ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 04.04.2011
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: PLOIEŞTI
ÎNSCRIS: 13.07.10
STATUS: PREMIUM
DATE SEJUR
JUL-2009
DURATA: 3 zile
prieteni
6 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
50.00%
Nici nemulțumit, nici mulțumit
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
80.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIPĂREȘTE

„Nicio masă fără peşte! ” aşa suna un slogan pe „timpurile celelalte” şi poate tot de atunci am o aversiune faţă de orice preparat din peşte!

Bineînţeles că aversiunea mea faţă de mâncărurile din peşte, NU m-a împiedicat să accept invitaţia prietenilor mei de a merge în Deltă să dăm (adică ei) la peşte.

Aşa că la data şi ora stabilite microbuzul prietenilor opreşte la poarta mea pentru îmbarcarea mea către Deltă. Să vă descriu ce-i aia Delta: o gârlă mare cu FOARTE MULŢI ţânţari care de abia aşteaptă să deguste din tine!!!

Cei 285 de Km. nici nu ştiu când s-au scurs şi-am ajuns în Tulcea ne-am cazat la Hotel Delta de aici, un hotel prea pompos la cele 3 stele ale lui. Adică vreau să zic că am fost cazat la hoteluri de o stea MULT MAI BINE ca le ei. Oricum eram pe „invitaţia” prietenilor mei şi nu m-am agitat prea rău, însă dacă dădeam banii mei!

Cum am zis ne-am cazat şi-am plecat după aia pe Dunăre cu o barcă închiriată. Îmi plăcea de prietenii mei care încercau să-mi facă poftă povestind între ei: „După ce prindem ceva facem o ciorbă şi o saramură, poate facem şi nişte scrumbie la grătar, cu mujdei de usturoi şi-o mămăliguţă! ” după un sfert de oră de astfel de prezentări prietenilor mei le lăsase gura apă de crescuse „Cotele apelor Dunării” însă eu eram lafel de impasibil. „Hai băi Robert chiar NU pofteşti deloc! ? ” m-au întrebat puţin iritaţi, „Ba da la nişte ficăciori de pasăre le-am răspuns zâmbind! ” Uite acolo nişte egrete sări şi prinde-le au zis ei arătându-mi nişte superbe egrete într-un picior. Cum necum au prins nişte exemplare „piscicole” şi le-au gătit chiar acolo (aveau ceaunul şi „arsenalul” la ei) eu mi-am scos tacticos pacheţelul cu şaorma cumpărată din Tulcea şi-am început să mănânc lângă ei. A urmato nouă repriză prin care au încercat să-mi facă poftă, acelaşi efect: 0!!!

A doua zi pot să spun că a fost un fel de Copy & Paste şi a urmat cea de-a treia zi când ne-am întors! La întoarcere, undeva la 22 Km. de Ploieşti (la Albeşti-Paleologul) am rămas fără benzină şi-am sunat acasă să vină cineva cu bani sau benzină. OK a venit Gabone şi ne-a dat 20 RON să punem benzină, după care a plecat. Dar de ce să punem de toţi banii benzină şi să NU luăm şi-o bericioaică! ? Aşa am făcut şi la intrare în Ploieşti cine a rămas din nou în pană! ? ! ? Felicitări aţi ghicit, tot noi!!! Gabone s-a enervat şi n-a mai vrut să vină şi-am împins maşina până acasă. Eram ciupiţi de ţânţari de parcă aveam varicelă, obosiţi de drum, încălziţi de soare canicular de vară, dar intrasem în Ploieşti.

Oricum atunci a fost prima şi ultima oară când am hrănit ţânţarii (milioane) în Deltă, data viitoare SIGUR NU mă mai prindeţi chiar dacă peisajul e magnific!!!


[fb]
---
Trimis de RobertCodescu in 04.04.11 19:05:45
Validat / Publicat: 04.04.11 20:10:08
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 4487 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

20 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (RobertCodescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 [fără descriere]
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 14600 PMA (din 16 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

20 ecouri scrise, până acum

Dragoș_MD CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[04.04.11 20:10:39]
»

Iar ai scăzut calitatea Robert...

popescu.borsa*
[04.04.11 20:23:40]
»

Tare de tot. Nu mă pot opri din râs.

RobertCodescuAUTOR REVIEW
[04.04.11 20:31:53]
»

@popescu. borsa ar fi bine sa te opresti din ras ca rasul ingrasa si data "aviatoare" cand vei ajunge in Delta o sa nimeresti la Hotel Delta si n-o sa-ti placa si o sa pleci la Bulgaria din nou. NU-I ASA???

