ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 01.01.2016
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 22.04.12
STATUS: TITAN
DATE SEJUR
DEC-2015
DURATA: 4 nopți
familie cu copii
2 AD. + 2 COPII -- v: 11; 5

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 30 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 11 MIN

Roua Muntilor in top locatii romanesti

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Cum am ajuns sa ajungem la Roua Muntilor?

Sfarsit de noiembrie. Ne pregatim sa plecam spre Sambata de Sus pentru a doua oara in 2015. Amfostacolo in primavara cand am fost cazati intr-un sat vecin, la Casa Moga vezi impresii si am batut Tara Fagarasului in lung si-n lat. Rezervasem de data aceasta la Vila Sorina vezi impresii si tocmai ce am scris intr-un ecou ca voi reveni foarte curand la Sambata ca primesc un PM de la @Safta Radu. Schimbam date de contact si ajungem sa ne cunoastem telefonic pentru prima data in viata noastra. Radu s-a sesizat ca urma sa {re}venim la Sambata si imi spune ca ar fi frumos sa ne cunoastem de Craciun caci ei au mai petrecut un Craciun aici si e fain vezi impresii si ca ei (aproape) au rezervat o noua vacanta de Craciun la Roua Muntilor. Numai ca intentiile noastre vizau week-ned-ul prelungit de 1 Decembrie, iar ale lui pe cel de Craciun! Nu stiu cum, dar pana la sfarsitul zilei respective hotarisem sa facem a treia tura din 2015 la Sambata, desi a doua abia... urma sa vina in cateva zile. Ba am si rezervat ferm si final iniantea lui Radu! Si daca tot urma sa ajungem de 1 Decembrie in zona, ne-am decis sa mergem intr-o zi la Roua Muntilor, sa platim avansul pentru Craciun, sa si punem ceva d-ale gurii in ghiozdanele noastre stomacale (unele mofturoase!) si sa cunoastem viitoarele noastre gazde.

Asa am anuns sa postez pentru prima data cate ceva despre Pensiunea Roua Muntilor in articolul despre unde putem manca in Sambata de Sus vezi impresii cu mentiunea ca nu dau nico nota ca doar urma sa revenim cat de curand pentru un sejur mai consistent.

Prima intalnire cu gazdele. Cuvantul de ordine: Ospitalitate

Vedeti Dumneavoastra, in mintea mea romaneasca, notiunea de gazda buna se asociaza cu cea de Ospitalitate romaneasca. Cu O mare. Am cunoscut pe doamna Dorina si domnul Vasile, gazdele sau administratorii acestei pensiuni. Ne-au placut din prima, Dumnealor, ca oameni. Ne-a placut si locul, din prima, fara a il cunoaste in amanunt. Am si servit masa la Dansii in ziua aceea, am schimbat informatii si ne-am bucurat sa achitam si avansul pentru sejurul ce va sa urmeze. Intre timp mai cooptasem o familie sa vina cu noi, familia printului Denisei! Sa nu ma puneti sa dezvolt acest subiect, ca derapam de la interesele site-ului AFA, doar atat mai spun ca printul si printesa doreau sa se casatoreasca la Sambata!

Si totusi cum am ajuns?

Ne intalnim cu familia printului la ora 7 in fata blocului nostru din Bucuresti. Eu abia acum aveam sa cunosc mai indeaproape “”cuscrii””. Si noi, si ei trebuia sa facem un mic ocol, din motive diferite, prin Brasov. Eu primisem de la reni misiunea sa transport Secret Santa la @didona_stelea, in Brasov, cu masina, din … lipsa de zapada, misiunea acceptata cu atat mai mult cu cat tocmai ce ma suparasem rau pe Fan Curier, care din noiembrie incoa’, de la americanul Black Friday extins pe o luna si jumatate in Romania, da tot felul de tepe referitoare la termenele de livrare.

Am urmat DN1 pe ruta Bucuresti – Ploiesti – Brasov, apoi mai departe pe acelasi DN1 catre Fagaras – Sambata de Jos, de unde cotim stanga pe DJ105B pe langa Herghelia de cai lipitani, unde aveam sa revenim cu mere, morcovi, zahar si multa dragoste pentru cai asa cum le promisesem, si mai continuam 14 km pana in Statiunea Climaterica Sambata de Sus, pensiunea aflandu-es pe prima ulita a localitatii pe partea dreapta, asa cum ne ghideaza indicatorul de la soesa. Drumul lateral lung de 150 metri este neasfaltat, dar circulabil in conditii bune. 3 ore pana la Brasov si inca 1,5 ore dupa aceea plus pauze, 266 km. Drumul cel mai scurt masoara cu 20 km mai putin, scurtand de la Predeal prin Rasnov – Zarnesti – Sinca Veche si pe drumul de sub munte spre Sambata de Sus.

