ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 04.10.2009
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 22.01.08
STATUS: GOLD
DATE SEJUR
AUG-2009
DURATA: 10 nopți
familie cu copii
PREȚ SEJUR 1118 EUR ?
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
2 adulti AD. + 1 copil de 14 ani x COPII

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
98.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Aria Claros Beach & Spa Resort (ex Onyria, ex Carpe Diem) 5

O vacanta frumoasa la Carpe Diem Claros

TIPĂREȘTE

Partea a 2-a a concediului 2009:

Am plecat din Oludeniz pe la ora 8, 30 dimineaţa şi am ajuns la Carpe Diem Claros în jurul orei 15. Cazarea a fost fără peripeţii, 2 sticle de vin şi ceva la paşaport, ne urcăm în maşinuţa hotelului şi iată-ne în sfârşit în camera noastră de la bungalow-uri. Prima impresie: mare, frumoasă curată…. dar avem o mare surpriză! Patul în care trebuia să încapă băiatul meu de 14 ani era o canapeluţă de 1 m lungime în care intra 1 copil de 5-6 ani, nu băiatul meu de 1, 75 m înălţime. Îi zic bellboyului că avem o mare problemă, dă un telefon la recepţie şi suntem cazaţi într-un family-room, 4340 - 1 cameră cu un pat matrimonial imens, 1 canapea în care ar fi intrat şi băiatul meu şi cealaltă cameră cu 2 paturi single apropriate, 2 TV cu plasmă, 1 baie, 1 minibar, 1 balcon cu vedere laterală la mare. Am rezolvat cu cazarea, am despachetat şi hai la plajă!

Hotelul aşa cum se ştie a fost deschis în această vară şi are avantajele şi dezavantajele sale.

O să încep cu ce nu mi-a plăcut: nu are vegetaţia cu care sunt obişnuită şi finisajele uneori erau făcute în grabă. Cine a stat în main building sigur a avut disconfortul penelor de curent dese, iar dacă erai în lift era chiar neplăcut să rămâi acolo pentru câteva minute. De asemenea, dacă eşti comod sau în vârstă o să ţi să pară greu să tot urci/cobori pantele din cadrul hotelului. Nu tot timpul găseşti maşinuţele care te duc peste tot, dar ai posibilitatea să suni şi apoi vin să te ia de unde eşti în momentul respectiv.

În rest totul a fost f bine. Hotelul în sine este frumos, totul în alb şi turcoaz, sau alb cu nuanţe de mov, evident este f curat. Main buildingul şi o mare parte din bungalow-uri aparţin de cele de 5 stele obişnuite turceşti, dar dacă vrei răsfăţ mai mare poţi lua o vilă întreagă cu vedere la mare şi cu piscină proprie. Aici totul era mai spaţios şi mai luxos decât în restul hotelului.

Serviciile au fost ok, aşa cum am mai spus curăţenie peste tot, băile dotate zilnic cu săpun lichid/solid, şampon, balsam, beţişoare de urechi, prosoape mari/mici schimbate zilnic, în minibar zilnic intra în conceptul de all inclusive 1 doză bere, 1 de pepsi, 1 fanta, 1 sticlă de 1,5 litri de apă plată, restul era contra cost (ceva băuturi, ciocolată – aceleaşi care le aveai în orice locaţie din cadrul hotelului incluse în conceptul).

Există 2 plaje – cea mare unde sunt şezlonguri cu umbreluţe, ponton, cu card pt prosoape unde are acces toată lumea, iar cea de a 2 plajă, mai mică – plaja pt adulţi, unde se intră doar de la 16 ani în sus, şi care are aceleaşi facilităţi ca cealaltă, doar că nu sunt copii. Pe această plajă este minunat! Este o atmosferă de vis, linişte şi răsfăţ. Când am fost noi acolo nu erau mai mulţi de 4-7 oameni. Aici la Litus Bar aveai bucătar (Karl) şi chelner personal, adică la prânz puteai să comanzi aripioare de pui la grătar sau şniţel cu cartofi prăjiţi şi le aduceau la şezlong. Tot aici se serveau fructele toată ziua şi ca la orice bar puteai bea băuturi alcoolice/non alcoolice, bere la cutie, cockteiluri, îngheţată adusă de barman. Marea este deosebit de frumoasă, de albastră, curată de vezi peştii, plantele prin ea. Conceptul de plajă pt adulţi e f bun pt că ai linişte, cer şi mare albastră…. Plaja aici e cu pietricele şi intrarea în apă se face de pe ponton, deoarece la mal sunt stânci cu arici de mare.

Revin la cealaltă plajă – mare lată, cu nisip fin, curată, limpede, nu adâncă, f albastră, f frumoasă…... Apropo de ţevile care se vedeau în pozele de la începutul verii, acelea care se vărsau în mare, evident că nu sunt de la canalizare, că nu sunt turcii nebuni să deverseze apa murdară în mare. Ele sunt puse din loc în loc pentru drenajul apei de ploaie de pe dealurile pe care este construit tot complexul.

