ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 02.06.2010
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Oradea
ÎNSCRIS: 17.03.08
STATUS: SENIOR
DATE SEJUR
JUL-2007
DURATA: 1 zile
familie cu copii

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 7 MIN

Re-descopera Costinesti-ul, in special cel de alta data

Ilustrație video-muzicală

TIPĂREȘTE

Acest review nu se refera la un anume obiectiv turistic din Costinesti, este mai mult o reamintire a Costinesti-ului de alta data - asa numita “Statiune a Tineretului” - si o scurta paralela in timp spre Costinestiul de azi, deci se adreseaza tuturor celor care sunt tineri, au fost tineri, sau se simt tineri.

La data sejur am scris 2007, pentru ca atunci am fost ultima data, dar am mai fost acolo si in 2005 si in alti ani, in perioada 1986-1996 am fost in fiecare an, uneori si de doua ori intr-o vara, chiar daca veneam din celalalt capat al tarii.

Primul meu contact cu Costinestiul a avut loc cand aveam vreo 16 ani.

Aveam bilete luate prin BTT (facute rost adica), sejur de 12 zile la casutele de piatra.

Daca tot aveam bilete (4 bilete – eu si inca 3 colegi de clasa), si daca tot luasem trapta a II-a, am hotarat sa mergem mai devreme cu 7 zile si sa stam primele 7 zile “la gazda”. Nu ne-am facut probleme in ceea ce priveste gazda, deoarece – din informatiile celor mai vechi pe acolo – erau destule “gazde” in Costinesti.

Iata-ne ajunsi dimineata in gara Costinesti (vechea gara – adica “Costinesti sat” – pentru cei care isi amintesc), ne dam jos din tren, coboram si rucsacii imensi si suntem rapid “abordati” de catre un “intermediar de gazda” care ne duce la casa unei Doamne a carui nume incepea cu “V” (nu imi mai amintesc numele exact). Super gazda – aceasta Doamna! Avea o casa imensa, lunga, cu vreo 10 camere, una langa alta, toate cu intrare separate din curtea interioara. In curte – amenajate chiuvete cu oglinzi, cabina rustica de dus, cu butoi de apa deasupra (folosind binenteles energie solara pt incalzire).

Camera noastra era mare, avea 2 paturi imense, arhisuficiente pt toti 4. Nu mai stiu exact pretul, ceva de genul 100 de lei / noapte (lei din aia de atunci – cu Balcescu pe ei). La “intermediar” am mai dat parca 25 lei (ala cu Vladimirescu pe el).

Vreau sa zic ca am mai stat si anul urmator la aceasta gazda – conditii bune, tarife rezonabile. De fapt, cred ca toti locuitorii din Costinesti sat, Schitu si ce alte localitati or mai fi pe acolo, vara traiau efectiv din cazarea turistilor. Acest lucru se vedea de fapt foarte bine, an de an, prin dezvoltarea statiunii si a acestor localitati, pana in zilele noastre. (As zice chiar o dezvoltare aproape haotica, dar – mai bine no coment! ).

Bun, dupa ce ne cazam, plecam direct la mare, facem vreo 2 km, ajungem la plaja in zona 10 steaguri si ne bagam in mare. Dupa vreo jumatate de ora de balaceala, ma trezesc cu un disperat langa mine care ma scoate afara din apa si – uite asa – fac cunostinta cu salvamarii din Costinesti. Pt cine nu-si mai aminteste, sau nu stie – salvamarii erau un fel de ‘stapani ai Costinestiului” pe vemea lui Ceausescu, erau un fel de mici dictatori. Geamandurile erau puse intentionat la mica distanta de mal, in apa mica, te “invitau” practic sa treci dincolo de geamanduri, iar salvamarii stateau la panda, cum treceai jumate de metru, cum incepeau sa te fluiere, iesi afara din apa, amenda, etc, etc. Dupa indelungi parlamentari cu salvamarul meu (care ma fluierase vreo 10 minute, fara ca eu sa-mi dau seama) cadem la pace contra 100 lei (acelasi Balcescu). Practic – salvamarii din asta traiau, ziua amendau turistii la plaja, iar seara toti erau bodyguarzi (nu stiu daca exista termenul pe vremea aia, dar altul nu-mi vine in minte) la discotecile din statiune.

