peste cele 3 ore se percepe suplimentar 5 lei. Nu ştiu dacă se fracţionează, dar la Braşov poţi sta sigur 10 minute în plus. Noi nu am stat chiar 3 ore pentru că, sinceră să fiu, m-am plictisit puţin. La intrare nu ni s-a spus că tariful este diferenţiat şi sauna nu intră în preţ. M-a surprins faptul că nici supraveghetorul nu avea ceas şi s-a dus undeva în complex ca să afle cât era ora.
@cosminp, se poate înota şi la 1,6 m doar că bazinul nu are dimensiunile adecvate. Eu am încercat în bazinul mai mare şi mă stropeau cei care stăteau sub duşurile de pe margine.
@dorgo, în presă se vehicula, într-adevăr, că va fi cel mai mare aqualand din ţară, însă acum se spune doar că este cel mai modern... Cel de la Braşov se întinde pe 6 hectare dar cum Braşovul nu are încă un ştrand, vara, în special, este foarte aglomerat la Paradisul Acvatic.
@ creivean
info despre suprafata complexului si c-ar fi "cel mai mare Aqualand din S-Est-ul Europei" (pe care eu n-o cred) am scos-o din pusculita atotstiutoare a Televiziunii Romane, nu mai stiu care canal, din care am citat "mot-a-mot", dar... maine sunt la Deva si va aduc impresii proaspete si adevarate... m-as bucura si eu sa fie cel mai mare din S-Estul Europei. Ungaria face parte din alta lume, ea se afla in Europa Centrala... suprafata construita in prezent este cea "acoperita", de 0,6 hectarea dar... mai exista si o suprafata "in aer liber", care va fi data in functiune la vara, cu bazine exterioare... cel putin asa se afima la TV... maine vom stii cu totii mai multe, aduc fotografii...
@all
In 1-2 zile voi scrie si eu o completare la review-ul @krondiei... suprafata intregului parc sportiv e intr-adevar de cateva hectare (2 terenuri de fotbal, 2 patinoare acoperite, doua parcari, o suprafata pentru targuri, o alee cu statui a stelelor gimnasticii rormanesti) dar Aqualand-ul propriu zis nu depaseste suprafata de 1 hectar, daca punem si parcarea proprie la socoteala).
Caterva impresii si ceva mai multe fotografii in review-ul intitulat "Un Aqualand aDEVArat"
Foarte bun si util rewiew, am de gand sa merg in w-e acolo, sper sa gasesc ceva fain. Nota maxima din partea mea.
”aici aflăm cu surprindere că trebuie să cumpărăm bilet şi pentru fetiţa de mai puţin de 2 ani care ne însoţea, e drept, cu o reducere de 5 lei
Primaria spune altceva: "Intrare copii cu varsta de pana la 3 ani - GRATUIT" Atasez si linkul click aici
@Devean, când am fost noi, domnişoarele de la recepţie s-au cam încurcat în explicaţii, sunt însă sigură că am plătit bilet pentru fetiţa de 1,5 ani. Chiar m-aş bucura să ştiu că s-a remediat între timp acest aspect.
@krondia: aqualandul, este intr-adevar cel mai modern parc acvatic din toata Romania, desi la inceput, a mers mai greu. Totusi, intrarea pentru copii sub 3ani e gratuita, iar studentii de toate varstele si pensionarii intra cu un CARD Aqualand, trecut pe numele persoanei care il foloseste, si mai plateste in plus 5 lei. Uscatoare de par exista la vestiare, precum si sezlongurile care stau nefolosite intr-un colt al cladirii. Iar pe langa bazinele mari in care poti inota destul de bine, exista 3 jacuzzi-uri, nu 2: unul cu apa mai rece, unul cu apa medie, iar celalalt cu apa fierinte. Imi pare rau, dar unele dintre afirmatiile facute de dvs in articol, sunt gresite.