Ce se putea face în afară de plajă: diferite jocuri iniţiate de către animatori, tenis, baschet, volei, dart, karaoke, gimnastică aerobică, boccia, te puteai plimba cu caiacul, cu hidrobicicleta, cu banana, putai face parasailing, scufundări etc. evident, tot ce este cu motor este contra cost, restul este free.

Ce se poate mânca pe plajă: în funcţie de oră se putea mânca: gozleme, porumb copt, îngheţată, fructe, prăjituri, pe plajă veneau cu tava cu sucuri cu gheaţă, de la snack baruri se putea lua cafea, cafea turcească, ness, frape, cockteiluri, mâncare gen fast – food (pizza, hamburger, pui la rotisor).

La restaurantul Tamarind erau cele 3 mese principale în sistem de bufet suedez. Despre Tamarind – frumos, totul alb cu turcoaz, curat cu mâncare multă şi bună, imposibil să nu găseşti ceva pe gustul tău. Dulciurile f bune, multe baclavale, câteva feluri de torturi la fiecare masă, dovleac f bun preparat cumva, halva, multe dulceţuri bune, multe prăjituri, iaurt, pâine de tot felul, pancake, pepene verde, roşu, prune, mere, pere, struguri etc. Mâncarea cum am mai zis multă şi bună, carne de pui, miel, peşte, berbec, multe brânzeturi f bune, salate, legume pregătite sau nu, pidă f bună şi caldă acuma scoasă din cuptor, grătar de peşte, pui, curcan, miel, micii lor f buni, diferite feluri de carne făcută ca la şaorma noastră doar că se servea pe farfurie, nu pusă în pâine. Chelnerii f drăguţi, chiar dacă nu ştiau bine engleza te descurcai cu ei, vinul roşu şi alb f bun, băuturile locale şi de import bune. Dimineaţa era fresh de portocale, lapte, ceai şi cafea. La bar mai aveai surpriza ca frappe-ul de azi să nu fie ca cel de ieri, pt că erau barmanii diferiţi, dar pe mine personal nu m-a deranjat acest lucru. Au nişte cockteiluri non alcoolice bune….

Să povestesc şi despre restaurantele a la carte: Farina – cu specific italienesc – ziua era închis, seara s-a mâncat binişor acolo pizza şi un pui/vită cu ciuperci f bun. Bistro Vinea – cu specific Europa de est – catastrofal – s-a încercat să fie mâncare din Grecia, Croaţia şi ceva Turcia, dar mâncarea f proastă nu ne-a plăcut nimic şi am mers la Tamarind. Ziua era închis. Horizon Restaurant – ziua de la 10 – 18 se putea mânca pui la rotisor, hamburger, cheeseburger, cartofi prăjiţi, pizza, orice fel de băutură, pancake, exista ora de prăjituri, ora de fructe, ora de îngheţată. Seara se transforma în a la carte cu specific barbeque. S-a mâncat bine grătar de pui, vită, oaia f condimentat şi preparat în diferite feluri, mici etc. Piscis Restaurant – restaurant cu specific pescăresc, ziua puteai mânca peşte la grătar, scoici la grătar cu lămâie, cafea turcească, bere, martini etc, seara se transforma în restaurant a la carte, cu mesele afară puse pe ponton. Aici Iacob, şeful de sală era minunat, avea clasă iar serviciile erau ireproşabile. Ne-a spus că lucrase 10 ani pe vase de croazieră. Vorbea o engleză ireproşabilă şi era ca un majordom aşa cum numai în filme vezi. Tot în perimetrul acestui restaurant ziua te puteai odihni în hamace sub pini, la umbră admirând marea, câteva gâşte şi câteva găinuşe. Teos Restaurant – numai pentru adulţi, ziua era un snack bar al piscinei pt adulţi, seara se transforma într-un restaurant a la carte asiatic. S-a mâncat f bine mâncare indiană, chinezească, japoneză, inclusiv o îngheţată prăjită f bună… Noaptea de la ora 21, 30 – 24,00 mai sus cu un etaj, tot în aer liber era piano bar extrem, extrem de frumos şi de stilat. Cânta o doamnă acompaniată la pian de un domn. Şi ei erau veniţi după vasele de croazieră.

La pian se cânta şi în Lobby bar de la 18-20, 00. Cele 9 baruri erau dispuse în cadrul hotelului, pe plajă sau la piscine şi erau suficiente. Am zis ce se putea bea.

Peste tot era internet inclusiv pe plajă, în camera noastră mai cădea netul, în main building şi pe plaja cea mare mergea ireproşabil. Aqua parkul mare, frumos, cu 8-9 tobogane, cu snack bar, la fiecare tobogan era câte un supraveghetor, cu şezlonguri, umbreluţe etc. Pentru copiii mici era un aqua park separat cu o corabie drăguţă şi tot felul de jucării. Ziua erau animatorii peste tot care organizau diferite jocuri, seara era mini discotecă pt copii, apoi spectacol în amfiteatru şi după ora 24,00 era discoteca pt adulţi la Amphalus Disco Bar. La Arion Spa exista hamam, saună uscată cu aromă de pin, saună cu abur, cromoterapie cu duşuri apă caldă/rece şi cu sunete din jungla amazoniană, camera de gheaţă cu aromă de pin, jacuzzi, piscină şi loc de lenevit la soare. Contra cost erau masajele şi diferite tratamente.