Parcare. Curte

Am ajuns la pranz la Roua Muntilor. Masinile stationeaza in curtea imensa a pensiunii. Aleea de acces a masinilor in curte este pavata cu dale, frumos amenajata (ne-a folosit cand am jucat tenis cu piciorul la marcarea si impartirea terenurilor) si ne conduce catre locurile de parcare, in numar de circa 10, aflate chiar la intrarea in pensiune. Parcarea este dimensionata corect pe capacitatea pensiunii.

In curte se construieste inca o pensiune, mai mare, mai tare, ce va sa fie gata la vara. Intre utilitatile din curte amenajate pentru tursiti avem: cos de baschet, masa de ping-pong, piscina exterioara, foisor si gratar, topaitoare pentru cei mici. Curtea este ingrijita, langa gardul cu vecinul din stanga era un rand de brazi tineri foarte frumosi si pe o latime de jumatate de metru gazon. In primii cativa brazi lumina seara o instalatie de beculete de Craciun. Alte cateva instalatii asemanatoare mai ornau si constructia pensiunii, la etaj.

Gazda, doamna Dorina, ne-a intampinat in tricou cu maneca scurta cu un calduros “”bun venit”” la 14 grade Cesius pe 23 Decembrie. Domnul Vasile ne-a spus in gluma ca daca vrem umple si piscina la ce vreme de Paste am gasit de acest Craciun! Zapada doar sus pe crestele Fagarasului! A propos de balaceala, in curte, un ciubar cu apa sarata de la Covasna sta la dispozitia curajosilor iarna si pasionatilor vara. Ce e acela? Un butoi in care poti face baie!

Curtea este luminata in dreptul intrarii de un reflector. Chiar inainte de intrare, sunt amenajate banci si mese din lemn.

Descrierea pensiunii

Pensiunea Roua Muntilor *** are 2 etaje si mansarda si ofera turistilor cazare in 12 camere si apartamente. La parter sunt 2 camere, bucataria, sala de mese si o baie de serviciu, inca de la intrare remarcam materialele de calitate si ornamentele. Ne-au placut foarte mult cele 3 goblenuri din sala de mese. Sala de mese dispune de mai multe mese asezate una in prelungirea celeilalte la care puteau sta cam 18 - 20 de perrsoane. Alte 2 mese de 8-10 persoane au fost folosite pentru produsele servite tip bufet (mancare si bautura). In sala de mese mai erau un televizor, un DVD-player si un brad impodobit. O scara din lemn asigura accesul catre etaje.

La primul etaj se aflau 4 camere precum si un spatiu larg cu masa si scaune. Din acesta se deschidea un balcon imens la randul lui cu mese si scaune unde puteau servi o cafea fara probleme 10 persoane. Balconul avea vedere spre curte si spre Muntii Fagaras la poalele carora ne aflam. Alte 2 goblenuri faine si pe acest etaj.

Al doiela etaj gazduia inca 4 camere si este partial masardat, iar la mansarda propriu-zisa se mai gasesc inca 2 camere.

Aparatmentul 10

Noi am locuit in apartamentul cu numarul 10. Apartamentul situat la etajul al II-lea avea doua camere de dormit si una de baie. Tavanul era semi-mansardat, adica inclinat, dar fara a stirbi din inaltimea necesara deplasarii comode in camera. Spatiul celor doua dormitoare era generos, in camere curat. Intr-una din camere un pat matrimonial, in cealalta un pat simplu si o canapea extensibila. In camere tablouri, mese, scaune, TV, noptiere, doua ferestre tip velux pe plafonul inclinat cu vedere spre spatele pensiunii, catre ses si un dulap imens, din lemn solid, de foarte buna calitate.

Camera de baie cu cabina de dus, o fereasta mica, ghiuveta, toaleta, cele minim necesare.

Toate utilitatile din aparatment erau de calitate si functionale corespunzator. Am avut apa calda si caldura din belsug, chiar prea cald, mai opream din cand in cand radiatoarele.

Radu Safta

Noi am inceput minisejurul pe 23, iar Radu Safta cu sotia lui, Nina, au sosit pe 24. Noi apucasem sa cunoastem, sa socializam mai multe familii, rude si prieteni cu Radu de altfel, inca din ziua de 23 pana sa vina Radu cu Nina. Radu, iti multumim, esti cel care a ne-ai facut sa spunem astazi amfostacolo la Pensiunea Roua Muntilor. Ne-am bucurat mult ca v-am cunoscut, sunteti niste oameni minunati, am simtit de cand am vorbit la telefon prima data, dar acest fapt avea sa se certifice pe durata zilelor si serilor petrecute impreuna. Nu mi s-a intamplat nicioadat sa merg de 3 ori in aceeasi destinatie intr-un an, pana acum. Nu stiu de ce am facut-o, asa am simtit si a fost super!

