Restaurant Noir
Am ajuns in Piatra Neamt in a doua zi a excursiei planificate in Moldova, in jurul orei 17.00.
Dupa ce am facut check-in-ul la hotelul Grand Central Plaza (urmeaza review), am fost indrumati catre restaurantul Noir.
Am verificat pe Internet si ne-a atras design-ul deosebit, dar si meniul inedit.
Dupa o scurta plimbare, am ajuns la restaurant [in apropiere de hotel, dar si de punctul central al orasului].
Restaurantul ofera locuri atat in interior, cat si pe terasa semi-deschisa. Decorul este relativ minimalist, dar cu un design deosebit si se poate observa atentia pentru detalii [seara au fost aduse lumanari pe masa, am fost serviti cu bomboane de ciocolata dupa ce am servit felul principal].
Servirea a fost prompta, am primit si cateva recomandari, iar la sfarsit am primit carti de vizita si cateva pliante de promovare.
Mancarea a fost extraordinara, este unul dintre cele mai bune restaurante la care am mancat - in special felurile principale [recomand cu caldura pui marinat in citrice cu sos alb de ciuperci, dar si tortul de ciocolata servit cald, alaturi de inghetata]!
Portiile sunt suficient de mari, pentru cei care servesc aperitiv+fel principal+desert poate fi chiar prea mult.
Am fost extrem de multumiti de acest restaurant, iar preturile sunt rezonabile pentru meniul oferit: 150 ron pentru trei persoane (doua aperitive, trei feluri principale, un desert, apa+racoritoare).
Recomand Restaurant Noir tuturor celor care ajung in Piatra Neamt!
Trimis de Sonja in 13.08.12 22:52:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PIATRA NEAMȚ.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Sonja); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2022 [Restaurant Cocoșul de aur] Cocosul de Aur, Piatra Neamț — o experiență plăcută — scris în 07.08.22 de bubu2001 din AROUND - RECOMANDĂ
- Jun.2022 [Restaurant Berăria Nenea Iancu] La pomul laudat ... — scris în 02.06.22 de knight111 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jan.2022 [Restaurant pensiune Casa Drumețului [Săvinești]] Casa Drumețului – un restaurant rustic bun — scris în 05.02.22 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 [Restaurant Berăria Nenea Iancu] Delicios la Nenea Iancu — scris în 07.09.20 de diana2015 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 [Restaurant Il Viaggio] O experiență demnă de un show culinar - IL VIAGGIO — scris în 08.09.20 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Mar.2019 [Restaurant pensiune Casa Moldoveană] Un 8 Martie cu nervi — scris în 11.03.19 de vio2019 din PIATRA NEAMT - nu recomandă
- Aug.2018 [Restaurant Berăria Nenea Iancu] La Nenea Iancu — scris în 19.10.18 de lidiasi din IASI/BUCURESTI - RECOMANDĂ