GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Cabana Vânătorilor - Predeal
Repede, repede, că am uitat complet de datoria mea: al doilea loc frumos despre care doream să vă povestesc încă de anul trecut!! Și mi-e că primesc vreo @Zmeurică de aur sau alt premiu al rușinii la întâlnirea de la Herculane cu membrii AFA, că și așa vin pentru prima oară.
*
Un octombrie pastelat la munte, cu toate culorile toamnei, nuanțe de galben, de roșu spre cărămiziu, chiar maro, o parte din foioase deja goale și brazii verzi care vegheau neschimbați toată transformarea naturii... ! Superb!
După o plimbare spre Cabana Trei Brazi și după un search pe net, am găsit o recomandare pentru un restaurant în apropierea cazării noastre, un restaurant în topurile de specialitate: Cabana Vânătorilor.
Accesul către restaurant este facil, fiind la strada principală, așa cum am menționat anterior, spre Cabana Trei Brazi din Predeal.
Pentru cei interesați, Cabana are și cazare, dar aici voi povesti exclusiv experiența noastră culinară.
Încă de la intrare am observat un avizier cu diplomele obținute de bucătarii familiei B. - patronii restaurantului. În partea dreaptă există o terasă amenajată frumos, în stil rustic, dar fiind sfârșit de octombrie nu se mai servea afară. Mușcatele abia mai rezistau frigului de peste noapte, în schimb le mergea foarte bine tufănelelor și minicrizantemelor dintr-un colț... Am intrat în restaurant, în partea stangă a imobilului și, spre fericirea noastră, am găsit o masă liberă. Sfatul meu este să vă faceți rezervare, pentru că în weekend este destul de aglomerat.
Mese și scaune din lemn masiv, lambriuri, trofee vânătorești, cupe și diplome obținute de maeștri bucătari și o astmosferă caldă, o combinație între o sufragerie de famile boierească și un club exclusivist - ca să poți să te simți bine indiferent de preferințe. Meniul are produse cu aspect interesant și denumiri poate cam pompoase pentru unii (aici mă includ).
La masa noastră s-au comandat toate tipurile de carne de vânat. Numai comanda mea a făcut o notă discordantă - somon pe pat de legume- pentru că mi-era destul de foame să fac încercări și pentru că nu sunt un fan al cărnii, în general... Dar Doamne... ! Cum arătau toate farfuriile pe care ni le-au adus la masă! M-am simțit pentru 2-3 ore rafățată culinar, atât vizual cât și olfactiv, ca să nu mai zic de fericirea simțită de papilele gustative... ! Și de gustat... da, am gustat din toate farfuriile :)) cine s-ar fi putut abține?! Sevirea ok, atmosfera potrivită, preparate super!
Am facut poze - trebuie neapărat să le vedeți. Salivez și acum de fiecare dată când mă uit la ele. Aș fi vrut să nu abordez subiectul prețurilor... doar vă spun un total la o masă de 6 persoane cu vin, apă, ciocolată caldă, 2 ciorbe, cârnați de cerb, piept de rață, pastramă, escalop cu ciuperci, somon, salate și 3 deserturi - 800 lei. Și fiecare banuț a meritat.
A fost un weekend la munte în mijlocul toamnei, cu o cazare pe care o recomand - Hotel Andy din Predeal și un loc deosebit unde puteți mânca bine -despre care tocmai v-am povestit și pe care vi-l recomand cu drag, Cabana Vânătorilor.
Să vă faceți poftă și poftele, dragilor!
:* :* :*
Trimis de silvia tudoran in 27.02.19 09:34:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PREDEAL.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (silvia tudoran); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Dec.2023 [Restaurant Hanul Cotul Donului [Timișu de Sus]] Restaurant de groază — scris în 04.12.23 de Marius2023 din DIMBOVITA
- Mar.2023 [Restaurant Cabana Vânătorilor] Cabana Vânătorilor restaurant — scris în 06.03.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2023 [Restaurant Vatra Regală] Vatra Regală — scris în 05.03.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2023 [Hanul Domnitorilor] O experiență culinară delicioasă la restaurantul Hanul Domnitorilor — scris în 01.03.23 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 [Restaurant Vatra Regală] Experienta culinara placuta — scris în 05.12.22 de magdalenanae din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2022 [Hanul Domnitorilor] La Hanul Domnitorilor - Predeal — scris în 09.11.22 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 [Restaurant Hotel Dragului] De dragul Dragului, din nou la Dragului — scris în 23.08.22 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