Sa nu avem vorbe la proces si sa nu zici ca nu ti-am zis. Si Da stiu ca unele peisaje si fotografii iti sunt FOARTE familiare !!! Staui sa ma intreb oare de unde pana unde mi-a venit ideea asta !!!

dorgo
[04.04.11 21:10:36]
»

@Robert... daca n-ai spray contra tantarilor, care uneori nu e bun de nimic, trebuie sa tragi o juma de kil de palinca sau horinca sau tuica de prune de 65 de grade "la masea" (da' vezi ca vor pofti si lipovenii la tuica ta) si nici un tantar nu se va atinge de tine dupa ce-ncepi sa transpiri numai vapori de alcool... apoi ar mai fi o metoda, sa dormii in copac, iti faci culcusul intr-o salcie la 3 metri inaltime, tantarii ataca numai sub aceasta altitudine... si ultima... du-te in delta in luna august, dupa "furia lunii iulie", cand tantarii se-mperecheaza cu tantaroaicele lor, cand sunt plini de hormoni si au nevoie de energie pe care-o iau de la tine prin intepaturi... astea mi le-a zis un pescar batran de la Maliuc la betie... sper sa nu fie "povesti pescaresti"...

RobertCodescuAUTOR REVIEW
[04.04.11 21:18:43]
»

@dorgo 300 PMA pentru sfaturi dar SIGUR NU mai ajung acolo la ingrasat tantari si la mancaruri din peste.

Pe mine lasati-ma la kebab, shaorma si pizza cu mult PEPSI pe langa ele ca tuica o da tata si zici ca bei keorsen asa tare este!!!

Cristian_h*
[05.04.11 07:52:20]
»

Copacul din primele poze este o Albitzia (arborele de matase) cred ca face parte din familia mimozelor, nu stiam ca poate sa creasca si la noi, este o planta tropicala si subtropicala, adaptata cu succes in bazinul mediteraneean am vazut-o in Grecia, Turcia, Malta.

In rest... ce te vei face Robert daca va trebui sa fi ghid pentru un grup de turisti in Delta? Este totusi un obiectiv turistic major al Romaniei! Oare asta le vei spune, ca sunt milioane de tantari acolo?

RobertCodescuAUTOR REVIEW
[05.04.11 07:58:01]
»

@ Cristian_h ai mare dreptate sper sa NU fiu nevoit sa duc totusi turisti in Delta, care intre noi fie vorba este un loc MIRIFIC, dar NU de mine, o sa-mi las colegii sa se specializeze pe Delta Dunarii si sa duca acolo turistii iar eu imi voi permite sa iau alte zone !!!

Asa ca pentru Delta NU conta pe serviciile mele, insa te pot ajuta cu restul destinatiilor turistice unde nu se practica "tantarificarea"!!!

TraianS
[05.04.11 09:16:35]
»

@dorgo

N-am fost in Delta, dar ma gandeam la sfaturile primite de tine de la pescarul din Maliuc si daca ar trebui sa le urmez in combaterea tantarilor.

Eu stau la etajul 3 si tot am tantari deci nu cred ca se sperie ei de nici un fel de restrictie de zbor. Faza cu dormitul in salcie cred ca pica.

Despre "tantaroii" plini de hormoni care au nevoie de energie pentru anumite "activitati" in luna iulie, daca-mi aduc aminte de la documentare ce le-am vazut in trecut, cred ca sunt femelele cele care umbla dupa sange, pentru ca au nevoie de sange ca sa-si depuna ouale. Nu stau sa verific, dar asa imi amintesc. Nu ca ar avea mare importanta daca ma musca femeile sau barbatucii. Dar parca nu te doare asa tare cand stii ca esti victima unor roiuri de femei.

Prima metoda, sigur trebuie pusa in aplicare. Cand esti baut poate sa te muste si Dracula ca nu mai simti nimic.

Nu stiu cat de multa incredere sa am in sfaturile batranului pescar. Mie-mi suna ca sfaturile lui Badea Gheorghe date vanatorului de ursi - tin de alta zona climatica si aud alte povesti.

Probabil cel mai bine e sa-mi iau cateva sprayuri anti-tantar, daca va fi sa merg vreodata in Delta.

RobertCodescuAUTOR REVIEW
[05.04.11 09:21:02]
»

@TraianS 300 PMA pentru un ecou pertinent si la subiect, chiar asa NU sunt eu in pom si pomu-n aer! ? ! ? Mai trebuie sa ma culc si-n salcii acum!!!

popescu.borsa*
[05.04.11 13:47:51]
»

46 de poze şi nici o ştiucă? ... măcar pe cele din holul hotelului să ni le fi arătat şi nouă, să ne convingi că... v-aţi dat la peşte.

