Solicitare CMR / TUNISIA

Sousse Palace sau Cooee President Aqua & Spa Resort

Trimisă în 18.01.23 14:51
de cirnu72JR [Bucuresti]
» VIZUALIZĂRI: 357

Buna ziua, a fost cineva in Tunisia, la hotelul Sousse Palace sau Cooee President Aqua&Spa Resort?

care este distanta de la avion la hotel, impresii?


 • PERIOADA: septembrie -- NOPŢI CAZARE: 7
 • BUGET: 2500 -- TRANSPORT: avion
 • ADULŢI: 4

Răspunsuri

MariaevaJR[Bucuresti]1r[18.01.23 18:23]

Bună, noi nu am fost la aceste hoteluri,

ce va recomand si este frumos, IBEROSTAR KURIAT PALACE, în Monastir,

am fost si la IBEROSTAR EL KANTAOUI BAY, ESTE OK DAR este mai vechi decit Kuriat și mai mare - vezi impresii.

Anul acesta am luat tot un Iberostar, tot in port el kantaoui, dar vedem cum va fi. Are recenzii foarte bune. IBEROSTAR AVERROES...

Vacanta placuta. Cititi recenziile si dupa google, alea sint mai recente și reale.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

webmasterX[București][18.01.23 18:27]

@Mariaeva:

ce va recomand si este frumos, IBEROSTAR KURIAT PALACE, în Monastir,

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


MariaevaJR[Bucuresti]1r[18.01.23 18:43]

@webmasterX: Multumesc frumos


sempreturistGD[rm valcea]1r[18.01.23 21:40]

@cirnu72: Buna ziua!

Eu am stat la Hotelul Sentido - vezi impresii. Hotelul Sentido se situeaza in Port El Kantaoui.

De la aeroportul din Monastir nu am facut mult pana in Sousse, cam jumatate de ora. Autocarul trece pe la fiecare hotel unde sunt cazati turistii si din acest motiv dureaza mai mult calatoria. Erau multe persoane cu copii si unii chiar micuti. Nu am vazut pe nimeni deranjat din cauza copiilor. Ne-am mai jucat si noi cu ei si apoi toata lumea e in vacanta nu la cules de masline! Mai trebuie si ingaduinta.

Pe noi ne-au primit foarte frumos la hotel, iar cu micutii erau chiar foarte atenti. Sa le aduca scaunul special la masa, sa le asigure confortul, am vazut unul din ospatari chiar ajutand parintii intr-o dimineata.

Eu am fost incatata de vacanta din Tunisia si sincer am mai fi stat inca o saptamana.

Daca doriti mai multe detalii despre hotel Sentido, imi spuneti. Drum bun sa aveti si vacanta placuta! Sa veniti veseli si fericiti!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

nicole33TIT[București]17r[19.01.23 00:07]

@Mariaeva:

Anul acesta am luat tot un Iberostar, tot in port el kantaoui, dar vedem cum va fi. Are recenzii foarte bune. IBEROSTAR AVERROES...

Pe mine experienţa de la Iberostar Kuriat (vezi impresii) nu m-a impresionat prea tare şi m-aş gândi de două ori înainte de a alege un alt Iberostar, indiferent de ţară.

Credeam că ştii că Iberostar Averroes NU este nicidecum în Port el Kantaoui, ci în Yasmine Hammamet, spre capătul staţiunii şi că are doar patru stele.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

nicole33TIT[București]17r[19.01.23 00:38]

@cirnu72:

a fost cineva in Tunisia, la hotelul Sousse Palace sau Cooee President Aqua&Spa Resort?

Nu am fost la niciunul din cele două. Mirarea mea este cum de le-ai ales tocmai pe acestea, ambele având note slăbuţe. În Tunisia există hoteluri mai bune şi mult mai bune decât cele două menţionate. Mai caută!

care este distanta de la avion la hotel?

Depinde pe ce aeroport vei avea zborul. Dacă zbori pe aeroportul Habib Bourgiba din Monastir, hotelul din Sousse este mai aproape. Dacă zbori pe aeroportul Enfidha din Hammamet, Cooee este mai aproape.

Durata transferului diferă şi în funcţie de numărul hotelurilor la care va opri autocarul pentru debarcarea altor turişti.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

MariaevaJR[Bucuresti]1r[19.01.23 05:22]

@nicole33: Stiam ca este in yasmine, dar este aproape de port el kantaouy, și da știu ca are 4 stele, dar... î-și respectă standardul de 4 stele, fața de Marhaba Palace și multe qltele care sînt cotate de 5 stele și serviciile sînt de 2-3 stele.

Stiu despre ce vorbesc, acum 4 ani cind am fost la Kuriat palace în Monastir, era cotat tot de 4 stele dar credeti-mă merita 5.

Dupa Pandemie am fost obligati sa luam un hotel de 5 stele in Turcia, este vorba de Karmir hotel în Kemer, jur că nu merita nici 3. AȘA că... nu sînt paralelă de situație.

