EXCELENT
Mancare delicioasa!
Acest restaurant din Târgu Neamț oferă mâncare fantastică, prezentată bine și cu un gust minunat. Meniul este bogat și variat, pentru a satisface capriciile unei familii. Calitate absolut superbă, mancaruri delicioase și ușor digerabile cu porții generoase.
Restaurantul este foarte aproape de centrul orașului Tg. Neamț pe strada Cuza Vodă, are terasă și parcare mare în curtea din spatele clădirii.
Dacă ajungi în Targu Neamț și vrei să mănânci, fă-ți acest cadou și vino aici! Calitatea produselor, locația și personalul, sunt la un alt nivel.
Tuturor celor din Târgu Neamț sau care vor veni la Tg Neamț le recomand cu drag restaurantul Moldavian Burger!
Trimis de sebi321 in 09.08.22 07:20:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TÎRGU NEAMȚ.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sebi321); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@sebi321: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Bine ai venit pe AFA!
Sa va fie de bine. De curiozitate m-am uitat si pe Google si vad ca au o nota de 4,9 din 1106 recenzii ceea ce este foarte foarte foarte bine! Intr-adevar e ceva fain acolo. Daca nu ar fi fost asa de departe as fi incercat si eu. Poate cand voi fi in concediu prin zona... preturile cum sunt?
Start Vot!
@⭐ValentinB_88⭐: Preturile sunt ok pentru ce oferă.
@sebi321:
”Meniul este bogat și variat, pentru a satisface capriciile unei familii. Calitate absolut superbă, mancaruri delicioase și ușor digerabile cu porții generoase.
Ok, eu te cred că aşa o fi pe acolo, dar mă aşteptam să ne povesteşti, concret, ce ai ales să mănânci din meniul ăla bogat, cât a fost nota de plată şi, mai ales, să vedem şi noi câteva poze cu "ispitele" ca să ne putem face mai uşor o părere.
- Jul.2023 [Restaurant Pizzerie La Cuptor] Bunatati culinare din Tg. Neamt — scris în 05.08.23 de grigore1483* din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Oct.2022 [Restaurant Pizzerie La Cuptor] Mâncare grozava — scris în 24.10.22 de AdiAli din TâRGU NEAMţ - RECOMANDĂ
- Aug.2020 [Restaurant pensiune La Cetate] La Cetate - restaurantul de la poalele Cetății Neamțului — scris în 05.09.20 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 [Restaurant motel Casa Arcașului] Terasa Casa Arcasului-Targu Neamt — scris în 14.04.22 de ile57b din ŢăNDăREI [IL] - RECOMANDĂ
- Jul.2020 [Restaurant motel Casa Arcașului] Popas la Casa Arcașului — scris în 30.07.20 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 [Restaurant hotel Victoria] Restaurant VICTORIA - Targu Neamt — scris în 20.09.17 de AndreeDeea din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Terasa La Comedia — scris în 31.08.15 de pingo_doce din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