Oameni gospodari la Roua Muntilor. Personal

Incalzirea pensiunii este realizata cu cazan pe lemne, iar pe acoperisul pensiunii exista panouri solare Buderus care asigura apa calda menajera pe parcursul anotimului cald si partial aport la apa calda iarna functie de existenta plafonului de nori. Ce am remarcat este faptul ca domnul Vasile este un bun gospodar, care a stiut unde sa amplaseze pensiunea (a studiat de unde rasare soarele, cat timp incalzeste intr-un loc sau altul al statiunii si a ales terenul cred cel mai favorabil din toata zona. De ce este important? Pentru piscine vara, de exemplu, pentru economia de combustibil pe care o genereaza functionarea panourilor solare, pentru amplasarea ciubarului, balconului etc. Totul este bine gandit - spre binele si confortul turistilor!

Domnul Vasile are langa dansul o buna gospodina, care pune foarte mult sufet in activitatile ce se desfasoara in bucatarie. Acolo se pregatesc bucatele cele mai gustoase, iar reusita culinara tine intotdeauna de placerea cu care te implici in aceasta indeletnicire.

Pe parcursul sederii noastre, gazdele noastre au asigurat personalul necesar astfel incat sa faca fata de nota 10 cerintelor si eforturilor concentrate pe o unitate mica de timp pentru numarul de oaspeti pe care i-a gazduit. Si acesta este alt 10 pe care il acordam pensiunii, adica celor care o administreaza.

Servicii

Serviciile au fost la cote inalte. In primul rand ospitalitate, zambet pe buze si placerea de a face placere clientilor. Promptitudine, profesionalism, flexibilitate. Multa flexibilitate, da! Daca aveai nevoie de ceva ce nu era deja la dispozitia ta, puteai cere negresit si erai servit cu placere, nu deranjai niciodata pentru nimic. Recunosc ca noi am avut fel de fel de solicitari, si nu au fost putine deloc. De la: va rog sa mai incalziti o data laptele pentru ca unii au venit mai tarziu la masa, de la va rog un ceai, etc. Vreau insa sa subliniez o calitate deosebita pe care am intalnit-o la doamna Dorina. Doamna ""ne-a citit"" din prima! Pentru copiii nostri, in special pentru Denisa, mancarurile traditionale de Craciun nu sunt deloc in topul preferintelor, iar doamna Dorina a venit din proprie initiativa cu varainte extra, cum ar fi snitel de pui. Pana si la lapte ne-a intrebat daca servim imitatie de lapte, adica de la supermarket, sau lapte adevarat de bivolita. Multumim, sarut mana, pentru tot!

Pachetul de Craciun. Traditii.

Pachetul de Craciun a inclus momente traditionale specifice. In Ajunnul Craciunului am asistat la taierea porcului, s-a servit sorici, pomana porcului, tuica foarta, vin fiert, ce se cuvine la acest obicei. Pe parcursul sederii noastre, am primit colinde frumoase de la multi uratori, colinde neauzite de noi pana atunci. Si dansuri oferite de grupuri de localnici.

Masa a fost atat de bogata incat dupa o zi eram deja atat de plini incat cu greu faceam loc prea gustoaselor bucate. Micul dejun a fost tip bufet. In cele 5 zile cat am stat aici, am fost serviti cu bunatati precum: carnati, sorici, toba, sarmale, fripturi de porc, peste, supa de taiteti de casa, ciorba de fasole cu afumatura, piftie, salam, branza, zacusca, dulceata, lapte de bivolita, ceai din plante, afinata, tuica, bere, vin alb, vin rosu, sucuri, fructe, dulciuri, prajituri si sigur am uitat cate ceva. A fost si masa festiva, bineinteles. Bautura a stat la discretie, la liber. Puteai completa si cu “”specialitati”” din sursa proprie, a se citi palinca de gutui de la Radu Safta.

Delicios. Delicios. Delicios. Sarut mana pentru masa!

Era sa uit. Tatal lui Radu Safta a fost Mos Craciun, multumim Mos Craciun!

Ce poti face intr-un sejur la Sambata si in imprejurimi?