Despre Ozdere ce să zic este un sat mic şi frumos, cu oameni prietenoşi ca în toată Turcia şi care sâmbătă are o piaţă minunată cu de toate! Legume, fructe, peşte, măsline, fistic, alune, curmale, smochine etc…...

În Kusadasi am fost de 2 ori, mare, frumos plin de lucruri frumoase sau mai puţin frumoase, haine pe piele, rahat, argint, aur etc.

Per ansamblu, hotelul Carpe Diem Claros a avut un raport calitate preţ excelent. Noi am plătit cu early booking cu tot pt 2 adulţi şi 1 copil de 14 ani 118 euro/zi (copilul a fost gratis chiar dacă are 14 ani împliniţi).


---
Trimis de criss65 in 04.10.09 15:28:24
VIZUALIZĂRI: 9278INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: istanbul, antalya, kusadasi, pamukale
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Spania, Franta, Italia, Austria, Ungaria, Grecia, Bulgaria
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORITÎncarcă VIDEO
24 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (criss65); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 2600 PMA (din 9 voturi)
INFO: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată

 • ECOURI la acest review

  24 ecouri scrise, până acum

  marcy74 [20.01.10 12:22:19] »

  Buna ziua,

  Dorim sa, , calcam'' si noi cdc anul acesta de paste... v-as ruga daca puteti sa-mi dati cateva informatii suplimentare referitoare la villa family room. Sunt relativ aproape de main building?

  Accesul la restaurante, piscina, etc se face usor de aici sau cu masinutele acelea? Nu reusesc sa ma edific unde anume sunt localizate datorita pozitionarii resortului in trepte...

  Ne-ar fi de mare ajutor si alte informatii suplimentare pe care le considerati necesare. Va multumesc si vacante frumoase in continuare!

  criss65 [20.01.10 12:47:24] »

  bungalowurile sunt aproape dispuse in cerc si sunt relativ aproape de main building, adica la 2-300 m cu aproximatie, dar accesul la ele este in panta. daca ai peste 60 de ani acest lucru poate fi o problema, daca nu ai este chiar indicat pt ca faci miscare...

  restaurantele sunt dispuse in mai multe locuri, de exemplu aici in complexul bunagalowurilor este restaurantul cu plaja doar pt adulti, si restaurantul cu piscina doar pt adulti. restaurantul pt mesele principale este in main building ca si alte 2 restaurante a la carte. alte restaurante a la carte sau diferite "puncte" unde mai poti manca si altceva (prăjituri, porumb copt, inghetată, gratar de peste, pui la rotisor, bauturi etc) mai sunt in cel putin 5-6 locuri in complex. oriunde te afli in complex ai de unde bea sau manca cate ceva. bungalowurile au family roomul unde am stat eu si il recomand, dar au si standard room care este la parterul vilei si nu il recomand (am intrat intr-o camera si nu era asa de frumoasă).

  tot aici la bungalow aici vip vila cu piscina proprie, o vila este un apartament cu living si 2-3 dormitoare, cu vedere la mare etc. acestea sunt mai departe de main building dar sunt cele mai luxoase. oriunde esti in complex langa un telefon poti face comanda la masinuta si vine sa te ia de acolo. daca mai ai si alte intrebari iti voi raspunde cu placere,

  o zi buna,

  marcy74 [22.01.10 12:34:18] »

  multumesc mult pentru detalii, sper sa fie ok... e prima oara cand mergem la kusadasi... pana acum am fost doar in antalya de 3 ori.

  Ce ma nemultumeste putin la cdc este vegetatia destul de saracaciosa si faptul ca family room sunt doar la bungalow nu si in main building.

  Sper sa trecem peste toate si sa avem un sejur frumos. Multumesc mult inca o data si sa auzim numai de bine!

  criss65 [22.01.10 17:29:12] »

  unde ai fost in antalya?

  marcy74 [22.01.10 18:23:40] »

  am fost in lara-FAME RESIDENCE-si in Belek-SUSESI-si -ELLA QUALITY-

  criss65 [22.01.10 18:25:11] »

  multumesc

  marcy74 [22.01.10 18:30:44] »

  Cu placere,daca iti pot fi de folos cu informatii referitoare la resorturile amintite,cu mare drag...

  la fame residence am fost intr-un holiday de iarna(luna februarie)-frumos din toate pdv dar susesi a ramas in sufletul meu ca fiind cel mai frumos resort dintre toate....

  criss65 [22.01.10 18:46:29] »

  eu am fost la limak lara un hotel fff frumos cu servicii f bune. diferentele dintre hotelurile de 5 stele din antalya si kusadasi sunt mari (concept, vegetaţie, plaja etc.). acum tot tatonez preturile pt a ma incadra in buget. susesi imi face cu ochiul, dar tot asa imi fac cu ochiul paloma perisia si asteria sorgun, si un hotel nou din alanya, porto bello. o sa compar ofertele si apoi o sa ma hotarasc.