@ all
trebuie sa recunosc ca pe mine asemenea constructii nu ma prea intereseaza. in romania nu le cunosc dar sunt unele si in jurul nostru aici. sauna, bazine, etc... de grupurile sanitare sa nu mai vorbesc = focare de infectie, nimic altceva. parerea mea.
un alt punct de vedere sunt costurile. daca ar fi fost un investor privat care nu mai stia ce sa faca cu banii, hai... as mai fi acceptat, dar am inteles ca primaria deva este ,,macher-ul,, principal. fara sa fiu cetatean al devei, ma intreb daca aceasta asezare nu are alte griji? cum arata spitalul municipal... trag sobolanii de tine, trebuie sa aduci mancarea si lenjeria de acasa, etc?! nu stiu, doar interb!! ceea ce stiu si vad (si ma enervez in fiacare an din nou) este drumul de tranzit la marginea orasului - pe care il folosesc de mai multe ori pe an - si la care de ani de zile nu se finalizeaza lucrariile. din cauza aceasta am intrat in aceasta vara pe alt drum (prin oras) si m-am speriat de gri-ul blocurilor. o renovare, respectiv vopsirea acestor fatade, poate ar fi fost o investitie mai buna decit acest templu kitsch.
@Michaell... Nu se poate! Eu am vazut Germania ca etalonul de curatenie, ordine, civilizatie si bunastare a Europei, "locomotiva" batranului continent, ma surpride ce spuii... focare de infectie la SPA? In toamna trecuta am vizitat baile termale Toskana... impecabile!
ziceai ca
”"in jurul nostru aici. sauna, bazine, etc... de grupurile sanitare sa nu mai vorbesc = focare de infectie, nimic altceva. parerea mea"...
Trebuie sa stii ca apa din bazine e recirculata mereu si clorinata (dezinfectata cu clor), la sauna trebuie sa pui un prosop sub sezut cand te-asezi pe treptele de lemn, caci acolo intr-adevar traiesc microorganisme, iar in apa sarata (asa precum avem la Sovata, Sangeorgiu Mures sau Odorhei), ei acolo in NaCl+Iod, ultimii doi ioni (Clor, Iod) sunt dezinfectanti f puternici, nu supravietuieste nici un microorganism... si-apoi, corpul omenesc are propriile sale metode de aparare, castigate in milioane de ani de contact cu microbii... la Sangeorgiu Mures, la intrare, primesti un porpsop curat la intrare, ai apa plata "la liber", indicatiile si contraindicatiile bailor, ba chiar si riscurile balneare sunt afisate la vedere... de toate astea m-am ocupat chiar eu personal prin anii 2007... te invit la SPA Sangeorgiu de Mures si-apoi mai discutam... inca aceste bai, in 5 ani, n-au avut nici o reclamatie... nici de la romani, nici de la straini... dimpotriva... despre baile "Aqualand" din Deva, am avut o impresie buna la inaugurare, acum insa, in presa apar articole critice...
cu stima...
@ dorgo
am citit ce-ai scris si nu stiu unde sa incep sau daca sa nu incept deloc?! cred ca aleg ultima varianta fiindca oricit as incerca sa te conving cred ca tot nu as reusi. si chestia cu locomotiva europei, hai dorgo, nu te cunosc personal, dar pina in momentul de fata nu te-am considerat naiv... te uiti prea mult la tv, se poate? ai auzit de cazurile recente de deces la spitalul de copii (klinika univ. fulda) din cauza neajunsurilor in domeniul igienei?!
afara de aceste aspecte, doar am recunoscut ca in general nu sunt adeptul unor asemenea institutii. dupa parerea mea, romania are alte necazuri si ca atare ar trebui sa puna prioritatiile cu totul altfel si NU sa incerce la fiecare pas sa copieze greselile occidentului. asa sa intimplat cu hyper/super - market-urile din bucuresti, dar nu numai. daca spuneai ceva pina in 2008 unii erau in stare sa te linseze, acuma ca nebunia sa domolit, incept aceste constructii sa stea goale.