Tot atunci, pe plaja, am “facut cunostinta” cu Radio Vacanta Costinesti, care de fapt era o statie de amplificare, cu boxe insirate pe stalpi, pe toata plaja. Sediul – studioul era in spate la Terasa Radio Vacanta, iar “maestrul de ceremenii” era Andrei Partos. Super vremuri! Va aduceti aminte probabil de "Aici Radio Vacanta Costinesti… This Is Radio Holiday Costinesti… Ici Radio Vacances…" etc, sau de emisiunile zilnice Telex Melodii (una dimineata si una dupa amiaza) de la radio Vacanta. Numai muzica buna – in genul celei atasate la acest review.

Bun – revenind la cazare, de foarte multe ori am stat la casutele de piatra, amplasate intre lac, Disco Ring si pana la Teatrul de vara. Casutele erau in varianta de 2 locuri si in varianta de 6 locuri si majoritatea dintre ele mai exista si astazi. Ce casute frumoase – mici si inghesuite, cu mobila veche de lemn, uzata de atatea veri, dar ani la rand am stat aici, chiar daca nu aveau baie proprie (era o baie mai mare, la mai multe casute grupate).

De asemea, pe malul lacului, dar pe partea cealalta (spre posta, spre piata) erau casutele de tabla – am stat si acolo o data. Acestea insa – din cate retin eu - nu mai exista azi.

Alte variante de cazare – care mai exista si azi – erau vilele Albatros, vilele Belvedere, Hotelul Azur, sau impunatorul Hotel Forum – care era doar pentru persoane “suspuse” – pe vremea aceea. La restaurantul hotelului Forum, in anii 90, canta in fiecare seara Holograf.

Disco Ring-ul era principala atractie seara, statea lumea la coada sa intre de la ora 19. 00. Cand se distra lumea mai tare, se facea ora 22. 00 si se inchidea. Daca imi amintesc bine intrarea la Ring era 15 lei seara.

Sa nu uitam si faptul ca la Ring se tinea discoteca si la pranz, adica mancai ceva, beai o bere si mai si dansai.

Vox Maris-ul era discoteca din capatul statiunii, in fata hotelului Forum, era mult mai scumpa, mai “eleganta” si se inchidea la ora 23. 00. Nu mai stiu exact cat era intrarea (parca 50 lei) in care aveai “incluse” si 2 citronade. Reamintesc ca la Vox Maris era DJ tot Andrei Partos. Super faine seri am prins la Vox pe aceea vreme – concerte live (Alexandru Andries, Loredana Groza, etc).

Dat fiind faptul ca la 22. 00, sau maxim 23. 00 se cam inchidea tot prin Costinesti, o mare parte a tinerilor se adunau la obelisc – simbolul statiunii – sa asculte poantele “fara perdea” din reprezentatiile ad-hoc ale grupului Vacanta Mare (foarte tanar pe vremea aceea). Va amintiti probabil ca pana si granicerii care patrulau pe plaja noaptea se opreau si ei si mureau de ras.

De asemenea – multe din serile petrecute la Teatrul de vara Costinesti sunt de neuitat – spectacole cu Divertis (la inceputurile lor), concerte rock, galele rock, festivaluri studentesti, sau pur si simplu filmele din aceea vreme.

Si nu inultimul rand – un alt element care face parte din peisajul Costinestiului din 1968 este epava navei Evangelia, esuata la mica distanta de tarm. Povestea ei o gasiti aici

click aici

O persoana care imi vine in minte si care atunci era nelipsit din Costinesti – era ciungul Vasilica (sper ca tin bine minte numele) era cel cu cantarul, metrul si tabelul cu explicatiile, care statea seara pe alee in zona 10 steaguri si cantarea sau masura inaltimea oricui + explicatii haioase, contra cost evident.

