Vacanță în Costineşti in august 2018
![](/images/printer_off_32.png)
Am fost în Costineşti in august 2018 pentru 7 nopți. De obicei ne luam biletele din decembrie pentru anul următor. Însă anul acesta nu am putut.
Am decis sa mergem la Costinești pentru că am găsit o cazare cu păreri bune pe siteul unde am făcut rezervarea. Acum vreau sa va povestesc despre Costinești. Mi-a lăsat un gust foarte amar.
A fost foarte aglomerat. Multă lume și din păcate nu toată civilizată. Deși se face curățenie în oraș în fiecare seară, superficială, ce-i drept, tonele de gunoi făcute de turiști nu pot fi strânse.
Plaja este îngustă, in unele zone nu se poate sta, sunt numai stânci. In zonele cu plaja mai lată fiecare palma de nisip este exploatată la maximum, spre disconfortul turiștilor. Practic, este aproape imposibil sa te dai jos de pe șezlong și să ajungi la mare. Acestea sunt practic lipite, cate 6-7 șezlonguri la rând.
Este multă gălăgie de la terasele de pe faleză, un amalgam de muzică din care nu se mai înțelege nimic.
Presiunea apei in rețeaua comunală este foarte mica, e aproape imposibil să faci un duș seara.
Sunt foarte multe locuri de cazare și, din păcate, infrastructura orașului nu ține pasul.
Nu există suficiente locuri de parcare, turiștii circulând pe șosea pentru că trotuarele sunt ocupate cu mașini.
Faleza, in partea de nord, nu este amenajată pentru plimbare, există niște scări foarte șubrede care coboară către mare, sunt foarte greu de coborât pentru că le lipsesc trepte. Nu există nicio bancă pe care sa poți sta, nicăieri în oraș. Așa că tot ce poți face este sa stai la o terasă sau in cameră.
Prețurile sunt aproape identice în toate restaurantele sau terasele la care am mâncat noi, doi adulți și un copil. O masă de prânz costă în jur de 130-150 de lei la restaurant și în jur de 100- 120de lei la autoservire. Este evidentă lipsa personalului calificat în unitățile de alimentație publică.
In concluzie, Costinești m-am dezamăgit, nu voi reveni.
Trimis de Angi Popa in 14.08.18 22:12:44
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în COSTINEȘTI. A mai fost în/la: Mamaia Nord, Olimp., Bușteni
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Angi Popa); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Angi Popa: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 97&ridAnt=88546
- Aug.2020 Costinești versus mamaia — scris în 21.08.20 de mrsmr* din CEAHLăU [NT] - RECOMANDĂ
- Jun.2020 Trei zile la Costinești și prin împrejurimi — scris în 24.06.20 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Hopaaa... chestii noi in Costinesti! — scris în 17.10.18 de dragosh2* din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Trei zile in Costinesti — scris în 19.08.18 de vlad_di din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Prima dată la Costinești — scris în 01.07.17 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Ne vedem la Costineşti! — scris în 22.08.16 de Carmen Ion din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2014 Costinesti Reloaded — scris în 12.09.14 de bartaiomu din BUCURESTI - RECOMANDĂ