  Dum [31.01.10 20:41:50] »

  La restaurantele a la carte poti merge seara o data pe sejur gratis ? La Restaurantul pescaresc ce e deschis in timpul zilei, trebuie platit ?

  De ce nu recomanzi standard room la vile? N-am inteles doar cele de la parter sunt standard room? Cele de la etaj cum sunt?

  criss65 [01.02.10 15:08:17] »

  pt Dum:

  - da, la restaurantele a la carte se merge o data pe sejur cu rezervare

  - la cel pescaresc in tmpul zilei puteai manca gratar de peste (macrou si un alt peste mai mic pus in lipie cu lamaie) şi scoici la gratar cu lamâie, fructe. de la bar puteai orice băutura.

  - bungalow-ul era împărţit astfel: la parter standard room, la etajul 1 si 2 family room. mie personal standard roomul mi s-a părut mai urât deoarece solul este in panta si mi s-a părut că standard roomul este intunecat..

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  lienutza13 [02.02.10 13:26:33] »

  Imi puteti spune, va rog, care a fost cazarea pe care ati ales-o la agentie? Garden villa sau Garden villa family? Family room ati ales inca de la agentie? Avem un copil de 14 ani si va intreb pentru ca la agentiile de la care am cerut eu detalii despre oferte mi s-a spus ori ca nu primesc copii decat in cladirea principala, ori ca in Gadren villa (unde consideram noi ca ne-am incadra cu bugetul) nu primesc decat copii pana la 7 ani.

  criss65 [03.02.10 09:32:16] »

  Conceptul all inclusive de la Carpe Diem Claros

  CARPE DIEM

  CLAROS RESORT & SPA HOTEL

  Category : 5 Star Resort Hotel

  Boarding Type : All Inclusive (in the summer season)

  HB (in the winter season)

  Season : 12 Months

  Opening Date : 01 May 2009

  Voltage : 220 V.

  Location and Area : 93.000 m2 Özdere coastline

  The Distance to the centre : İzmir Town (60 km), İzmir Airport (50 km),

  Kuşadası (35 km), Ephesus (33 km), Selçuk (30 km),

  Taxi : At main gate

  Pets : The pets are not allowed in to our hotel.

  Lifts : 4 lifts in main building (10 pax), 1 lift direct King Suits roof, 1 lift for the adult beach

  Beach : Sand, 275 m. long for families and 75 m. long adult only, showers and changing cabins, umbrellas, sun loungers, towel service (with deposit in case of loss and second changes Towel with charge), 1 Pier.

  Room Facilities: Electronic Key lock System, Ceramic or Carpet covered floor, Wireless Internet, Bath Room, Bath tube with Shower, WC, Jacuzzi (in Suits and VIP Villas), Hair Dryer, Minibar, Safety Box, Interactive LCD TV, Satellite TV., Pay TV., DVD Player, Music broadcast, Central Air Conditioning, Split air Condition (Garden rooms and villas), Direct dial

  telephone in room and bathroom, Fire alarm, Wake up service, Room service 24 hrs.

  Room Cleaning : Cleaning, linen and towels change daily.

  Total room: 504 rooms (170 Deluxe rooms, 12 suits, 2 King room, 312 Garden rooms, 8 VIP Villas)

  Accommodation description

  Deluxe Rooms – Mainbuilding (Sea or Land view)

  Total 170 rooms (80 sea view+90 land view)

  1. floor 42 rooms (31 m2), 1 bed room with french bed or twin, 1 bath room, 1 living

  room with 2 beds, 1 wardrobe and balcony

  2. floor 42 rooms (31 m2), 1 bed room with french bed or twin, 1 bath room, 1 living

  room with 2 beds, 1 wardrobe and balcony

  3. floor 42 rooms (31 m2), 1 bed room with french bed or twin, 1 bath room, 1 living

  room with 2 beds, 1 wardrobe and balcony

  4. floor 34 rooms (31 m2), 1 bed room with french bed or twin, 1 bath room, 1 living

  room with 2 beds, 1 wardrobe and balcony

  5. floor 10 rooms (31 m2), 1 bed room with french bed or twin, 1 bath room, 1 living

  room with 2 beds, 1 wardrobe and balcony

  Suits (Sea view)

  Total 12 suits (6 suits sea view + 6 suits ½ sea view)

  1. floor 4 suits (70 m2), 1 bed room with french bed or twin, 1 bath room with jacuzzi, 1

  living room (door connected) with 2 beds, 1 wardrobe, balcony

  2. floor 4 suits (70 m2), 1 bed room with french bed or twin, 1 bath room with jacuzzi, 1

  living room (door connected) with 2 beds, 1 wardrobe, balcony

  3. floor 4 suits (70 m2), 1 bed room with french bed or twin, 1 bath room with jacuzzi, 1

  living room (door connected) with 2 beds, 1 wardrobe, balcony

  Garden Villas ( Standard and Family rooms)