In afara de hamsii si nenumaratele halbe cu bere, alte chestii care imi vin acum in minte din Costinesti sunt

Restaurantul Tineretului (devenit acum Megadiscotaca Tineretului) unde atunci cantau mai mult formatii rock

Inghetata coupe-jack de la terasa Radio Vacanta (11 lei parca)

Serbarile marii – care se tineau in ultimul week-end din august, in fiecare an

Cele 2 cantine unde serveau masa cei care aveau bilete la casute - cantina de langa Disco Ring (devenita acum parte a Disco Ring-ului) si cantina de langa Vox Maris (devenita acum parte a Vox Maris-ului, el insusi un mega complex acum, impreuna cu vilele Amiral)

Inghesuiala continua de la agentia CFR Costinesti. (Va dati seama ce inghesuiala fantastica ar fi fost daca toti cei din staiune si-ar fi luat bilete de tren, ca jumatate erau blatisti).

Si nu in ultimul rand – locul principal de intalnire – de la ceas – de langa terasa Radio Vacanta.

Cam asa era la Costinesti in anii 80-90, mai pe romaneste mi-a placut foarte mult. Ulterior, am mai fost de cateva ori la Costinesti si voi reveni cu siguranta, desi “atmosfera” s-a mai schimbat si nici noi nu mai suntem cei de atunci ( "ca la 20 de ani, fara griji si fara bani…").

Statiunea a suferit transformari, unele “fortate” de gravele inundatii de acum cativa ani – lacul are un canal care comunica cu marea, obeliscul vechi (doborat de ape) a fost inlocuit cu obeliscul nou, hotelul Forum a ajuns de 2*, au aparut zeci sau sute de unitati noi de cazare, mai mari sau mai mici, a aparut “Gogoasa infuriata”, etc.

De asemenea, s-a facut si gara noua Costinesti, in special pt ca erau foarte multi care trageau semnalul de alarma dupa ce trenul trecea de gara veche din sat, deci trenul oricum trebuia sa opreasca in statiune.

Cu siguranta ca mai sunt multe de spus despre Costinesti - in general si in special despre Costinesti-ul de alta data, dar doar atatea mi-au venit mie in minte acum.

Cam asta este - pe scurt – despre Statiunea Tineretului Costinesti.

Pun si cateva poze – unele actuale facute de mine in 2007 si cateva mai vechi de pe net.

Un link foarte util despre Costinestiul de atunci este aici click aici

Alte informatii mai gasiti aici click aici

webmaster- te rog sa atasezi, daca este posibil, melodia asta click aici


[fb]
---
Trimis de presario in 02.06.10 13:28:55
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 11460 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

44 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (presario); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Costinesti - obeliscul nou.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 7000 PMA (din 13 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

44 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 44
Dragoș_MD CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[02.06.10 13:54:10]
»

ehei, copiii mosului... se pot scrie romane intregi cu astfel de amintiri din Costinesti.

eu personal, cand mi-am adus "grupa mica" acolo, acum vreo 10 ani in urma (si i-am lasat pentru prima data intr-o vacanta la mare de capu' lor) am fost atat de dezamagit de "chestia" in care s-a transformat vechea 'Statiune a tineretului', incat mi-am jurat sa nu mai calc in vecii vecilor pe-acolo. pana acum, m-am tinut de cuvant. si sigur o s-o fac si de-acu-ncolo...

pentru 'copiii' de azi, ca sa-si dea seama cat de atras eram de discotecile de acolo, va spun doar ca intr-o vara eram cazat la 2 Mai si veneam aproape in fiecare seara pana in Costinesti (apoi fuga-fuga inapoi), in autobuze antediluviene supraaglomerate sa ne zbenguim in disco Ring.

PS: eheiii... eu as lipi aici si melodia lu' Phoenix, Vremuri: "Hei, tramvai, cu etaj si tras de cai... "

PS2: (edit ulterior) si am uitat sa spun un amanunt important: drumul pana la 2 Mai era muuult mai lung decat azi, ca nu era podul peste portul Mangalia, iar soseaua ocolea pe la Limanu! iar inainte de a intra in sat, mai era si un punct de control graniceresc unde vrei, nu vrei, orice masina (inclusiv autobuzele) era oprita si toti (!!!) calatorii verificati!

valimi
[02.06.10 14:02:31]
»

here we go again!

