ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 06.11.2023
DE adso
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Iaşi
ÎNSCRIS: 25.05.17
STATUS: SENATOR
DATE SEJUR
OCT-2023
DURATA: 4 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
PREȚ SEJUR 2100 lei
FĂRĂ transport
CAZARE ÎN DblStd
REGIM MASĂ MD
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
97.50%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 43 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

[fb]
TIMP CITIRE: 9 MIN

Hotel Capitol

TIPĂREȘTE

Am revenit în această toamnă la Hotel Capitol după un sejur reușit petrecut în același loc acum un an. Inițial doream o variație, însă prețurile celorlate hoteluri care oferă condiții similare ne-au descurajat. Așa că... din nou la Capitol, și nu a fost deloc o decizie rea.

Ca mulți alți colegi, și eu am ratat concedii în perioada pandemiei. Într-un cont al unei agenții de turism îmi rămăsese suma de 800 de lei, retur de la un hotel unde nu am mai ajuns. Uitasem de ei. Am primit un mail cum că se apropie trei ani de la data intrării acelor bani în cont și că urmează să îi pierd. Așa cum am pierdut și tichetele de vacanță pe 2021, au expirat fără a apuca să le folosesc. Am decis să fac ceva cu banii ăștia, cheltuind alături de ei încă mulți alții, desigur :).

Doream să stăm în București patru nopți (și cu treabă, dar în primul rând pentru reîncărcarea bateriilor). Rezervarea am făcut-o din bucăți: două nopți plătite cu ce rămăsese la agenție (plus încă ceva) și două direct pe Booking, urmând să achităm la recepție folosind tichetele de vacanță. Hotelul permite plata cu tichete doar pentru apartamente 🤠; asta e, ne-am sacrificat și am stat două nopți într-un apartament. Dacă pun la socoteală șederea aici de anul trecut, pot spune că am ajuns să văd toate tipurile de camere.

Hotelul nu e ieftin, dar e cel mai ieftin dintre toate cele de categoria sa. Camera twin a fost 900 de lei / 2 nopți, iar apartamentul 1200 lei / 2 nopți - ambele cu mic dejun inclus. Simulând acum o rezervare, găsesc prețuri mai mari, în unele perioade chiar cu mult mai mari. Înclin să cred că va deveni din ce în ce mai scump, mai ales că e întotdeuna plin. Și mulți, foarte mulți străini - unii pe cont propriu, alții în grupuri organizate.

Este cotat cu patru stele - le merită. Pe Booking are 8,7 (deși la recepție este un afiș cum că ar avea 9), iar pe Google are 4,4. Sigur, nu totul este perfect, dar mie mi se pare că ar merita un pic mai sus. De altfel, am citit evaluări de genul: puncte tari... și urmează o lungă enumerare, puncte slabe... nimic, nota... 8. Sau chestii care sunt în mod evident false: camere cu mobilier învechit (nu există!), camere mici (toate au 17 m. p., deci peste medie), cameră cu vedere în spate (nu pun mâna în foc, dar nu cred: hotelul are 80 de camere, iar eu în P2 număr atâtea ferestre, deci se pare că toate au vedere către stradă; de altfel, pe platforma de rezervări, pentru toate camerele se menționează că au vedere la stradă).

Există un site oficial: hotelcapitol.ro, unde puteți vedea imagini corecte din interiorul hotelului. Se pot face acolo rezervări, dar prețul este mai mare decât cel de pe platformele specializate; ciudat! Nici prezentările hotelului și a istoricului clădirii de pe site nu sunt cine știe ce, mai multe puteți afla din articolele colegilor @floria vezi impresii sau @tata123 vezi impresii.

Foarte pe scurt, clădirea - în forma actuală - datează din 1911, iar la parter funcționa un magazin, Casa Louvre, al cărui nume avea să fie preluat de hotelul ce s-a înființat la etajele superioare (P4). Tot la parter s-a deschis, în anii 1930, un restaurant cu numele Café Royal, frecventat de protipendada și artiștii vremii. A suferit grave avarii la cutremurul din 1940 și în timpul războiului, imediat după devenind magazin-depozit. Numele de Hotel Capitol a fost dat în anii 1970, după ce clădirea a fost restaurată și a redobândit vechea sa funcțiune. O ultimă renovare a fost făcută acum vreo zece ani, în prezent totul arătând (aproape) impecabil.