  Total 312 rooms

  104 Standart rooms ( 46 sea view, 6 ½ sea view, 52 land view )

  208 Family rooms ( 144 sea view, 20 ½ sea view, 44 land view )

  A) Gr. floor standard rooms (Sea view) : 46 rooms

  B) Gr. floor standard rooms (1/2 sea view) : 6 rooms

  C) Gr. floor Standard rooms (Land view) : 52 rooms

  D) 1. floor family rooms (Sea view) : 144 rooms

  E) 1. and 2. floor family rooms (1/2 sea view) : 20 rooms

  F) 2. floor family rooms (Land view) : 44 rooms

  104 Gr. floor rooms (28 m2), 1 bed room with french bed or twin, 1 bath room, 1 wardrobe and balcony

  104 1st floor rooms (44 m2), 1 bed room with french bed or twin, 1 living room with

  2 beds, 1 bath room, 1 wardrobe and balcony

  104 2nd floor rooms (44 m2), 1 bed room with french bed or twin, 1 living room with

  2 beds, 1 bath room, 1 wardrobe and balcony

  King Suits (Sea view)

  Total 2 Suits (155 m2)

  1 bed room with french bed, 1 living room, SPA; 1 bath room with jacuzzi, 1 massage bed, Study room, Printer, Fax, Scanner, Photocopy, 1 American Bar, Espresso coffee machine, balcony,

  VIP Villas (Sea view)

  Total 8 Villas (175 m2).

  VIP Villa facilities: All villas have private outdoor pool (90 m2) and jacuzzi with heating

  and children section.

  2 LCD interactive TV, DVD player, Home theatre sound system,

  Kitchen, Special bar, Refrigerator, Freezer, 2 Mini bars, Large size bed

  (2.20x2.20), Sauna, Bathtube with jacuzzi, special shower, Espresso

  coffee machine, Big steel safe,

  G.floor : 1 bed room with french bed, 1 WC, 1 living room, 1 furnished balcony,

  1. floor: 2 bed rooms with french bed, 1 bath room with jacuzzi,

  FREE OF CHARGE SERVICES OF ALL INCLUSIVE CONCEPT

  Food & Beverages

  - Welcome Cocktail serving at the reception for adults, for 18 teen’s non-alcohol cocktail, Turkish delights and etc.

  - Breakfast, late breakfast, lunch, snack, dinner buffet in the TAMARIND RESTAURANT (Main restaurant) only night buffet in the COFFEUM SHOP.

  - TAMARIND (Main) RESTAURANT (Open Buffet)

  (Dress is required)

  - FARINA REST. & BAR* (Italian / Pasta, Pizza, Salads etc.) with reservation

  (Dress is required)

  - TEOS BAR & REST.* (Daytime; Snack Menu Service)

  (Adult only) (In the evening; Menu from Far East) with reservation

  (Dress is required)

  - HORIZON BAR & REST.* (Daytime; Snack Menu Service) with reservation

  (Dress is required) (In the evening; Stone BBQ on the table and self cooking)

  *3 invitations to each of our a’la carte restaurants per stay

  - Diet buffet

  - TEOS BAR & REST. serves hamburger, doner kebab, hot-dog, baked potatoes,

  fruits and etc.

  - Pastries, cakes and sweet & salty cookies buffet (different service times and places)

  - Turkish ravioli and pancake, layered pastry, butter milk corner

  - Spaghetti Bar (With different pastas and sauces)

  - Ice Cream service (different places)

  - Beer Garden (Only Draft beer free)

  - Local and foreign alcoholic and non alcoholic beverages during lunch, dinner and the hours while the bars open.( except high quality alcoholic drinks)

  - Soft drinks, Beer, Chocolate are available every day at the MINI BAR

  - DIES SERVICE (Butler) for VIP Villas and King Suits

  BARS

  - CLAROS LOBBY BAR (live music) (10.00-02.00) (Dress is required) “A PERFECT SPOT TO START AND FINISHED YOUR DAY”

  (between 24.00-02.00 only soft drinks free)

  - ARION SPA VITAMIN BAR (10.00-19.00)

  - TEOS BAR (Adult only) (10.00-18.00)

  - HORIZON SNACK BAR (Pool&Beach Bar) (10.00-18.00)

  - LITUS SNACK BAR (Adult Beach Bar) (10.00-18.00)

  - MINI PARADISE REST. & BAR (10.00-18.00)

  - AQUA SNACK BAR (10.00-18.00)

  - AMPHALUS DISCO BAR (22.00-24.00) (Dress is required)For Honeymoon Couples

  - Welcome drink upon arrival,

  - For a sweet treat, you will be greeted with homemade chocolates, strawberry and champagne in the room

  - Aromatic and foamy jacuzzi especially prepared and decorated for a romantic evening.