Andox
[02.06.10 14:14:38]
»

Doamne ce amintiri mi-ai trezit presario .

In anii '88-'94 eram si eu in Costinesti in fiecare vara cate 10-20 de zile.

Tin mine si acum de Vacanta Mare care pana in '90 se producea pe la Obelisc iar prin '90-'92 dadeau adevarate spectacole pe terenurile de sport iar la sfarsit umblau cu cutiuta unde punea fiecare cat il lasa inima.

Sau cum beam bere la terasa de la intrare in bazar cu 20 lei(6 lei berea si 14 garantia pe halba ) si pe urma mergem cu cate 10-15 halbe sa incasam garantia de la terasa de la Radio Vacanta unde era 25 de lei (6+19 garantia) si astfel ne faceam cu 5 lei profit.

Asta pana s-au prins si au insemnat halbele

Sau cum stateam la coada la ora 12 la Ring sa luam bere la sticla , cum mergeam la agatat si cateodata ne prelungeam sejurul si mai stateam cateva zile pe blat la cate o utecista premianta care avea si bonuri de masa.

Cum dramuiam fiecare ban numai sa stam cat mai mult in Costinesti

Of, of,of ce vremuri demult apuse........

presarioAUTOR REVIEW
[02.06.10 14:21:35]
»

Dragos & Andox - cum se chema berea la sticla ce se gasea la Ring ( "Olimp" parca ?) ?

Va aduceti aminte ca o aduceau si o puneau calda in niste cutii lungi de tabla, peste care puneau apoi "calupurile" de gheata, dar se videa berea inainte sa se topeasca gheata.

Andox
[02.06.10 14:44:47]
»

Sincer presario nu-mi mai amintesc. Tot ce este posibil sa se fi numit Olimp dar parca era si una care se numea Mamaia.

Poate ne lamureste pepsi daca citeste pe aici ca el sigur a baut mai multa bere pe litoral decat noi )

Dragoș_MD CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[02.06.10 15:22:49]
»

@presario > pe mine ma intrebi de bere?! daca vrei iti povestesc de CiCo, brifcor, lamaita, braga si alte racoritoare adevarate...

oricum, in foarte rarele ocazii cand beam o bere pe vremea aia, cautam sa fie Azuga sau Solca.

iar la mare, mergea de minune cate o "baterie" de Murfatlar cu doua sticle de apa minerala, tinute toata ziua in fantana gazdei si scoase la pranz, la masa...

presarioAUTOR REVIEW
[02.06.10 15:34:08]
»

Da - asa este berea se numea Mamaia, o gasiti, impreuna cu multe alte etichete de bere din aceea vreme, inclusiv Azuga, Solca, Hategana, Bragadiru, Ambasador, etc. click aici

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Nicu
[02.06.10 15:45:43]
»

Ai scris aici despre Costinesti ca si unu foarte (mai) batrin, cam asa trebuia sa scriu eu...

Azi aici nu mai vine doar tineretul, in nord linga epava e plin de vile unde vine si old people, adica ca si mine si nu numai.

Despre Costinesti si spiritul si farmecul statiunii se poate spune doar atit A fost odata!

Acum e altceva.

presarioAUTOR REVIEW
[02.06.10 15:49:57]
»

Asa e - acum e altceva - dar din cand in cand mai dam o fuga pe acolo.

Admin
[02.06.10 16:09:29]
»

mutat la 'De vazut/vizitat in Costinesti', rubrica in care ne propunem sa adunam toate impresiile si recomandarile despre locuri interesante/memorabile din aceasta zona

presarioAUTOR REVIEW
[02.06.10 16:30:40]
»

Ok webmaster- te rog sa atasezi, daca este posibil, si melodia ceruta, adica asta

http://www.trilulilu.ro/dnpredescu/71671c21aee8f3

Admin
[02.06.10 16:50:57]
»

atasat melodia solicitat ca ilustratie muzicala a impresiilor (scuze, nu vazusem solicitarea din interiorul impresiilor)

presarioAUTOR REVIEW
[02.06.10 16:53:36]
»

Ok, multumesc.

Costi
[02.06.10 17:11:21]
»

@presario

Văd că te-au năpădit nostalgiile... oare ce amintiri te chinuie şi nu-ţi dau pace?