RobertCodescuAUTOR REVIEW
[05.04.11 14:30:17]
»

@popescu. borsa DOAR ma stii imun la peste de orice fel chiar si scalarii, xifo si gupii i-am dat cu tot cu avariu asa ca NU vei vedea NICIODATA in aceiasi poza RobertCodescu si vreun peste!!!

kokobaurus
[06.04.11 00:02:16]
»

Buna seara

Eu nu am ras deloc.

1. Nu inteleg ce cauta "umorul" de mai sus in categoria "Tulcea, poarta Deltei Dunarii". Am pus "umor" in ghilimele pentru ca, repet, eu nu am zambit deloc.

2. Sa reduci Delta Dunarii la o "garla cu foarte multi tantari" este cel putin neprietenesc pentru cei care iubim aceste locuri.

3. Poate ati observat si aripa de 4 stele a hotelului "Delta". E adevarat ca cea de 3 stele e cam obosita, dar nu cred ca ati avut motive de nemultumire din cauza personalului sau al curateniei (nu lucrez acolo, dar ajung destul de des in acest hotel). Si nu sunt nici ruda nici prieten cu proprietarul. Este interesant sa spuneti ca ati stat la hoteluri de o stea mai bune... eu am stat la hoteluri de 4 stele mai proaste ca cel mai sus pomenit.

4. Sa vii in delta si sa maninci saorma la pachet... ???

5. Din 3 zile de plimbari chiar numai atat ati inteles? Repet, este deranjant pentru noi, locuitorii acestor locuri, sa auzim eternele povesti cu tantari, calduri si "lipoveni betivi". E cam ca aia cu "toti italienii sunt mafioti". Povestile care, apropo, v-au fost spuse despre tantari, nu fac 2 bani. Solutiile sunt semieficiente spre eficiente, iar despre bautura ca leac, poate doar ca frectie...

6. Nu inteleg deasemeni ce relevanta are pentru review povestea cu benzina din final. Mde, pana de benzina...

7. As ruga respectuos un admin sa scoata acest review de la "Tulcea... ". Nu are nici o legatura cu acest oras frumos, pe care, noi, tulcenii, il iubim foarte mult. Numiti-l patriotism local, numiti-l cum vreti...

8. Deasemeni as propune mutarea review-ului la o rubrica nou infiintata... sau la "Diverse".

Nu comentez calitatile artistice ale scriitorului... toti scriem cum ne pricepem. Dar o poveste de calatorie trebuie sa relateze o experienta relevanta, folositoare unui eventual doritor sa ajunga acolo. As indrazni sa rezum toata povestea la "Cui nu ii plac pestele si tantarii sa nu mearga in Delta Dunarii". Astept si restul povestii...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][11 voturi]
RobertCodescuAUTOR REVIEW
[06.04.11 07:48:54]
»

@kokobaurus NU am afirmat NICODATA ca lipovenii ar fi betivi si mi-am inceput reviewul cu "iniformatia" ca NU mananc peste, asa ca nu stiu de unde reactia asta fiindca am fost in Delta si-am mancat saorma (era facuta in Tulcea!)

iar peisajele din Delta sunt splendide motiv pentru care le-am si atasat la acest review.

Cat despre Hotel Delta tu imi spui de "apripa de 4**** insa noi am stat in cea de 3*** asa ca NU stiu de ce ar trebui sa dau bani in plus sa stau in acelasi hotel care are doua clasificari?!?

In rest sa auzim numai de bine!!!

dorgo
[07.04.11 10:23:25]
»

@TraianS, @Kokobaurus... aveti drepatate, tantarii ataca la orice altitudine, asta o stiu si eu de cand locuiam in Giulesti, bunica avea plasa de tantari la geam la etajul IV, tantarii nu se saturau cu ce gaseau la etajele inferioare si incercau sa intre si la noi... nici prea sus nu zboara, caci acolo e domeniul pasarilor. care-i ciugulesc urgent...