SERVICII

Din punctul nostru de vedere, nimic de reproșat. Am primit apartamentul imediat ce am sosit, la 12:30 (anul trecut a trebuit să așteptăm, acum era deja pregătit). Doamna pe care am găsit-o în tură m-a ajutat să depășesc o problemă legată de cardul-suport al tichetelor de vacanță, a fost deosebit de amabilă și a avut soluția corectă + răbdare pentru a putea implementa respectiva idee. Colegii cu are am interacționat ulterior au fost, și ei, extrem de prietenoși.

Am avut ocazia să îi aud vorbind mai mult în engleză, erau foarte mulți străini cazați în hotel. Fiecare angajat are pe piept un ecuson cu limbile cunoscute, am văzut că se mai știe italiană, spaniolă, franceză. Același lucru l-am remarcat la personalul din restaurant.

(Aaa: am văzut că unii oaspeți au scăzut nota pentru că li s-a părut că recepționerii erau nefericiți. Așa ceva!)

CAMERELE

Apartamentul arată într-un mare fel, după cum se poate vedea în fotografiile atașate (P14-P33). Hotelul are zece apartamente, situate în colțurile semirotunde vizibile în P2: tronsonul circular din prim plan și cel din stânga, plan îndepărtat. Noi am primit apartamentul 413, etajul patru al „coloanei” din prim plan. Cu vedere către Capșa, peste bulevard (P20), către Intercontinental, peste acoperișuri (P21) sau către fosta Grădină Sărindar, din fața Cercului Militar Național (P22-23, a se vedea și P5).

Camera de zi are o canapea, unde poate dormi o a treia persoană. Ea nu este pregătită pentru noapte, cu așternuturi, dar acestea se găsesc în dulapul din antreu. (Un oaspete a notat hotelul cu 6, pentru că a trebui să-și facă singur patul în camera de zi 😉.) Găsim aici televizor, frigider (încărcat cu de toate, contra cost, prețuri civilizate), aer condiționat (evident, nu l-am testat), două fotolii, o masă pe care erau trei sticle de vin bun la 50-55 de lei sticla, o treime față de cât aș fi dat la un restaurant. Tablori pe pereți și ce se mai vede prin poze.

Dormitorul este mărișor, cu pat matrimonial ffffff comod, șifonier, televizor, noptiere, veioze și tablou pe perete. Am apreciat faptul că sunt prize chiar lângă pat, nu a trebuit să scot frigiderul sau televizorul pentru a putea încărca laptopul sau telefonul (am pățit prin alte locuri).

Baia de serviciu, aflată lângă dormitor, are doar WC și chiuvetă. Baia mare, lângă camera de zi, este dotată, în plus, cu duș (funcționează bine) și cu o masă de toaletă. Consumabile la discreție, dar nu de cine știe ce calitate. Oricum, nu a lipsit nimic.

În vestibul există cuier și un dulap pentru haine groase, în care am găsit seiful, așternuturi pentru canapea, papuci de casă, perne de rezervă etc.

Camera twin 502 este o cameră obișnuită de hotel, spațioasă, dotată cu absolut tot ce vă trece prin minte (P34-P37). Paturile sunt mari și foarte comode. Șifonierul este cam mic, există însă un cuier pe hol pentru hainele groase și te poți descurca. Baia e cam înghesuită, dar funcțională.

Anul trecut am stat la 205, cameră dublă standard. E cam aceeași cameră cu cea twin, doar că are pat matrimonial în loc de două paturi de o persoană. Și e ceva mai înaltă: etajul 5 este, de fapt, o mansardă, mai scundă decât etajele 1-4.

INTERIORUL HOTELULUI

Poți petrece o jumătate de oră „vizitând” hotelul. Spațiul de la recepție este larg, curat, primitor. Am zăcut pe acele fotolii în vreo două rânduri, doar de dragul atmosferei (P7-P13). De aici se intră în bar, deschis până la orele 23; are intrare și direct din stradă - îmi pare rău că nu am fotografiat acolo, e un bar cu mult stil. Tot de aici se intră în salonul-restaurant (P52-P54) vezi impresii, precum și în sălile dedicate evenimentelor private, denumite, în onoarea trecutului, Sala Luvru și Sala Royal (aceasta este la nivelul - 1, sub restaurant). La nivelul + 1, deasupra restaurantului, există o terasă (P47).