  - During your stay, enjoy one romantic candle lit dinner in APOLLON Restaurant. relax after dinner with complimentary use of ARION SPA in the private couple suit special massages

  VIP VILLAS AND KING SUITS

  Services free of charge:

  • Greeting with flowers

  • Welcome Cocktail with Champagne

  • Fruit Basket and Wine on Check – In at Villa

  • Early Check In , Late Check Out upon availability

  • Villa VIP Set Up

  • Daily Cleaning Service and turn down service twice a day

  • Daily Newspaper

  • Beach Towels , Sun beds & Parasols

  • Hammock at the terrace

  • Bathrobes on name (for parents)

  • Breakfast at Villa

  • Reservation to A’ la carte Restaurants

  • Butler Service

  • Wireless Internet

  • Priority at tennis court reservation

  Services with extra charge:

  • VIP transfer

  • Lunch and Dinner at the Villa

  • Express Laundry Service with standard charge

  Entertainment and Sport Activities

  - Soft animation all day long, evening shows, live music, in the ADYTON AMPHITHEATRE night shows, AMPHALUS DISCO, beach and garden parties, dart, karaoke, aqua park, ATHENAEUM Library and Internet Cafe, TV and game room

  - MINI PARADISE kids club (between 03-14 ages), children’s pool (with slides), children’s play ground, special games and courses,

  - 2 tennis courts, tennis rackets, tennis balls, squash, basketball, beach volleyball, beach football, mini football, step, pilates, aerobic, gymnastic, yoga, water gymnastic, water polo, water volleyball, table tennis, archery, air riffle shooting, wind surf (certificate is required), water bike, canoe

  MINI PARADISE CLUB

  Our MINI PARADISE CLUB is 360 m2 large indoor and 1500 m2 large outdoor. Children’s swimming pool is 814 m2. Our MINI PARADISE CLUB is open 10.00 a.m. to 12.00 p.m. For our 3-14 years old guests and offers free service until 18.00 p.m.( After 18.00 p.m. with charge) so that you, our selected guests of Claros Resort, could be more independent and spend your vacation in a more enjoyable way. Besides, there is a round the clock paid baby-sitting service if required.

  - Special educational programmes for all age groups (3-6; 6-8; 8-14)

  - Intellectual games

  - Kids Paradise for 3-14 years of age during summer season

  - Mini Club

  - The Kids Pool area : Octopus Slide, Aqua tower, Elephant Slide, Champignon

  Shower, Mini Rainbow, Clown Shower, Penguin Shower,

  Rabbit Slide, Dolphin Spring, Pirate Ship

  - Workshop

  - Playground

  - Hobby rooms

  - Relax room

  - Sleeping room

  - Mini Library

  - Kids bar & rest.

  - Kids WC

  - Baby sitter available on request with charge (Between 18.00 p.m. - 08.00 a.m.)

  Swimming Pools

  • In order to provide safety and well-being of our guests swimming pools are closed from 20.00 p.m. till 06.00 a.m.

  Outdoor

  1. Pool : 1.307 m2 Fresh Water

  2. Pool : 476 m2 Fresh Water (in the Garden Villas / for only Adult)

  3. Pool : 814 m2 Fresh Water (in the Mini Paradise Club)

  4. Pool : 964 m2 Fresh Water (in the Aqua Park)

  Indoor

  1. Pool : 360 m2 Fresh Water

  ARION SPA Centre Facilities

  - Turkish Bath, Sauna, Steam Room, Jacuzzi, Fitness Centre

  Other Services

  - Pillow menu (soft, hard, orthopaedic, anti-allergic, etc.)

  - Daily room cleaning, daily towel and sheet change.

  - Every evening “Turn Down” service

  - Chaise lounges, sun umbrellas at the pool and beach

  - Wireless internet connection in the all hotel area

  - Mobile phones charges (different models)

  - Valet parking service

  - Umbrella for rainy days

  - Handicap wheel chairs

  - Club car service

  AQUAPARK SLIDES

  - Multi slide

  - Black hole

  - Open slide

  - Wide slide

  - Tube slide

  - Space bowl

  - Kamikaze

  - Free fall

  PAID SERVİCES

  F&B

  - BISTRO VINEA Every week different ethnic cuisines and

  “FOR GOURMET GUESTS” special wine bar

  (13.00-24.00)

  (Dress is required)

  - PISCIS REST. Aegean & Mediterranean cuisines

  “THE PERFECT ESCAPE BY THE BEACH” Daytime : Seafood BBQ,

  (10.00-24.00) In the evening: Fish and mezzes with live music

  (Dress is required)

  - APOLLON REST. & BAR World cuisines and live music

  “A PERFECT PLACE FOR ROMANTİC DINING”

  (20.00-24.00)

  (Dress is required)

  - COFFEUM SHOP Traditional coffee and tea menu, home made

  “TRADITIONAL FLAVOURS” pastries, different cakes and tarts, sweet&salty

  (10.00-24.00) cookies

  (Dress is required)

  - BOWLING BAR Alcoholic drinks and snacks paid.

