O locatie UNICA in Romania dar si in Europa cel putin..
A doua oara anul acesta cand revenim. Prima oara ne-a captivat maxim. Am zis sa mergem si noi sa vedem ce o fi acolo... am ramas placut surprinsi. Nu stiu de ce... locul ala are farmecul lui. Vorbim totusi de un cimitir si o biserica. Dar data fiind locatia, istoria, unicitatea locului, a iesit o combinatie interesanta.
Daca aveti de gand sa faceti o vizita, alocati cel putin 1-2 ore pentru a citit si o parte din mesajele scrise pe morminte. Multe va vor face sa radeti, multe va vor face sa va intristati dar veti intelege mai bine cum e viata omului...
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Locatia este foarte frumoasa, aerisita, departe de aglomeratia oraselor mari insa in jurul cimitirului este aglomerat din pricina turistilor. Sunt si multe magazine cu produse autohtone dar si cu multe suveniruri tipice zonei.
Aproape de acest Cimitir este Manastirea PERI SAPANTA, un alt loc spendid pentru care voi face un review separat.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Nu stiu ce distractie ai putea cauta cand vii la un cimitir... :)) Sunt doar magazine cu produse specifice zonei si locatiei si cam atat.
Trimis de ⭐ValentinB_88⭐ in 15.12.20 16:50:42
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SĂPÂNŢA [MM].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (⭐ValentinB_88⭐); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2022 Săpânța - La Cimitirul Vesel și la Mănăstirea Săpânța Peri — scris în 26.02.23 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Cimitirul Săpânța — hai să ne veselim — scris în 20.02.22 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Feb.2021 Bucurie — scris în 23.02.21 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Mandria Sapantei: cimitirul ,,vesel” si cea mai inalta constructie din lemn a Europei — scris în 09.12.20 de geani anto din GALAţI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Ce culoare are credința? — scris în 31.10.20 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2020 Cimitirul „vesel” Săpânța — scris în 31.07.20 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Apr.2018 Cimitirul vesel de la Săpânța — scris în 10.05.18 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