Hotelul are trei lifturi, care funcționează numai după scanarea cardului camerei. În interiorul lifturilor se aude permanent o plăcută muzică ambientală. În fața ușilor lifturilor am găsit aparate mecanice de lustruit încălțările :).

Dar cel mai mult mi-au plăcut pozele de pe pereți. Casa scărilor, de jos până sus, este plină cu imagini ale vechiului București, în primul rând de pe Calea Victoriei. Vedetă este, desigur, Grand Hotel Louvre. Iar etajul 2 are pe pereți fotografii cu actori și interpreți de muzică. Merită să admirați imaginile din P38-P51 și să încercați să recunoașteți clădirile / personajele.

MICUL DEJUN

Se servește în sala restaurantului, în intervalul 7-10. Este bogat și variat, practic nu ai cum să nu găsești ceva pe gustul tău, indiferent cât ai fi de pretențios. Putem comenta, desigur: chestiile prăjite cam înoată în ulei, omleta e fiartă în apă (bleah), am găsit doar patiserie dulce, nu și sărată (ceea ce a fost, de fapt, bine, că nu e sănătos să consumi produse de patiserie). Dar astea sunt mofturi. În fapt, după micul dejun, nu am simțit nevoia să mai mâncăm până după ora patru.

Ce mi-a plăcut, acum văd pentru prima oară: la ieșirea din restaurant erau un automat de cafea și pahare din carton; oaspeții sunt invitați să plece cu o cafea la ei după micul dejun, dacă doresc (P55).

LOCAȚIE

Aici nu cred că are rival. La 200 de metri de stația de metrou Universitate, la 500 de metri de stația Izvor. Transport de suprafață la Universitate și la Cișmigiu, foarte aproape. Cum ieși din hotel, spre stânga ajungi în 5 minute la Palatul Regal / Ateneu, spre dreapta ajungi în 5 minute în Centrul Vechi. Poziționare ideală!

În încheiere, să explic ultimele fotografii: duminică, 28 octombrie, valuri de oameni se revărsau pe Calea Victoriei, îndreptându-se către piața din fața Teatrului Odeon, peste drum de hotel. Am crezut că sunt manifestații legate de războiul din Palestina. Nu, era ceva mai pașnic: am aflat ulterior că se împlineau 100 de ani de la fondarea Republicii Turce. Gălăgia și aglomerația au durat peste o oră. Pe seară am intrat și eu în piața, acum pustie, și am descoperit că în mijlocul ei se află bustul lui Mustafa Kemal Atatürk. Dacă nu era acea mulțime, nu aș fi știut niciodată asta.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de adso in 06.11.23 00:16:16
Validat / Publicat: 06.11.23 07:39:08
VIZUALIZĂRI: 608INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
13 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adso); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P10 Recepția hotelului
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 41000 PMA (din 30 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 43.35 EUR pe cameră

 • ECOURI la acest review

  13 ecouri scrise, până acum

  webmaster [06.11.23 08:06:29] »

  Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

  — (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  ghisor [06.11.23 08:50:06] »

  @adso: Înțeleg din niște ecouri anterioare că s-a „copt” mai greu această recenzie, dar a ieșit ceva super. Fără a diminua cu nimic calitatea „peniței” cu care a fost „scris” , părerea mea e că măcar 25% din articol sunt fotografiile atașate.

  Eu am o problemă la cap atunci când rezerv o cazare, iar prețul pe noapte depășește 100 de EUR (și nu mă refer aici la all inclusive sau mai știu eu ce concept). Însă citind acest articol, coroborat cu ce-am citit despre niște hoteluri mai mult sau mai puțin obscure de prin Cluj sau aiurea cu prețuri tot peste 100 de EUR pe noapte, aici chiar merită banii. Scump oricum rămâne.

  Cred că va trebui să indexez și eu, măcar cu rata inflației, limitele de „suportabilitate”

  k-lator [06.11.23 10:43:05] »

  @adso: Excelentă prezentare a hotelului, bazată pe experiențe repetate!