Poti lenevi, poti sta la aer, dar asta stiti cu totii… Sambata este situat in Tara Fagarasului, o zona foarte ofertanta din punct de vedere turistic. In continuare va fac unele recomandari:

- Cetatea Fagarasului vezi impresii,

- Manastirea rupestra si schitul de la Sinca Veche vezi impresii,

- Manastirea de la Sinca Noua vezi impresii,

- Moara cu Noroc de la Ohaba vezi impresii,

- Manastirea Brancoveanu vezi impresii,

- Aventura Parc Dragus (va urma),

- Izvorul Parintelui Arsenie Boca vezi impresii,

- Herghelia de cai lipitani de la Sambata de Jos vezi impresii,

- o vizita in Sibiu sau in Marginime,

- sau o plimbarea cu masina si / sau telecabina la Balea Cascada si Balea Lac,

- drumetii in Muntii Fagaras: cum ar fi pe Valea Sambetei spre Cabana Sambata sau Chilia Parinetelui Arsenie Boca, Muchia Dragusului, chiar si pe creasta principala a Fagarasului daca planificati un traseu mai lung,

- plimbare in satul Dragus,

- abatia cistericana de la Carta, articol de la veterana si stimabila @michi vezi impresii,

- sanctuarul de ursi LiBearty Zarnesti vezi impresii,

- Prapastiile Zarnestilor vezi impresii

si lista poate continua depinde cat vreti sa va departati de locatie Rasnov, Muntii Piatra Craiului, Bran). Am avut la pensiune si o familie care a dat o fuga pana la Manastirea Prislop vezi impresii.

Top locatii romanesti

Voi inchide acest articol cu un top pe care noi, familia noastra, am incercat sa il updatam noi pentru noi, dar … si pentru voi, daca va intereseaza. Am fost unanimi in a considera primele trei locuri topul nostru propriu al locatiilor romanesti unde am fost cazati (iar cei ce ma citesc stiu ca am cam batut tara in lung si in lat, si nu numai) avand in familie insa pareri usor diferite in clasificarea pe cele 3 locuri. In ordinea in care am postat, si nu a clasamentului:

-Casa Vero din Vama **** (SV) vezi impresii,

-Secret Garden din Danesti **** (MM) vezi impresii si

-Pensiunea Roua Muntilor ***.

Cred ca am spus foarte multe cu acest final, cu siguranta vom reveni la Roua Muntilor, cu sigurnata vom recomanda Roua Muntilor.

Multumim doamna Dorina, multumim domnul Vasile! Multumim Radu Safta!

PS

Rog @webmaster inserare

https://www.youtube.com/watch?v=pbYG3pDagiU

iar daca este ceva nepotrivit in acest articol fata de regulamentele AFA sa imi spuneti sa pot modifica. Multumesc.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de Dan&Ema in 01.01.16 21:26:05
Validat / Publicat: 01.01.16 22:24:25
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 3479 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

18 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dan&Ema); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P13 A fost si o zi cu nor!
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 67900 PMA (din 53 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 30.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    18 ecouri scrise, până acum

    webmaster
    [01.01.16 22:23:32]
    »

    Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

    iar daca este ceva nepotrivit in acest articol fata de regulamentele AFA sa imi spuneti sa pot modifica. Multumesc.

    Nepotrivit? Dimpotrivă, e mai mult decât îşi poate dori un cititor (sau un Regulament) de la acest tip de articole. Aferim — în numele meu şi-al comunităţii.

    Dan&EmaAUTOR REVIEW
    [01.01.16 22:27:47]
    »

    @webmaster:

    Multumesc. La multi ani!

    Safta Radu
    [01.01.16 22:45:59]
    »

    Am onoarea primului vot pentru acest splendid review. Mulţumesc pentru cuvintele frumoase adresate-mi. De fapt, aş dori să mai menţionez ceva: NOI vă mulţumim vouă, Dan, Ema, Denisa şi Emi, pentru că ne-aţi oferit ocazia de a vă cunoaşte şi de a petrece impreună Crăciunul. Sunteţi o familie minunată şi sper că întâlnirea noastră de la Roua Munţilor nu va fi ultima. Toate cele bune!

    Radu Tudoran
    [01.01.16 22:48:35]
    »

    Ma bucur sa aud ca ati avut parte de o vacanta frumoasa. Bine ca mai exista si astfel de oameni care iau turismul in serios. Tocmai il plangeam pe turistul_mihnea ca a avut un sejur de cosmar. Voi mi-ati readus buna dispozitie. Evident ca mi-am notat numele pensiunii. Daca-mi schimb masina ma reped un weekend in zona. Si bine ca ati enumerat atractiile locale. Pun mult mai multa baza pe ce citesc pe AFA decat pe oricare alte site-uri.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    Dan&EmaAUTOR REVIEW
    [01.01.16 23:02:13]
    »

    @Safta Radu:

    De-acum e clar ca nu va fi ultima! Multumesc de primul vot!