Intr-o revista medicala am citit ca tantarii ataca mai ales intre orele 18 si 24, si ca sunt mai multi la nivelul solului, pentru ca acolo exista fiinte cu sange cald (oameni, animale salbatice si domestice). Se pare ca pielea omului inca nu e adaptata la acest "ucigas nr 1" al tarii noastre, in Africa mor milioane de oameni de malarie, inca nu s-a produs mutatia genetica necesara omului "gen piele de elefant"... Exista cateva mii de specii de tantari in lume dar in tara noastra si in delta mai ales sunt doar in jur de 40, nu sunt foarte periculosi, ... printre ei exista si tantarul anofel al carei femela produce malaria dar mai este periculos si tantarul comun a carei intepatura produce meningita. Nu aveam decat ocazional tantarul ce produce febra hemoragica care e extrem de periculoasa. N-are leac. Epidemii n-au fost inca in Delta ci doar cazuri izolate. Alcoolul nu te protejeaza de tantari, poate doar daca te scufunzi intr-un butoi cu tuica si respiri printr-o macaroana. Tantarul ataca si in iunie, si-n iulie si-n august (mai putin), doar in septembrie o lasa mai moale.

Ca masuri de protectie... sa evitam pe cat posibil sa stam afara intre orele 18-24. sa avem spray-uri sau creme anti-tantar, plasa la geamuri, sau aparate cu infrasunete de pus in priza, care pe noi nu ne deranjeaza, dar lor le crapa timpanul. Ceea ce e interesant e ca tantarul febrei hemoragice calatoreste in avioanele de linie din Africa, Asia, si pana in Europa, ascuns printre sacune... te poate intepa si-n avion...

Acum se pune o problema...

daca incep "frigurile" (frisoanele) malariei si esti in capatul Deltei, ce faci? , cand Spitalul Sulina s-a desfiintat si salupa salvarii ajunge pana la Tulcea in 1,5-2 ore? E bine sa ai la tin o cutie de Hidroxiclorochin (antimalaric), si sa iei cateva tablete, ca sa nu lasi parazitul sa se-nmultesca (galopant) in sangele tau... Cu meningita e din nou o problema...

Poate se vor introduce servicii SMURD aeriene...

Cel mai mare dusman din tara noastra nu e nici ursul, nici vipera ci tantarul...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Dragoș_MD CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[07.04.11 10:33:20]
»

Dom' doctor, se poate? Tantarii nu produc nicio boala, ei doar raspandesc virusii/bacteriile/germenii care sunt raspunzatori de aparitia acestora...

Iar salupa salvarii chiar zboara pe ape, cred ca mergea cu peste 20 de noduri (desi in mod normal e restrictie pe canale!), in plus are la bord cu siguranta mai multa si mai moderna aparatura decat spitalele din zona! si exista si elicopterele SMURD, intr-adevar, dar mai bine sa n-ai nevoie.

In legatura cu asasinii minusculi, mai trebuie amintit si paianjenul 'vaduva neagra', a carui muscatura e foarte periculoasa. Are neplacutul obicei sa-si puna plasele prin "toaletele" din zona...

kokobaurus
[07.04.11 11:11:26]
»

Buna ziua din nou,

Imi cer scuze cu anticipatie, pentru ca voi fi "off topic" cateva fraze. Ce vreau sa precizez:

-Salupa salvarii ajunge la Tulcea in 1,5-2 ore... cand se circula pe Dunare. Nu uitati ca iarna Dunarea poate fi blocata de sloiuri 2 chiar 3 luni de zile (cu greu uriasul remorcher "Perseus" sparge drum spre Sulina... se formeaza adevarate convoaie de aprovizionare in urma lui).

-Spre Sulina accesul e numai pe apa.

-Elicopterul SMURD? Asta o vedem la Protv... sau Antena. Ganditi-va ca nu avem nici un elicopter sanitar stationat aici (desi inteleg ca prin anii 60-70 era o unitate de urgente detasata in permanenta aici... exact pentru specificul acestei zone... mde, comunisti tampiti...). Mai ganditi-va cat face acel elicopter de la Bucuresti la Sulina, ganditi-va ca e furtuna sau viscol sau ploaie torentiala... Plus ca un zbor SMURD are nevoie de aprobari speciale, nu se deplaseaza pentru o apendicita.

-Intr-adevar... spitalul de la Sulina era mai mult cu numele... cam toate urgentele erau trimise la Tulcea. Chestia importanta? ... bolnavii erau stabilizati cele 2-3 ore cruciale pana la Tulcea (nu ca aici ar curge lapte si miere medicala... ne confruntam cu aceeasi criza de medici ca aproape toate orasele din tara).

-Si nu in ultimul rand, directorul Statiei de Ambulanta, dr. Valcu (un om extraordinar de capabil si saritor)... a fost demis INCLUSIV pentru consumul ridicat de motorina al unitatii pe care o conduce (au fost reportaje senzationale la tv despre "jaful de motorina" de la "ambulanta"... uitandu-se a se preciza ca o salupa in mars fortat (cum merg ambulantele...) maninca si 50 de litri de combustibil la ora de mers).