  “SPORTIVE FLAVOURS” Only soft drinks and beer free

  (10.00-24.00)

  (Dress is required)

  - CIRCULUS NIGHT CLUB & BAR Alcoholic beverages, soft drinks and soup

  (24.00-05.00)

  (Dress is required)

  - Speacial service in TAMARIND (Main) RESTAURANT

  - All bottle drinks, vintage wines and alcoholic drinks of high quality 10-12 and more years, VSOP, XO Cognacs

  - Cigar and cigarette alternatives,

  - Room service 24 hours a day

  - Special cakes or birthday cake orders, lunch box

  Entertainment and Sport Activities

  - Billiard, Bowling, Play Station, Video and Computer games

  - Tennis lessons, Surf Lessons, Motor water sports (Parachute, Jet Ski, Water Ski, Banana,

  - Diving school and courses

  DIES (Butler) SERVICE

  Our DIES Personals take personal care of the guests starting from the date of their arrival with the date of their departure. Dies Personals forward wishes and offers of the guests to the appropriate departments and serve as personal consultants who help our guests to spend their holiday in the most pleasant way.

  Starting from the moment of arrival and during the whole period of DIES Personals make reservations for our guests in A’la Carte Restaurants and Arion Spa as well as reservations of different animation activities, they also fulfil laundry demands of our guests and work out solutions in connection with their possible wishes and offers.

  At any time of the day our guests can keep in touch with their DIES Personals over the phone and work out a joint solution for their problems. Besides, DIES Personals provide baby sitting services if necessary, fulfil any formalities in connection with airplane tickets and organize transfers.

  CONFERENCE FACILITIES

  At Mezzanine:

  - Business centre with 4 tables separately (70 m2)

  - Foyer (75 m2)

  - WC ( with man and woman handicap wheel wc)

  - 3 Meeting Rooms (77 m2)

  Widths Length Height Area Theatre Class U Cocktail

  1. Meeting Room 9.30 m 8.25 m 3.00 m 80 m2 80 55 25 80

  2. Meeting Room 9.30 m 8.25 m 3.00 m 80 m2 80 55 25 80

  3. Meeting Room 9.30 m 8.25 m 3.00 m 80 m2 80 55 25 80

  1. FLOOR

  SMYRNA MEETİNG Widths Length Height Area Theatre Class U Ban. Cock.

  ROOM

  11.70 m 35.05 m 4.00 m 410 m2 400 300 100 220 400

  MEETING HALL EQUIPMENT

  Stage, Slide Projector, Fax, Dvd-Vcd, Podium, Printer, Table Microphone, Flipchart, Barcovision, TV, Air Condition, Music Broadcast, Overhead Projector, Cordless&Wired,

  Table Tools : Notebook, pen, pencil, mint-candies, bottles of water, glass

  SPA Centre and Wellness Centre Facilities

  - Rubbing and foam massage

  - Wellness centre, Body and Face skin care

  ARION SPA TREATMENTS

  Traditional Turkish Hamam

  Scrubbing, kesse mitt and foam massage help cleanse dead cells and open the pores thus allowing the skin to respire. The body is prepared for the following sessions by detoxification.

  Foam Massage

  Massage offered with relaxing and soothing foam made of essential oils increases blood circulation.

  Rasul Mud Ceremony

  Helps detoxification by application of natural mud, which includes rich minerals and elements.

  Has a relaxing effect on muscles and re-moisturizes the skin.

  Luxury Treatment Suites

  Featuring such treatments as Balneo therapies; sound & light therapies; aqua massage; seaweed wrap; holistic and exotic therapies like ayurvedic therapies and Indian head massage made with natural essential oils.

  La Stone & Crystal

  A distinct and impressive experience of massage therapy where heated basalt and warm & cold crystals are harmoniously applied both specifically on energy centres located on seven zones and on the entire body.

  Shiatsu

  Acupressure massage technique, developed in Japan, applying pressure to specific points in the body, to stimulate and unblock the “meridians” – channels in the body through which Chi, or life energy flows.

  Yin-Yang

  In the Chinese tradition, there are two contrary zones in the universe. Yin is meant to represent shadow whereas Yang represents light. One cannot exist without the other. In nature, these two always have to be in balance with each other. In Yin-Yang sections, aromatherapies that balance life energy, and the synchronized massages made in harmony by two therapists provide physical, emotional and mental calm.

  Reflexology

  Originating from the motto “Feet are the Mirror of the Body”, this is a soothing Far Eastern treatment of pressing the reflex zones in the soles with special finger and manual methods aiming to minimize stress and provide detoxification.

  Facial and Body Treatments

  Custom tailored holistic treatments with marine cosmetics and natural herbal cosmetic products provide vitality, rejuvenation and brightness.

  Such facial treatments as deep cleansing, removing sensitivity, moisturizing, hydration, pre-sun & after sun treatments as well as brightening pigmentation treatments, and oxygenating treatments are available.

  Also body treatments like dead cell cleansing, preventing tissue deformation, body toning, moisturizing, increasing blood circulation and dissolving oedema are gently applied.

