ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 09.02.2025

BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
Mulțumit, aproape încântat

Kitchenbar - un restaurant fain in Salonic

TIPĂREȘTE URM de aici

Si uite cum a venit si finalul de vacanta, asa incat la ora convenita am plecat spre Salonic. Urma sa mergem intr-un outlet pentru o sedinta de shopping, apoi sa mancam ceva iar la ora 6 sa lasam la aeroport partea de familie care venise cu avionul, dar si de predat masina inchiriata. Ce-a de-a treia masina din grup a mers doar la outlet apoi au plecat spre tara. Outletul era chiar ok, se gaseau multe de cumparat la preturi foarte ok, aici normal, ne-am despartit, fiecare cu ale lui, am avut insa un mare moment de gluma, primim pe grup o poza cu o masina cu geamul deschis si urmatoarea discutie:

PR - Asa e modern acum? :))

AGR - Vai! =)), =)), =))

pR - :)), :)), :))

AG - Sa inteleg ca e un geam deschis?

PR - Da :)). E bine aerisita. Dar inchisa.

AG - Vin acuma

End of story. Va imaginati a cui era masina :).

Si dupa ceva cumparaturi, una dintre masini a plecat spre Bucuresti, restul am plecat spre un restaurant unde sa mancam spre pranz. Alegerea a fost Kitchenbar, un local minunat situat pe malul marii, de fapt pe langa port. Are nota bunicica pe Tripadvisor, 3.5 din 2600 recenzii (1600 recenzii sunt de bine si foarte bine). Am fi vrut sa stam afara insa toate locurile erau ocupate asa incat am ocupat locuri la interior. Interiorul are muult mai multe locuri si este chiar pe doua nivele, de altfel pare o fosta hala transformata si asta cred ca a fost initial, insa totul arata atat de bine incat de la inceput iti creaza senzatia de bine. O sa vedeti insa asta mai bine in poze.

Aveam timp suficient la dispozitie, asa incat am putut sa stam relaxati la un pahar de ceva (in functie de cine era soferul). De mancat nu era toata lumea chiar pe foame (o cafeluta si ceva mai ciugulisem si la outlet, dar urma asteptarea la avion, apoi drumul, pentru unii cu avionul, pentru noi pana la Sofia, asa ca trebuia sa fie ceva, caci stiti cum e, pofta vine mancand. Meniul poate fi cod QR (cel mai des agreat de tineret), dar exista si printat, cum doreste fiecare (eu recunosc cinstit prefer printat pentru ca vad mai bine, dar este ok oricum, meniu sa fie).

S-au comandat diverse, hamburger, stil asiatic, rizotto, friptura cu piure, musaca, salata Caesar, sucuri, sau ceva cafele. Inainte de a pleca am vizitat si toaleta care este la etaj, ocazie cu care am facut si alte poze, iar toaleta pot spune ca este ok, nu am facut si aici poze, sper sa ma credeti.

A mai urmat o mica plimbare si plecarea spre aeroport unde la ora 18 se preda masina inchiriata. Am debarcat persoanele care urmau sa ia avionul, iar noi si restul bagajelor (carucior, scoica, bagaje diverse - astea ocupau mai mult loc decat eram noi) am pornit la drum spre Bulgaria. Hotarasem deja ca ne vom opri la Sofia, pentru ca si daca nu ar fi fost nimeni pe drum ci doar noi, nu imi place sa circul noaptea. Asadar urmatoarea oprire avea sa fie Hotel Avenue, dar despre asta in articolul urmator, pana atunci va invit la poze si sa ne auzim numai de bine.

Citește și CONTINUAREA aici

Trimis de mishu in 09.02.25 07:46:44
Validat / Publicat: 09.02.25 09:21:04
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.

VIZUALIZĂRI: 255 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
Adn. FAVORIT

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mishu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
P02 Salonic- vedere spre restaurant (este in zona macaralei, in fata ei)
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

5 ecouri scrise, până acum

webmaster
[09.02.25 10:05:28]

Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent (2025) sau anul trecut (2024) ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

mishuPHONEAUTOR REVIEW
[09.02.25 13:15:50]

@webmaster: Multumesc frumos, o zi linistita.

[09.02.25 14:18:52]

PR - Asa e modern acum?

AGR - Vai! ,

pR - ,

AG - Sa inteleg ca e un geam deschis?

PR - Da. E bine aerisita. Dar inchisa.

AG - Vin acuma

End of story.

Va imaginati a cui era masina

Recunosc cinstit: Nu ma-m prins despre ce este vorba. Eu sunt puțin depășită la limbajul vostru, al celor mai tineri decât mine

Dar asta mai puțin contează, important că v-ați simțit bine și că v-a plăcut mâncarea , nu-i așa?!... și, ca să te citez, votat cu mare drag!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
mishuAUTOR REVIEW
[09.02.25 18:13:17]

@doinafil: Am mai povestit ca in Grecia pentru usurinta corespondentei intre noi fiind un grup de 15, am avut un grup pe whatsapp prin care comunicam locuri pe unde mergem, comunicari diverse intre noi. Noi am coborat la outlet, ne plimbam ca florile prin magazin si am primit acest mesaj, iar sotul meu era foarte senin si se amuza ca era un geam deschis, la fel si ceilalti (noi eram imprastiati prin centrul comercial) pana intr-un final in care l-am atentionat ca era masina noastra. Abia atunci a reactionat si s-a dus sa inchida geamul. Masina era full la interior, asa ca se putea face o aprovizionare serioasda din masina noastra .

Multumesc frumos de vizita si aprecieri si calde imbratisari.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
[10.02.25 00:23:29]

@mishu:

Acum am înțeles Mulțumesc de lămurire și... ca de obicei,

1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm? Taverne, restaurante în Salonic:

• la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]