-Dragos... nu exista restrictie de viteza pe canale! Se bate apa in piua de enspe ani pentru reducerea vitezei pe canale... Smecherii de Bucuresti (imi cer scuze fata de locuitorii onesti ai capitalei)... cei cu masini de 100 000 de euro... au nevoie de motoare de 250 cp (caz vazut de mine personal pe un canal ingust, unde era sa murim ca niste soareci innecati... un dobitoc su supersalupa si pitzipoance pe punte, cu 2 motoare de 150 cp bucata in cur (scuzati cuvantul)... a trecut vijelios pe langa noi. Imi venea sa plang... practic, canalul a fost "arat"... Dumnezeu stie cate mici vietuitoare si puiet a fost facut harcea-parcea de elici).

-Ca un ultim "fapt divers" apropo de specificul locurilor deltaice... imi amintesc de atacul furibund al gloriosului nostru premier asupra Inspectoratelor in Constructii de acum aproape 2 ani, cand declara furibund ca a trimis controale peste tot... iar la Tulcea "au gasit chiar si o salupa in proprietatea Inspectoratului!!! "... asta vis-a-vis de cheltuieli nejustificate! Iar eu citesc personal cel putin o data pe luna despre constructiile fara autorizatie ridicate in Delta Dunarii (motiv de mare scandal si bataie cu caramida in piept pentru tot felul de ONG-uri si Ministere). Salupa pentru aia era! Pentru controale! (o mica parte a deltei e accesibila cu masina...). Oricum inspectorii stau linistiti... nu exista cota de motorina pentru ambarcatiune (sau e ceva de genul 20 de litri... suficient sa o misti din port la iernat si viceversa... si sa ii mai dai o cheie din cand in cand).

-Adminilor si cititorilor le cer scuze daca am scris prea mult... e si mai mult de povestit... Inchei cu vorba celor din Sulina "Vedem primii soarele si ultimii dreptatea... ".

dorgo
[07.04.11 11:48:10]
»

@Dragos... corect ce-ai zis!... vaduva neagra este cel mai periculos paianjen al tarii noastre, doar ca este intalnit extrem de rar... in urma cu ceva vreme, poate 12-15 ani, a fost raportat cazul unui baietel muscat de un paianjen in Delta Dunarii... a fost recunoascuta amprenta muscaturii la dispensar si simptomatologia bolii... a inceput cautarea "cuibului"... s-a mobilizat chiar si o unitate militara... in final intr-o poiana era o tufa mare in care era o inteaga colonie de vaduve, gata sa se-mprastie peste tot... militarii au sapat un sant in jurul cuibului si l-au umplut cu apa... apoi au distrus cu aruncatoare de flacari intreaga colonie si intreg perimetrul din interiorul santului, pentru siguranta... de atunci, eu, n-am mai auzit raportandu-se alte cazuri... dar asta nu insemna ca paienjeni nu mai exista prin tara...

Vaduva neagra e de falpt femela paianjenului, care, dupa reproducere cu masculul, un paianjen mult mai mic decat ea... il ucide si-l mananca, avand nevoie de o sursa de proteine pentru gestatie si nasterea puilor...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Michaell
[07.04.11 12:37:46]
»

@dorgo

nu vreau sa ma dau mare biolog, fiindca din pacate nu sunt, dar povestea cu extirparea cuibului de paianjeni din delta, m-a uimit totusi nitel. intimplarea cu acel baiat, cred ca a fost pur si simplu ghinion. acei paianjeni cred ca nu traiau acolo cu rolul de a vatama pe acel copil, ci cu siguranta isi aveau si iei rolul lor in acel ecosistem.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
popescu.borsa*
[07.04.11 12:46:47]
»

Si uite aşa încet, încet, toate cele 46 de poze postate de Robert ajung pe prima pagină. Adevărul este că sunt superbe şi chiar merită să stea pe prima pagină.

dorgo
[07.04.11 18:05:09]
»

@Michaell... din cate mai tin minte, totul s-a intamplat departe de sat, apoi oamenii s-au dus sa cerceteze locul unde s-au jucat copiii si au dat de acea poiana, si de tufa-areal al paianjenilor, care n-au facut decat sa-si apere teritoriul, in general vaduvele nu ataca daca nu sunt deranjate, insa e clar ca exista multe decese in lume din cauza veninului lor puternic...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
dorgo, kokobaurus, Michaell, popescu.borsa*, TraianS
Alte impresii din această RUBRICĂTulcea, poarta Deltei Dunării:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.27034401893616 sec
    ecranul dvs: 1 x 1