  Nu am avut ocazia să stau în acest hotel, având în vedere că locuim în București, dar nici să-l vizitez cu vreo ocazie. S-a mai întâmplat să văd câte un hotel (prin interior) când cunoștințe sau prieteni de-ai noștri mai” aterizau” prin București cu vreo treabă (trimiși de companiile lor, în interes de serviciu) sau pentru că am participat la vreun eveniment (conferințe, prezentări, petrecere de firmă). Dar este de reținut, nu se știe când cineva ne-bucureștean 😄 are nevoie de o recomandare.

  Merită să admirați imaginile din P38-P51 și să încercați să recunoașteți clădirile / personajele.

  Dau startul concursului :

  - Cesaria Evora, Louis de Funès, nu știu, nu știu 😊, Mireille Mathieu, Yves Montand, Brigitte Bardot, Claudia Cardinale, Adriano Celentano (P39, P40, P41,42)

  - Palatul telefoanelor (P48)

  adsoscris / TELEFON [06.11.23 14:13:09] »

  @ghisor: Ei, nu numai articolul asta s-a copt greu. Asa functionez, scriu cu dificultate. Chiar dupa ce ii dau drumul, editez de doua sute de ori, ba o litera, ba o formulare, ba adaug o idee, ba sterg alta. Greu cu mine .

  Sunt de acord cu ceea ce spuneti legat de poze. E o mare bataie de cap si asta, sa aleg imaginile care exemplifica ce vreau sa spun. In general, in text fac trimiteri la fotografii si incerc sa nu atasez imagini "inutile". Daca uneori, rar, sunt multe (ca la articolul cu Baia Turceasca), e pentru ca chiar nu reusesc sa transmit ceea ce vreau in alt fel.

  Cand scriu impresii de calatorie e mai simplu, ca singura problema e selectia. Cand scriu despre o cazare / masa (asta cu totul accidental) e mai complicat, ca nu obisnuiesc sa fac poze in hotel / restaurant. Acum a fost o ocazie speciala .

  adsoscris / TELEFON [06.11.23 14:25:01] »

  @ghisor: In privinta preturilor... of, discutia e nesfarsita.

  In primul rand, aici am dat doar cu putin peste 100 de euro pe noapte, si asta pentru ca am avut si apartamentul. Daca va uitati acum pentru noiembrie - decembrie, preturile sunt mult mai mari, eu cred ca am avut noroc.

  Oricum, Capitol nu a fost prima optiune. Am ajuns aici pentru ca era mult mai scump in alte parti.

  Anul asta am dat in Marrakesh 70 de euro pentru o camera care anul trecut era 30. In Madrid a ajuns peste 110 in cadrul unui apartament cu patru camere (a fost 450 pe zi, ce-i drept de Anul Nou). Dar apartament fara MD, nu hotel de 4*. La Konstanz a fost 175. La Berna am dat 225 (CHF, deci vreo 240 de euro). Credeti-ma, nu am vrut sa dau mult, am ales oferte dintre cele mai ieftine - dar care sa ofere un anumit confort.

  Asa ca... acum a fost chiar bine!

  adsoscris / TELEFON [06.11.23 14:40:49] »

  @k-lator: Multumesc mult pentru aprecieri!

  Am fost in misiune, pregatit sa fac poze si atent la detalii .

  Pe de alta parte, chiar este un hotel de tinut minte. Adica: e 400 de lei camera la Ibis Politehnica (undeva la mijlocul distantei dintre statiile de metrou Grozavesti si Petrache Poenaru). De ce nu ai da 450 la Capitol?

  Evenimente se organizeaza si aici, am numarat 3 cat am stat acum. In salile Luvru si Royal roiau corporatistii .

  Eu nu am propus niciun concurs! Dar toate raspunsurile dvs sunt corecte. Eu stiu la unul dintre cele doua "nu stiu" ale dvs.

  Dar, daca tot e concurs, sa vedem ce spun altii!

  k-lator [06.11.23 14:55:08] »

  @adso: Ba da, aș da 450 la Capitol sau alt hotel similar de oriunde. Cu prețurile de astăzi, chiar nu cred că găsești ceva mai ieftin, în buricul târgului și cu confort pe măsură!