Vacanțe placute va doresc, făra incidente nedorite.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

MariaevaJR[Bucuresti]1r[19.01.23 05:29]

@nicole33: Daca sîntețj mai "simandicoși" și vă permiteți hoteluri peste 2000 euro, jis palăria, dar raportat la calitate -preț, Iberostar Kuridt Palace pentru noi am fost super ok. Curat, personal zîmbitor și respectos, mincare foarte variata, plaja superbă la 10 metrii distanța, băutura indigena dar mai buna decit am gasit în Turcia la Belek bech, s-au Fantasia de lux. Așa că niciodata cei cu multa dare de mîna nuvor avea impresii bune daca cer prea mult lux.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

nicole33TIT[București]17r[19.01.23 07:33]

@Mariaeva:

Stiu despre ce vorbesc, acum 4 ani cind am fost la Kuriat palace în Monastir, era cotat tot de 4 stele dar credeti-mă merita 5.

Fals! Iberostar Kuriat a fost renovat integral în 2019 şi avea fix CINCI stele. Probabil, serviciile or fi fost mai normale înainte de pandemie, însă în 2021 pe mine m-au enervat maxim din cauza disperării, a foamei personalului pentru ciubuc şi m-a deranjat să-mi fie condiţionat ORICE serviciu deja PLĂTIT de oferira unui ciubuc . Amabilitatea de faţadă şi zâmbetele forţate pe mine nu mă impresionează.

Nici plaja de la Kuriat, frumoasă, dar extrem de îngustă, pe mine nu m-a impresionat. Iar roiurile masive de ţânţari din fiecare seară au fost cireaşa de pe tort .

Spre deosebire de tine, eu nu mă apuc să fac comparaţii între hoteluri cu aceeaşi clasificare, dar aflate în ţări diferite. Este complet nerelevant.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

nicole33TIT[București]17r[19.01.23 07:48]

@Mariaeva:

Daca sîntețj mai "simandicoși" și vă permiteți hoteluri peste 2000 euro, jis palăria, dar raportat la calitate -preț, Iberostar Kuridt Palace pentru noi am fost super ok.

Am înţeles perfect insinuarea de mai sus, dar nu este chiar cum crezi.

Sunt mai pretenţioasă, este adevărat, dar nu şi dispusă să arunc cu banii cum insinuezi. La Steigenberger Marhaba Thalasso 5* (vezi impresii) din Hammamet am plătit sub 2000 euro în 2019, mai exact 1900 euro, dar am avut sejur DUBLU de două săptămâni.

Am revenit în Tunisia doi ani mai târziu şi am ales Kuriat Palace, aflat la momentul rezervării cam la acelaşi preţ cu Steigenberger Marhaba Thalasso, pentru a varia hotelul şi zona, însă diferenţele au fost MARI. Raportul calitate preţ a fost mult mai slab la Kuriat, unde doar cazarea era mai "şmecheră", hotelul fiind renovat şi mai modern mobilat. Consider că Iberostar Kuriat nu şi-a meritat banii, dar asta nu înseamnă că nu am avut un sejur reuşit şi acolo.

=

În cele trei săptămâni petrecute în Tunisia m-am lămurit că sunt hoteluri şi hoteluri, astfel că nu m-aş hazarda să aleg hoteluri cu notă sub 7 pe booking, cum sunt cele două despre care solicita informaţii colega mai sus.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

cirnu72JR[Bucuresti][19.01.23 08:34]

Buna dimineata nu vreau sa isc saminta de discordie bugetul nostru de 2500 euro este pt 4 adulti (copii nostri mai merg si cu noi nu doar cu prietenii) si cele doua hoteluri le-am ales dupa distanta mai mica de aeroport.

Anul trecut am fost inTurcia si am mers 2 ore cu un microbuz de ne-am plictisit.

In rest nu suntem asa pretentiosi eu merg pe deviza ca "Confortul ti-l faci acasa ", dar calitatea si diversitatea mincarii sa fie ok. parintii se odihnesc si isi incarca bateriile iar copii merg in excursii sau... cu noi.

In rest va multumesc si o sa iau in consideratie si sfaturile voastre. O zi frumoasa sa aveti!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

sempreturistGD[rm valcea]1r[19.01.23 09:31]

@cirnu72: Buna dimineata! Sigur aveti dreptate "Confortul ti-l faci acasa"! asa si este.

Insa, poti sa ai surpriza sa te bucuri doar ca ai fost insotit de persoanele dragi si cam atat.

O saptamana in care sa-ti faci nervi in fiecare zi ca nu-ti convine cate ceva, ori legat de camera, ori legat de mancare sau de atitudine, este greu de suportat pe banii tai.

Chiar fara foarte multe asteptari, omul cand este in vacanta, vrea sa simta ca este in vacanta.

Eu am scris doar despre locurile unde mi-a placut. Dar daca ma apuc intr-o zi sa scriu despre locurile unde nu mi-a placut (cu fotografii nu altfel), incepand cu masa si terminand cu baia, va rog sa ma credeti ca nu-ti mai arde sa arunci banii pe experiente.