  Other Services

  - Phone services,

  - Rent a car,

  - Motor Cycles,

  - Bicycles,

  - Photo services

  - Baby sitting,

  - Baby car and baby phone leasing

  - Telephone,

  - Fax,

  - Photocopy,

  - All electronically equipment for meeting halls. Modern conference facilities

  - Laundry, dry cleaning, ironing services,

  - Doctor consultations, medical nurse and ambulance services,

  - Souvenir shop, Market, Boutique, Jewellery store, Shoeshine, Coiffeur,

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  sbacau [06.02.10 20:43:07] »

  super descrierea...spune-mi, stii cumva cum arata o tripla? se pare ca aici se pot caza 3 adulti si 2 copii, asa cum as vrea eu.e la etaj la vile? adica e aceea de se cheama "garden villa family sea view"?

  plaja nu e cam micuta? asa apare din fotografiile postate pe aici...

  ms de raspuns

  criss65 [06.02.10 20:52:17] »

  tripla nu stiu cum arata, dar probabil este standard roomul cu acea canapea pt copil. daca copilul este mic, încape pe acea canapea, daca este inalt nu poate dormi acolo. bungalowurile la parter au standard room, iar la et. 1 si 2 family room. eu am avut partial sea view. cele care au sea view full sunt efectiv deasupra mării, dar sigur sunt mai scumpe. plaja nu este mica, este mijlocie, incapeau 4-5 randuri de sezlonguri. nu stiu care sunt criteriile tale de plaja mare sau plaja mica... parca in descrierea hotelului sau in conceptul de all inclusive scrie cat de mare e plaja. plaja adultilor este mai mica, mai pietroasa dar pe portiuni poti inota prin varec (este f frumos si poti face si snorkerling prin el).

  o sa pun poze cu plaja obisnuita si cea pt adulti si ceea ce se vedea cand faceai snorkeling

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  sbacau [06.02.10 22:34:09] »

  ok, ms...zic de camera tripla pentru ca acolo incap 3 adt si 2 copii....cred ca e vorba de family room, sigur nu de standard

  ms inca o data si asteptam pozele

  criss65 [07.02.10 11:12:37] »

  pozele le-am pus deja! sigur este vorba de family room, pt că in standard room nu încap 3 adulti si 2 copii..

  o zi buna,

  presario [22.02.10 15:10:55] »

  Criss, cam cati km sunt de la acest hotel pana la Kusadasi?

  Ati fost cu masina sau sunt si microbuze (dolmus) ?

  dank [23.02.10 20:21:18] »

  Sunt cam 35 km.

  Noi am fost cu masinile personale, dar se poate si cu dolmusurile care te iau si te aduc in fata hotelului.

  Criss, mi-a placut mult descrierea ta. Si noi am fost anul trecut si am venit incantati. Ai dreptate cu ospatarul de la restaurantul pescaresc...un mare profesionist.

  doina [25.03.10 17:43:26] »

  Buna, criss65, plec anul acesta la Carpediem in conceptul ALL inclusiv si as dori sa stiu cum ne diferentiem de cei cu UAL, cum vom cunoaste restrictiile conceptului nostru, deoarece avem copii si intelegi ca trebuie sa stie de aceste restrictii; alte intrebari sunt: scufundarile sunt gratuite ? cat ar costa un taxi sau dolmusul pana in Kusadasi, ptr. ca suntem 4 pers.? cu ce se ajunge in satul OZDERE si daca se poate si pe jos? Multumim ptr informatiile tale care sunt f. utile . Seara buna !!!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  Andox CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [25.03.10 18:58:29] »

  Nu exista nici o diferenta de concept intre AI sau UAI la Carpe Diem.

  Probabil ai cumparat de la o agentie englezeasca sau nemteasca care vinde sub titulatura AI dar nu o sa fie nici o diferenta de servicii . Vei beneficia de aceleasi lucruri ca si toti oaspetii hotelului.

  Pentru celelalte nelamuriri asteapta raspunsul lui criss ca eu nu stiu.

  alex91 [21.04.10 22:32:01] »

  In 2008 am fost la Limak Lara (cazat fiind in family-room la etaj4-splendid) iar anul acesta am luat sejur la Carpe Diem Claros (tot cu *****). Impresiile de la Limak sunt confirmate si de mine. Sper ca ai dreptate si cu Carpe Diem. Who's next criss65?

  webmasterXY* [21.04.10 22:35:57] »

  @alex91 te rog spune-mi care cuvinte din cele scrise cu rosu nu le intelegi ?

  Sper sa nu se mai repete referirile la agentii pentru ca o sa ma obligi sa apelez la cartonase.

  alex91 [21.04.10 22:41:48] »

  sorry, nu citisem ce este scris cu rosu.

  raduteo [11.05.10 07:37:17] »

  Buna ziua la toti, foarte multe informatii sper ca odata ajunsi acolo sa fie si mai frumos decat in descrieri. Noi suntem 3 familii si plecam cu doua masini, in dimineata zilei de 19.06.2010 vom fi in vama la bulgari, asa ca daca mai merge cineva in kusadasi sau la acest hotel poate mergem impreuna. noi vrem sa mergem pe acest drum

  http://2urbietorbi.wordpress.com/2009/07/30/cea_mai_buna_ruta_pe_la_bulgari_-_traversare_bulgaria/

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  11 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  alex91, bitnic, dank, doina, Dum, lienutza13, lilieli, marcy74, presario, raduteo, sbacau
  Alte impresii din această RUBRICĂ:
  NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior

  INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.0930979251862 sec
  ecranul dvs: 1 x 1