Am remarcat munca de scormonitor prin amintirile tale şi ale altora (mi-au plăcut imaginile cu etichetele antice de bere) şi pot spune că este un review nu numai interesant şi haios, dar şi foarte muncit.

Cu o singură chestie nu sunt de acord:

... tot atunci, pe plaja, am “facut cunostinta” cu Radio Vacanta Costinesti, care de fapt era o statie de amplificare, cu boxe insirate pe stalpi, pe toata plaja...

Să ştii că Radio Vacanţa era totuşi un post de radio adevărat, care se putea recepţiona însă numai pe litoral şi numai în sezonul estival.

Îţi mai aduci aminte melodia de generic?

Eu am stat într-o vară chiar la cort (unul dintre acelea amenajate de ei, în staţiune). E drept, am avut şi eu pile la BTT şi mi-au dat unul numai de 2 persoane, că mai erau şi acelea tip dormitor comun.

Dar atunci a fost cea mai frumoasă vacanţă la Costineşti, pentru că a fost prima vacanţă petrecută cu cea care mi-a devenit soţie.

chelie_d
[02.06.10 17:19:09]
»

eu de 5 ani, in orice tara mi-as petrece concediul de vara, tot stau si 3-4 zile prin Costinesti (dar, in ultimul timp au inceput sa vina din ce in ce mai multi "baietasi" si "pitipoancele" de rigoare: d)

Costi
[02.06.10 17:27:25]
»

Dacă presario este de acord, aş propune unui webmaster însărcinat cu sonorizarea site-ului să adauge şi melodia de generic de la Radio Vacanţa -- click aici

presarioAUTOR REVIEW
[02.06.10 17:28:17]
»

Costi - asa e, Radio Vacanta era intradevar un post de radio adevarat, care se prindea pe Litoral.

Dar Radio Vacanta Costinesti - era doar in Costinesti, era un radio doar al Costinesti-ului.

Detalii gasesti chiar de la cel care a creeat acest post - click aici

presarioAUTOR REVIEW
[02.06.10 17:32:03]
»

Asa este - aceea melodie era genericul postului Radio Vacanta, dar nu al statiei Radio Vacanta Costinesti.

Genericul de la Radio Vacanta Costinesti era oarecum asemanator ca format, dar spunea "aici Radio Vacanta Costinesti.... etc "

Andox
[02.06.10 17:38:25]
»

Asa este, Radio Vacanta Costinesti era ceva diferit de Radio Vacanta care emitea pe tot litoralul si se auzea doar in boxele amplasate pe plaja de la obelisc pana dincolo de steaguri.

pepsi70ro
[02.06.10 21:53:47]
»

Am reusit sa citesc aceste nostalgice impresii. Of ce vremuri, ce distractie, ce atmosfera. Era altceva, uneori chiar imi doresc acei ani, acele nopti nedormite si distractiile din Costinesti si Vama. Berea preferata intr-adevar era Mamaia, dar aparuse berea Aurora mai la-ndemana

Casutele acelea din beton mai sunt si acum dar intr-o stare avansata de degradare, nimeni nu se mai ocupa de ele si este foarte mare pacat. Cate aventuri si povesti de dragoste s-au scris acolo.

M-ai binedispus cand am citit de berea din acele lazi din tabla peste care se asezau calupurile de gheata. Era unul din sporturile noastre preferate cand furam cate un calup din acele lazi unde se termina berea dar gheata nu s-a topit.

Cate amintiri mi-ai trezit, felicitari presario!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
mirelutza
[02.06.10 22:43:05]
»

Vai ce m-ai rascolit presario ! Cam prin '95 am fost la Costinesti cu bilet studentesc si am fost cazata la o casuta de piatra cu doua locuri... ce vremuri... ; mi-aduc aminte ca am venit epuizata acasa pentru ca... noaprea era un vacarm (muzica de la discoteci) si nu puteam dormi iar ziua plaja si bananaiala... deh, tineretea!