Ma aflu printre persoanele care inteleg bine scopul vacantei si de aceea incercati sa nu va bateti joc de banii d-voastra. Am patit-o recent si cel mai rau a fost ca eram insotiti de nepotul nostru, copil de 12 ani, care nu a fost lasat sa mearga nici macar la baie, pentru ca politica hotelului nu permitea intrarea in curtea hotelului inainte de ora 11. Din acest motiv am luat si decizia sa scriu si credeti-ma ca nu recomand experiente pe 2500 Euro.

Eu am dat anul trecut 1800 Euro, deci mai putin de 2500 euro bani pentru cea mai proasta vacanta. A fost un fiasco total si asa cum v-am mai spus, m-am bucurat doar de compania in care am fost.

Vreau doar sa stiti ca poti sa nimeresti intr-un loc in care singura bautura internationala de acolo sa fie APA! Vreau sa stiti ca poti sa te trezesti cu talpile negre daca faci imprudenta sa mergi descult prin camera, sa dai bani sa-ti mai dea niste hartie igienica si asa mai departe.

Am avut si astfel de experinte si de aceea am inceput tot mai des sa ma informez bine si abia apoi sa iau o decizie. Este pacat sa va stricat vacanta!

Eu totusi recomand un Sentido sau un Iberostar. Insa orice ati alege pana in final, va asteptam cu impresii! Va urez vacanta placuta!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

nicole33TIT[București]17r[20.01.23 00:29]

@cirnu72:

Buna dimineata nu vreau sa isc saminta de discordie bugetul nostru de 2500 euro este pt 4 adulti (copii nostri mai merg si cu noi nu doar cu prietenii) si cele doua hoteluri le-am ales dupa distanta mai mica de aeroport.

Nu este vorba de discordie, ci doar de faptul că fiecare avem experienţe, standarde, aşteptări şi preferinţe diferite. Este normal ca fiecare să perceapă diferit un hotel sau altul. Eu am povestit experienţa mea la Kuriat Palace, deşi nu cred că l-aş mai alege. Paradoxal, MariaEva NU a scris nimic despre hotelul pe care îl laudă cu atâta îndârjire.

Pentru a nu crea confuzii, cred că ar fi fost mai util dacă precizai că bugetul este de 1250 euro pentru doi adulţi, fiind puţin probabil să vă puteţi caza toţi patru într-o singură cameră pentru a beneficia de vreo reducere, ci mai degrabă vei lua două camere duble.

Pentru mine distanţa faţă de aeroport nu a constituit un criteriu de alegere a hotelului, alte aspecte fiind mai importante.

Dacă pentru tine contează atât de mult durata transferului, cred că mai întâi ar trebui să îţi alegi agenţia/touroperatorul, să vezi care este aeroportul pe care vei zbura şi abia apoi să alegi hotelul, la o distanţă rezonabilă şi cu încadrarea în bugetul propus.

Cooee mie nu mi se pare prea aproape de nimic. Există destule hoteluri în Yasmine Hammamet la care ajungi cu minim o jumătate de oră mai repede, iar acel Iberostar Averroes îmi pare o opţiune mult mai bună decât Cooee President şi cred că se încadrează şi în buget pentru o plecare din 15 septembrie.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

nicole33TIT[București]17r[20.01.23 00:34]

@cirnu72:

In rest nu suntem asa pretentiosi eu merg pe deviza ca "Confortul ti-l faci acasa ", dar calitatea si diversitatea mincarii sa fie ok.

Aici nu vorbim despre confortul de care beneficiază fiecare la el acasă, aspect care nu cred că interesează pe altcineva.

Alegând un hotel mai ieftin există riscul ca atât calitatea, cât şi diversitatea mâncării să nu fie cele dorite/aşteptate. Eu nu am vrut să mi asum un asemenea risc. Pe partea de cazare şi curăţenia este importantă, cel puţin pentru mine.

Preţul face mereu diferenţa. Deseori o sută sau două de euro în plus pot face diferenţa dintre un sejur ratat şi unul mulţumitor. Cei mai pretenţioşi vor plăti mai mult, vor primi mai mult şi se vor întoarce încântaţi. Restul vor umple saiturile cu reclamaţii de tot felul.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

MariaevaJR[Bucuresti]1r[20.01.23 14:38]

@nicole33: Știti ce, am lucruri mult mai importante de făcut decit sa stau să mă justific... DEGUSTIBUS NON EST DISPUTANDUM. Mie mi-a placut și basta.


 • [15] total răspunsuri, până acum
 • Sunteți NELOGAT (neautentificat) -- pagina vă este afișată din cache, versiunea din 03.02.23 -- 13:11:49 (acest segment de cache se va actualiza în 03.02 21:11:49)
  Pentru a accesa versiunea curentă, actualizată „la secundă”: rog logați-vă — folosiți meniul „VIZITATOR” sus-dreapta;
  • Dacă nu aveți un cont AmFostAcolo, vă puteți crea unulCONT NOU

  SCRIE UN RĂSPUNS

  Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
  • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
  • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
  Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

  Abonament

 • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
 • #G#9
   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.112082004547 sec
  ecranul dvs: 1 x 1