  Păi da, de evenimente d-alea de corporatiști ziceam 🙃

  Eu nu am propus niciun concurs!

  Ne, ne, ne... am propus eu!... doar nu crezi că las pe cineva să-și aroge meritele?

  webmaster [06.11.23 20:58:50] »

  Cele mai recente 3 ecouri au fost retrase, la solicitarea comună a celor 2 autori

  doinafil [07.11.23 14:20:36] »

  Pentru noi, bucureștenii, imaginile din exteriorul și cu „vecinii” hotelului „Capitol, sunt familiare. Eu am lucrat la „o aruncătură de băț” de hotel, într-un imobil nou, cu fațada din sticlă, construit lângă fostul CCA, pe str. Academiei. Zilnic treceam prin centru, pe calea Victoriei, chiar pe lângă „Capitol” .

  Înăuntrul restaurantului am fost doar o dată, prin 1999, dar ce văd acum în pozele tale, nu mai recunosc, aproape, deloc! Mi-amintesc, însă, că mâncarea a fost bună. Atunci avea un aer învechit, de clădire „posomorâtă” , ceva de genul restaurant/cantină, (exagerez puțin) ceva mai dichisit, însă.

  Acum observ marea transformare, radicală, adaptată la pretențiile de azi ale turistului modern. Am citit că în 2001 a fost restaurat și că în 2014 a fost modernizată întreaga clădire. Ar fi fost și păcat să nu facă această mare investiție. Un hotel din „inima” capitalei chiar merita asta, este o carte de vizită prețioasă pentru români, mai ales că prețurile nu sunt de speriat, comparându-le cu cele din „buricul târgului” ! (Intercontinental, Novotel, Capșa, Athénée Palace, Continental, Lido, etc.)

  Mi-au plăcut mult și decorurile! Fotografiile marilor artiști ai tinereții mele mi-au trezit nostalgii! (John Whine, Cezaria Evora, Louis de Funes, Mahalia Jakson, Mirelle Mathieu, Yves Montand, Raffaella Carra, Burt Lancaster, Claudia Cardinale, Adriano Celentano)

  Am mai căutat pe net să văd când a fost „plantată” statuia lui Kemal Ataturk în fața „Odeon” -ului și n-am găsit! Nu-mi amintesc să fi fost acolo în 2012, când m-am pensionat eu.

  Felicitări pentru articol și poze!

  doinafil [07.11.23 14:43:59] »

  @k-lator: În poze, lângă Yves Montand nu este Brigitte Bardot, este Raffaella Carra, o cântăreață italiană, celebră în timpul tinereții mele.

  k-lator [07.11.23 14:48:23] »

  @doinafil: Aveți dreptate! Acum că ați spus, am găsit pe net exact fotografia din hotel... ce bine că ne-ați luminat! 🤗

  L.E Iată și o melodie celebră de-a Rafaellei Carra:

  youtube

  adso [07.11.23 16:38:53] »

  @doinafil: Mulțumesc mult pentru ecou!

  Pe John Wayne îl recunoscusem și eu, iar cu Raffaella Carra m-am păcălit. Ați lămurit lucrurile!

  Am avut și eu senzația că Hotel Capitol trăiește cu un complex față de celelalte hoteluri de 4* aflate în vecinătatea sa. Dar, de anul trecut până anul ăsta, deja am simțit că se leapădă de el. Din păcate, asta începe să se reflecte și la nivelul prețurilor .

  Să ne bucurăm de el cât timp este, încă, accesibil.

  doinafil [07.11.23 17:03:29] »

  @k-lator: Da! Imi amintesc de melodie! Mulțumesc frumos!

  Ea a fost și o bună dansatoare, actriță și prezentatoare TV, la emisiunile de divertisment. Știa foarte bine și limba spaniolă. O altă melodie foarte cunoscută a ei la vremea aia era și „Per fare l'amore, comincia tu!” . Era o „bombă sexi” a anilor '60, '70, '80. Spun „era” , pentru că acum nu mai e! S-a dus „dincolo” în 2021.

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  adso, doinafil, ghisor, k-lator
  Alte impresii din această RUBRICĂ:

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.089011907577515 sec
  ecranul dvs: 1 x 1