investiti domnilor acolo unde are rost si nu in tot felul de timpenii! restaurati pelesul!!! cetatea sighisorii!!! reorganizati sistemul sanatatii!! dati virstnicilor o pensie demna de o societate din europa!!! etc.
ah, era sa uit! iti multumesc ptr. sfatul tau referitor la felul cum trebuie sa ma comport in sauna. sincer, nu stiam ca este uzus sa-ti pui prosopelul sub fundulet. acuma o saptamina am fost intr-un hotel in elvetia si am folosit impreuna cu familia si sauna. noi fiind mai ciobani, am intrat cu hainele pe noi si cu claparii in picioare...de prosop sub sezut nici vorba...-))))
Mutat în rubrica "Aqualand Deva [aquapark]" (nou-creată pe sait)
Pentru toti cei care se intreaba daca devenii aveau nevoie de asa ceva? Raspunsul meu este DA!
Regretul meu este ca desi s-au remediat minusurile de inceput (lipsa uscatoarelor de par, valurile din bazinul cu pricina). Din nepasarea pentru banii investiti, nu se pot mentine standardele proiectate.
As vrea sa cred ca este doar o parte a disputei de orgolii dintre fostul primar (care in 12 ani mandate a facut ca Deva sa existe pe harta) si actualul primar care vrea sa faca lucruri bune discreditandu-le pe cele deja existente.
Apropo, [tele]cabina de pe Cetate si fantana arteziana cu lumini si muzica, tot de vechiul primar au fost "ridicate"!
@carmen_22_09: se pare ca cunosti bine orasul, poate chiar traiesti acolo... cu atit mai mult ma mira parerea ta in privinta unei asemenea investitii. dupa cum poate ai citit ceva mai sus, personal sunt doar in trecere prin periferia orasului. cu toate astea, daca m-ai intreba, ti-as putea numi din start o groaza de alte puncte unde dupa parerea mea ar fi mult mai necesara o investite decit sa ridici o asemenea cladire.
unde mai pui ca, dupa cum defapt ai amintit si tu, un asemenea comlex nu poti doar sa-l izbesti in natura si sa astepti sa aduca cistig ci necesita mai departe investitii si grija. ultimul punct (grija) ceva mai problematic in RO...
cu ceva timp in urma, sa intimplat ceva asemanator in orasul meu natal sighisoara. printr-o nebunie politica, in curtea aproape fiecarei scoli din oras, sa ridicat o sala de sport. in mai toate cazurile aceste investitii se potriveau si erau necesare ca o gaura-n cap. scolile in sine apropae ca cadeau... ploua prin acoperis, cadea tencuiala... dar in curte trona o ditamai sala de sport. pina in ziua de azi nu sa schimbat nimic. la fel se planuieste (oare este cunoscut acest cuvint in RO?)
”.........orasul meu natal sighisoara. printr-o nebunie politica, in curtea aproape fiecarei scoli din oras, sa ridicat o sala de sport. in mai toate cazurile aceste investitii se potriveau si erau necesare ca o gaura-n cap. scolile in sine apropae ca cadeau... ploua prin acoperis, cadea tencuiala... dar in curte trona o ditamai sala de sport. pina in ziua de azi nu sa schimbat nimic. la fel se planuieste (oare este cunoscut acest cuvint in RO?)
Ce prostii poti sa zici ( (
Toate cele 6 scoli generale si cele 4 licee din oras sunt renovate, nu ploua in niciuna prin acoperis si nu le cade tencuiala iar salile de sport erau mai mult decat necesare.
Ca poate nu s-au construit cu metode ortodoxe, este alta poveste insa ca de obicei tu vorbesti din auzite si doar sa denigrezi.
Am multi prieteni sasi care traiesc in Germania insa niciunul nu are atitudinea ta. Se pare ca ai niste probleme pe care ar fi bine sa ti le rezolvi.
