Solicitare CMR / ROMÂNIA - = LITORAL =

Cazare litoral - Jupiter, Ef Nord etc

Trimisă în 01.07.15 10:05
autor kareliaSV [Suceava]
» VIZUALIZĂRI: 5537

buna ziua;

As dori cateva sfaturi in legatura cu un sejur pe litoralul românesc. oscilez intre statiunile jupiter si eforie nord.

ce-mi recomandati tinand cont ca am un copil de 7 ani care cauta distractie.

cautam o cazare decenta si posibilitatea unui concediu reusit.

multumesc.


  • PERIOADA: august -- NOPŢI CAZARE: 7
  • BUGET: 2500 -- TRANSPORT: personal
  • ADULŢI: 2 -- COPII: 2 -- VÂRSTA: 7;16

Răspunsuri — pag 2 / 2

kareliaSVAUTOR SOL3r[03.07.15 07:33]

inca o intrebare. daca ar fi de ales intre hotelulrile opal si capitol care ar fi mai ok? multumesc


krisztikeSR12r[03.07.15 07:59]

Eu am fost la Capitol, atunci a fost ok, puțin mirosea baia... acum aș alege Opal, pentru că și nota pe booking o are mult mai mare față de Capitol și acest lucru reflectă o îmbunătățire, cred eu. Și e și puțin mai ieftin cu totul că e mai bun.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

kareliaSVAUTOR SOL3r[03.07.15 08:02]

o alta optiune ar fi vila amazon din neptun. a stat cineva acolo? care statiune e mai ok? neptun sau jupiter? multumesc.


marcellJR2r[03.07.15 08:25]

@karelia: cred ca opal ar fi o optiune, la capitol am fost acum cativa ani, camerele erau destul de mici, hotelul arata decent...

Puteti face rezervare la ambele, apoi mergeti la receptie si cereti sa vedeti o camera inainte de a va caza, in felul acesta veti sti pentru ce platiti...

Marcel ene...

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

simona_croiUC1r[05.07.15 06:24]

Iti reccomand hotelul Tismana, Jupiter, este perfect pt familiile cu copii. Curat, mancare buna, personal amabil, pret decent.


kareliaSVAUTOR SOL3r[06.07.15 07:17]

@krisztike - buna ziua. ati putea sa-mi spuneti mai multe despre vila elodie? multumesc


krisztikeSR12r[06.07.15 09:52]

@karelia - Din păcate nu vă pot spune nimic din experiență, numai ce am văzut pe net și după ce au spus alții, este recomandabil. Are o grădină mare, piscină, loc de joacă, camere frumoase, parcare gratuită. Se află într-un loc liniștit. Acum depinde de ce doriți.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

kareliaSVAUTOR SOL3r[06.07.15 10:29]

Buna ziua. imi poate da cineva detalii despre vila elodie jupiter? ar fi de preferat hotelului capitol? multumesc.


oanaruxandUC1r[08.07.15 07:46]

@karelia - o varianta decenta este la hotel Delta sau California; indiferent la care din cele 2 te cazezi beneficiezi de loc de joaca si piscina din cadrul Hotelului California. Noi am fost 2 adulti si 2 copii (6, respectiv 9 ani). Erau 2 paturi unite la mijloc si ne-au mai adus un pat pliant. Ai si sauna si jacuzi in hotel, plus piscina exterioara. Eu am fost in perioada 25 iunie-1 iulie. Masa te sfatuiesc sa o iei la Restaurant Delta, ospatarii de acolo sunt mai operativi. Pizza de acolo este excelenta... la California ospatarii stau la o masa de la "aperitiv" pana la plata notei si te cam plictisesti.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

emy_sinaiaGD12r[08.07.15 22:30]

Recomand cu caldura Eforie Nord - hotel Alessia *** vezi impresii, de unde ne-am intors recent , a doua vara la rand, preturi decente si comfort, liniste si foarte aproape de plaja sau centru.


adiral2002UC1r[12.07.15 11:25]

Recomand pensiunea "Miruna si Valentin" din Jupiter. Conditii foarte bune de cazare, foarte curat, servesc si pranzul, au avut si meniul zilei (15 lei). pranzul mai poate fi servit si la autoservirea Four Seasons care e foarte aproape de intrarea pe plaja Jupiter.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

simona_croiUC1r[12.07.15 12:34]

Recomand hotelul Tismana


tumpica*UC[15.07.15 01:07]

multumesc tuturor pentru raspuns. intr-un final oscilez intre vila elodie jupiter si complex iris nalba. ma mai puteti ajuta cu niste sfaturi?


tumpica*UC[15.07.15 08:14]

as vrea sa stiu cum este plaja in dreptul acestor doua locatii


johnnyredlabel †PACONSILIER ONORIFIC AFA / ROMÂNIA12r[15.07.15 08:35]

@tumpica - E cam mult spus *plajă în dreptul locațiilor*.

Privește puțin aici amfostacolo.ro/harta-roma ... er-aurora__1139. La poziția 10 se află Complexul Iris -Nalba, iar la 28 Vila Elodie.

De la Iris-Nalba trebuie să ieși în strada principală iar de acolo să mergi în stânga (nu de-a dreptul spre golful care se vede) spre str. Brindisi. Aproape imediat după intersecția cu parcul de distracții (aprox 50 -100 metri) începe plaja. Te poți întoarce-pe plajă -și spre golful de la Cometa... Cînd am fost eu ultima dataă era ok, plaja în zona asta...