... si URAAAAA, am ocazia sa-ti sau SB!

presarioAUTOR REVIEW
[03.06.10 09:03:52]
»

Multumesc pt voturi. Se pare ca vom mai "auzi" vara asta de Costinesti si in special de Casa Ancora.

Admin
[03.06.10 12:07:01]
»

presario: ai mai incarcat azi un numar de 5 poze, insa in procesul de validare am observat ca marea majoritatea erau dubluri ale unor poze incarcate anterior tot de tine (la review-ul anterior din Costinesti sau chiar la prezentul). Tot cu aceasta ocazie, am vazut ca si printre pozele incarcate in zilele trecute (in aceeasi destinatie) figurau un numar MARE de dubluri (sau foto extrem de putin diferite una de alta). Toate acestea au fost sterse.

Rog mai multa atentie pe viitor, cred ca nu ai vrea sa induci senzatia ca vrei sa aduni puncte in mod imoral, incarcand poze dubluri cu buna stiinta, nu-i asa?

presarioAUTOR REVIEW
[03.06.10 12:17:10]
»

In nici un caz, ci din cauza ca este destul de greu sa incarci manual fiecare poza pe rand si nu prea mai tin "evidenta".

Poate ca ar fi util si mai simplu de gestionat, atat de catre user-i cat si de catre webmasteri, o incarcare a pozelor in calup de x poze. Ar dura si mai putin si ar fi mai simplu. Evident cu publicarea lor, dupa validarea intregului calup.

Admin
[03.06.10 12:45:18]
»

incarcarea pozelor sub forma de calup:

- presupune limitarea dimensiunii maxime a unei poze incarcate (altfel se poate pune, f usor, serverul "pe butuci") -- si inca la o dimensiune destul de mica (depinde de numarul de poze permise in calup);

- ingreuneaza foarte mult (tehnic) procesul de scriere a unor note explicative la pozele incarcate;

Din motivele de mai sus (mai ales primul), aceasta facilitate nu se va implementa, (nici) pe amfostacolo.ro

presarioAUTOR REVIEW
[03.06.10 12:52:03]
»

Ok webmaster, mergem ca si pana acum, in acest caz.

david
[03.06.10 13:28:25]
»

Amintirile ma chinuiesc, amintirile ma rascolesc...

Discotecile Tineretului, Ring, Vox Maris in anii 97 reprezentau etalonul distractiei, cred ca si acum este la fel. Imi place foarte mult in comparatie cu Mamaia faptul ca la Costinesti tot timpul gasesti valuri iar o baie la miezul noptii, naked, face toti banii.

Cuvintele de ordine erau distractie ,distractie si iar distractie non stop.

Din pacate imi aduc aminte de smecherasii cu alba neagra care fraiereau pe turistii creduli in castiguri nemuncite.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
cassycr*
[10.06.10 14:41:03]
»

nu mai vorbiti la trecut este la fel de frumos si acum in costinesti. si ramai cu aceleasi amintiri extraordinar de placute dupa o vacantza acolo:X eu am 18 ani si de 2 ani ma duc acolo cu prietenii... anul acesta mergem dinou:X

tin sa precizez k am fost si cu parintii in bulgaria,grecia,turcia... kre sunt cele mai cautate pentru serviciile lor si tot la costinesti ma simt in largul meu

Sanziana
[10.06.10 14:52:33]
»

cu toata inghesuiala, mizeria si constructiile in desfasurare, Costinesti ramane un loc deosebit in care si eu ma duc cu drag de cate ori am ocazia

andrei-eugen*
[15.06.10 19:28:22]
»

Va salut pe toti cu toata simpatia. Credeam ca am ramas singur cu nostalgia Costinestiului. Va invit pe forumul meu, dar va propun si o noapte de vineri, mai spre mijlocul verii, cand puteti interveni in direct in emisiunea mea. De regula consacru o editie amintirilor de la Costinesti. Astept un semn de la voi toti si felicitari pentru initiativa!

click aici

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
13 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
andrei-eugen*, ascent, bogy69, cassycr*, Costi, david, julijovi, krondia*, mirelutza, Nicu, presario, valimi, wolfram
Alte impresii din această RUBRICĂVacanța în Costineşti:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.091478824615479 sec
    ecranul dvs: 1 x 1