@Andox: reactie tipica pentru cineva caruia ii lipsesc argumentele, sau mai bine zis, caruia nu-i place ce aude/citeste.
in privinta gandurilor pe care le au sasii sighisoreni plecati in germania in legatura cu starea actuala a orasului, ai face bine sa nu ,,trezesti cainii care dorm”... un proverb german.
nu este locul portrivit pentru ati da citeva probe despre aceste ganduri / pareri care imi partial imi sunt cunoscute.
ps
spitalul municipal arata de parca cladiriile ar avea cancer in ultimul stadiu. asta se pare ca nu deranjeaza pe nimenea. da, stiu, se renoveaza (sau ce se intelege in ro sub acest cuvint) in schimb sa discutat problema unui loc de aterizare pentru helicopter. un loc de aterizare intre acele ruine in care liftul cu care sunt transportati bolnavii este tras /coborit/ridicat manual, deci personalul trage de funii...ca in evul mediu. dar este musai loc de aterizare...
cand cu ceva vreme in urma au fost cumparate citeva autobuze de mina doua din CH, grija responsabililor nu a fost eventuala lor intretinere su renovarea bazei, nu domnule, isi faceau griji si ganduri ca aceste autobuze ar avea nevoie de aparate GPS. asta pentru a gasi drumul de la ramificatie in cornesti.....
as mai putea continua cu alte exemple care arata ce aveti voi in cap si cum functionati.
@carmen_22_09, am citit cu interes reviewul tău, de sărbători voi fi în Hunedoara şi mi-a părut rău să aflu că persistă unele aspecte negative. Cunosc bine zona şi ştiu că investiţia a fost şi este încă dorită de cei care locuiesc acolo şi nu numai.
Problema frigului în interiorul complexului exista la un moment dat şi la Braşov iarna, mai ales în timpul săptămânii când sunt mai puţine persoane şi probabil se încerca minimizarea costurilor. În rest, este vorba şi de atitudine, de marketing, eu sper totuşi că până la urmă autorităţile vor acorda atenţia binemeritată acestei investiţii, Deva este un oraş care arată tot mai bine pe zi ce trece.
krondia [@] Ma bucur ca te intereseaza zona Hunedoara- Deva.
Iti ofer cu drag orice fel de informatii daca-ti sunt necesare.
Din pacate cu Aqualand asta se intampla in zilele acestea, posibil sa se remedieze.
@Michaell
”@Andox: reactie tipica pentru cineva caruia ii lipsesc argumentele, sau mai bine zis, caruia nu-i place ce aude/citeste.
Ce argumente imi trebuie? Dovada sunt cladirile care se pot vedea. Repet, nimic din ce ai spus tu nu este adevarat. In nici o scoala nu ploua, nu este ruina, ci dimpotriva au fost renovate.
Tu in schimb ce argumente aduci??? Niciunul, doar schimbi vorba si aduci in discutie spitalul. Care culmea si el se renoveaza. Ca nu poate fi adus la standardul unui spital de afara este o alta discutie.
Dar este bine sa denigram, sa vorbim discutii, ca doar este dovedit ca daca tu stai in Germania detii adevarul absolut.
Bleah
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Jan.2020 Review Aqualand Deva — scris în 04.01.20 de BIANCA1995 din ALBA IULIA - nu recomandă
- Apr.2018 Aqualand Deva — scris în 24.06.18 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Feb.2018 Un loc bun pentru o bălăceală în plină iarnă — scris în 09.02.18 de ungureanica din REșIțA - RECOMANDĂ
- Dec.2017 Păcat de investiție — scris în 25.05.18 de danutza_ang din TâRGU JIU - nu recomandă
- Apr.2017 Aşa ş-aşa! — scris în 02.05.17 de Adriana1983 din CRAIOVA - nu recomandă
- May.2016 Aqualand Deva si atat — scris în 25.05.16 de mugur007 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2015 Aqualand Deva - o experienta frumoasa dar ... trista — scris în 27.10.15 de mihaip_74 din SIBIU - nu recomandă