Vila Elodie e situată chiar în campigul cu același nume și e relativ mai departe de plajă, faci cam 10 minute pe jos.

N.B.: johnnyredlabel † este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația ROMÂNIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

Daria RadJR1r[15.07.15 09:23]

@tumpica: ,,Ați ales, până ați cules! ''


kareliaSVAUTOR SOL3r[15.07.15 11:16]

@Daria Rad: mai multe detalii va rog?


Laura ISV7r[20.07.15 14:13]

Eu recomand Eforie Nord! La Jupiter am stat la Cometa-Meteor, insa nu m-as mai duce! Un miros in camera, lenjeria neschimbata in cele 8 zile petrecute, iar un alt minus este ca desi crezi ca plaja e la doi pasi nu e asa:In dreptul hotelurilor sunt golfulete si nu e nimeni la plaja... plaja JUPITER este la intrarea in Neptun. Nu prea ai unde sa servesti masa. Adica nu prea ai din ce alege fiind cam putine terase.

Ti-am zis eu recomand Eforie Nord si prin raportul calitate-pret. Noi stam an de an la Hotel Cupidon, insa tu poti gasi si altul. Sunt multe terase cu mancare ieftina si buna, apoi locuri de joaca pentru copii si chiar un parc al statiunii unde copiii au acces gratuit pe leagane, tobogane, etc.

Acum tu alegi ceea ce iti place. Noi am fost in toate statiunile de pe litoral (mergem de 18 ani), dar raport calitate pret, apa calda si curata nu este in niciuna dni celelelte statiuni. In privinta hotelului noi ne simtim minunat este curat si cu o conducere de calitate. Venim aici de 7 ani la rand. Crezi ca nu as fi schimbat locul daca nu era in regula? Daca vrei si alte detalii despre statiuni in general, astept raspunsul tau! Sper ca ti-am fost de folos!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

Cata-LinaUC[19.01.16 07:38]

Noi in Eforie Nord in 2013 am fost cazati la vila Carmen. A fost ok, preturi bune la cazare. Nu aveai posibilitatea de a manca acolo, era cam la 10-15 min de plaja, era loc de parcare, iar pe noi ne-au luat de la gara si ne-au dus ei.

Anul asta am ales sa mergem in Jupiter dar suntem indecisi unde sa ne cazam. Acum suntem in cautare, asa ca si noua ne prind bine recomandarile pentru Jupiter.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

tumpica*UC[19.02.16 08:13]

@Cata-Lina - buna ziua. imi pare rau ca va raspund atat de tarziu. noua, sincer nu prea ne-a placut... jupiter e o statiune mica, inghesuita... depinde acum si de asteptarile fiecaruia. la pranz trebuia sa asteptam f mult pentru a lua asa iar oferta era destul de restransa (nu inteleg de ce lumea recomanda terasa barilla... noua nu ne-a placut mancarea (tocanita de pui cu sos cu gust de faina arsa, ciorba de burta cu burta nefiarta etc) mai buna era mancarea la terasa de vis-a-vis, doar ca nu prea aveai multe optiuni... seara alegeam sa mergem in neptun la antik... pentru copii, in jupiter ar fi ok daca ati alege un hotel cu program specific pentru copii (depinde acum si de varsta lor-daca sunt mai mari se vor plictisi); noi mergeam seara in neptun. despre cazare nu pot sa spun prea multe... noi am fost cazati la vila elodie si am fost destul de dezamagiti. singurul lucru bun a fost ca ara aproape de neptun. Plaja era cat de cat ok... (vorbesc de plaja mare); nu era f aglomerat si era destul loc si pentru cearsafuri. Per ansamblu nu ne-a placut. anul acest voi mai da o sansa (ultima) litoralului nostru si voi merge (asa, ca sa fiu dezamagita pana in ultima clipa) la mamaia (unde nu am fost de 30 ani. va doresc concediu placut si daca mai doriti informatii le ofer cu placere...

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

Cata-LinaUC[19.02.16 13:09]

Nu era nici o graba, mersi pt raspuns. Neptun v-a facut impresie buna?


kareliaSVAUTOR SOL3r[19.02.16 19:11]

@Cata-Lina: da... Neptun este mult mai frumoasa decat jupiter. Singurul incovenient e ca hotelurile sunt departe de plaja. Despre plaja nu stiu sa va spun pentru ca nu am fost. dar pentru masa, pentru promenada si pentru copii este mai ok. (al meu are 8ani iar in jupiter sunt jocuri in parculet doar pentru cei mititei) Daca nu as fi fost hotarata sa merg in Mamaia, mergeam in Neptun. Acuma depinde de la caz la caz... noi nu cautam neaparat liniste... noi vrem sa simtim viata in jurul nostru... (a nu se intelege cluburi). Eu nu vreau sa fiu intr-un loc unde imi aud gandurile... poate pare bizar dar... asta cautam noi. Jupiter nu e neaparat urata. dar e inghesuita... D-voastra stiti cel mai bine ce cautati... daca vreti liniste nu veti gasi nici in jupiter (doar dac va cazati la pensiunile din padurice) si nici in neptun.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

  • AFIȘATE rsp [31-52] — din total 52 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.10725212097168 sec
    ecranul dvs: 1 x 1