    Dan&EmaAUTOR REVIEW
    [01.01.16 23:05:30]
    »

    @Radu Tudoran:

    Am citit si eu ce a patit @turistul_mihnea si e bine ca a postat. Si eu am scris tot ce amintalnit, de bine sau de rau. Acum insa am intalnit excelenta in turism la Roua Muntilor

    crismis
    [01.01.16 23:27:24]
    »

    @Dan&Ema: Frumos Craciun ati petrecut, felicitari! Dar tot n-am inteles: Printesa s-a casatorit pana urma cu Printul ei, sau nu?!

    Dan&EmaAUTOR REVIEW
    [01.01.16 23:46:07]
    »

    @crismis:

    Au fost impreuna la biserica, la Mn. Brancoveanu, dar popii nu au vrut sa ii impartaseasca desi au stat vreo 2 ore. Lasand regulile bisericesti uneori de neinteles, raspunsul e NU. Ba s-au si certat! E drept ca s-au si impacat si pupat! Dragoste cu nabadai!

    Zoazore
    [02.01.16 09:54:12]
    »

    @Dan&Ema - La mulți ani! Superb articol! Superb sejur. Despre oamenii din această povestire? S-au incadrat perfect in peisaj! Locație superbă pentru nuntă, poate la vară, Dane?

    Cât despre șorici... Ufff, să vă fie de bine, dragii mei!

    Dan&EmaAUTOR REVIEW
    [02.01.16 10:31:42]
    »

    @Zoazore:

    Multumesc, Zoazore, de aprecieri. Trebuia sa amintesc ca intr-un fel si noi ne-am cunoscut la Roua Muntilor, chiar daca deocamdata pe calea undelor. Numai de bine!

    costy69*
    [02.01.16 16:20:39]
    »

    La mulți ani!

    Mă bucur că ați avut o mini-vacanță frumoasă de Crăciun (îl includ aici și pe @Safta Radu).

    Pensiunea merită reținută, iar descrierea ei foarte faină.

    Dan&EmaAUTOR REVIEW
    [02.01.16 16:27:47]
    »

    @costy69:

    La multi ani! Multumesc pentru vizita. Recomand pensiunea cu tarie.

    tata123 🔱
    [02.01.16 16:28:08]
    »

    @Dan&Ema - La Mulți Ani! Mă bucur că ați petrecut un Crăciun minunat - în familie, și la propriu și la figurat (familia proprie, parțial „familia” AFA și familia gazdă).

    Sper să citim cât mai multe impresii bune de la unitățile de cazare din țară unde și-au petrecut utilizatorii AFA aceste sărbători de iarnă - Crăciun și Revelion. Din păcate de cele mai multe ori apar primele articolele negative.

    Există însă și pensiuni/proprietari/gazde care știu să facă turism - vezi articolul de față.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    Dan&EmaAUTOR REVIEW
    [02.01.16 17:48:34]
    »

    @tata123 -

    La multi ani!

    Cu un an in urma am facut Craciunul la Hotel Pestera in Muntii Bucegi si am dat mai multi bani, primid servicii execrabile.

    In articolul postat aici vezi impresii am fost indulgent cand m-am exprimat ca am o parere contradictorie.

    Acum ca am vazut clar ca se poate la superlativ, as mai taia din nota data anul trecut pentru Hotel Pestera.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    balasa violeta
    [02.01.16 20:47:47]
    »

    @Dan&Ema - foarte frumos!

    La multi ani si asteptam continuarea!

    Dan&EmaAUTOR REVIEW
    [02.01.16 23:14:05]
    »

    @balasa violeta -

    La multi ani!

    Uite-acus si continuarea!

    calatorul
    [23.01.16 16:50:48]
    »

    INteresant, frumos, multumim pentru informatii, o sa caut la viitorul drum prin zona. Adaug si eu un vot inainte de celebrul 50, nu mai am rabdare sa-l astept, dar poate il provoc acum.

    Dan&EmaAUTOR REVIEW
    [23.01.16 18:35:15]
    »

    Multumesc de aprecieri tuturor! Este o locatie la superlativ unde te simti bine la un raport calitate / pret excelent.

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    9 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    balasa violeta, calatorul, costy69*, crismis, Dan&Ema, Radu Tudoran, Safta Radu, tata123 🔱, Zoazore
    Alte impresii din această RUBRICĂPensiunea Roua Munților:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.092635869979858 sec
    ecranul dvs: 1 x 1