ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 06.03.2023
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 05.06.21
STATUS: PRETOR
LUNA
MAR-2023
Raport PREȚ/CALITATE:
REZONABIL

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
încărcat de pe telefon!
TIMP CITIRE: 11 MIN

Cabana Vânătorilor restaurant

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Cabana Vânătorilor de la Predeal iese în evidență cu ușurință și am observat-o și eu imediat când am trecut pe lângă ei iar recent, fiind în Predeal, două bucle de șosea mai jos de cabană și având nevoie de-ale gurii, am gândit că este locul potrivit pentru un ospăț.

Cabana are și cazare dar nu mi-a atras atenția pentru asta pentru că am mers la alții să dorm dar n-am găsit și de mâncare unde dormeam eu decât la micul dejun deși eu mă așteptam la altceva dar nu m-a informat nimeni despre asta astfel că am servit masa la pachet cu drumeție, la ofertă ????, Drumul alocat drumeției preferam să-l petrec la piscină dar, nah, cum se-așează lucrurile...

Deci Cabana Vânătorilor – ce să zic? Foarte frumoasă, am ajuns pe lumină, poate pe la ora 17:00, am plecat pe întuneric, poate pe la ora 19:00, ne-a plăcut, a fost frumos dar maxim de pustiu.

Pe saitul cabanei scrie ceva de excelență culinară, de bucătari președinți de nu știu ce diplome multe, m-aș putea uita din nou să scriu precis cum zic ei acolo dar zău, nu-ș cât contează, am văzut că au făcut ei multe evenimente culinare sau nu-ș ce, într-un final nici nu știu cui îi pasă, a început să nu le mai pese nici lor că văd că s-au potolit cu chestiile astea dar pozele vechi le-au păstrat, am văzut un avizier dublu cu multe, multe, multe poze de când erau ei excelenți, frumos, nu zic, dar te mai plictisești și de din astea. Nu știu cui folosește, în definitiv, să faci pe saltinbancu’ cu costum de bucătar pe tine, se poate și mai discret. Eu, cel puțin, vreau doar un blid de mâncare. La ceaun ar fi perfect dar merge și la tigaie, poate fi ș-o zamă de varză cu ptită, ceva, deși chiar și asta a devenit prohibit și mare lux în ultima vreme. Ș-apăi să mă lași în legea mea să mânc blând. Nu-mi trăbă festival. Înainte era mai pe pr’eteneală, amu’ s-omprăștiat mulți ca potârnichile, noh, asta-i...

Așa și aici, la Cabana Vânătorilor: ei au scris pe sait să sunăm să facem rezervare dar asta era demult. Eu am sunat cu pretext de rezervare. În realitate vroiam să știu dacă e deschis restaurantul și de se poate mânca la ei că am sperat și la mine la cazare să pot mânca și mi-am luat țapă. N-a răspuns nimeni la telefon. Zic – hait! Și asta-i pe butuci... Tocmai căutam saitul de la vecinii lor – Evergreen că parcă au și ei restaurant și mi-au atras atenția și ei acum ceva ani când am trecut pe acolo. Și căutând, mă sună Cabana Vânătorilor cu scuze că n-a răspuns că vorbeau la alt telefon. Nu-i bai, bine că-s vii, zic. Dar nu știu cum m-au aflat că eu, parcă-mi amintesc, am sunat pe fix ????‍♀‍, poate, nu-s chiar sigură.

Zic: vreau o rezervare.

Zice: nu-i nevoie, veniți direct!

Am încercat să merg direct dar n-am putut că drumu' era numa’ curbe.

În fine, după două serpentine întregi din care prima ținea în buclă hotelul nostru care își zice Atrium Panoramic dar înainte era Andy iar a doua, tot în buclă, minunatul hotel de 5 stele – singurul din Predeal – Suites nu știu ce, am ajuns și la Vânători. Până acolo am remarcat acest Suites și pustia care-l bântuie. Se vede clar că e nou, clădire mândră, semeață, cu multe detalii și amenajări pretențioase și, totodată, pustiu ca cimitiru’. În restaurantul care vorbea de cedri și meze orientale se vedeau scaune elegante, de calitate, cum se obișnuiește recent, puse pe mese și restul – un cenușiu pustiu. Cin’ să țină luxul ăsta când stațiunea e pustie? Mulți visează grande, fără ancorare în realitate. Așa pățesc. Predealul e plin de unități de cazare și nu știu dacă acoperă 10% din capacitate, ca și medie anuală, zic. Dacă nu faci o analiză echilibrată și realistă, așa se întâmplă. Ăsta e motivul pentru care eu, personal, nu agreez discrepanțele astea masive între... whatever, e o analiză lungă. Oricum, din chestiile astea haotice nu câștigă nimeni. Toți pierd. Tre’ să fie echilibru în toate.

În orice caz...

În același context, Cabana Vânătorilor s-a lăsat de concursuri culinare de divertisment și bate vântul și la ei deși se țin tare pe baricade. Restaurantul era pustiu.

Ne-a întâmpinat o fată high class în uniformă, ceva personalizat, nu clasica albă cămașă ci ceva dark și ne-a lăsat în legea noastră să ne așezăm unde vrem. Am ales o masă din salonul din spate, întâmplător chiar lângă ușa de la bucătărie. Nu era frig dar nici prea cald ci tocmai bine – high class, cum am mai scris.

Salonul are mese și scaune din lemn masiv, foarte elegant – mi-a părut o atmosferă oarecum medievală – și multe trofee pe pereți: un urs, ceva capre, unele doar schelet, altele împăiate. Cam friky, drept să spun. Poate unii sunt impresionați de din astea, pe mine mă cam strânge-n spate. Preferam să nu mă uit pe pereți.

Imediat, fata ne-a adus meniuri. De data asta am studiat temeinic pentru că vroiam ceva vânat că doar eram la vânător. De 3 ori a venit un om să ne ia comanda și noi tot analizam. Nu vroiam să pățim la fel ca la Vatra Regală unde eram doar în trecere ci la vânători am venit cu scop precis.

Am ales ciorbă de burtă, ciorbă de văcuță (smântână – 7 lei, ardei iute – 2 lei, tăt cum trăbă) și supă de fazan cu tăieței (numa’ să văd cum îi). Au fost între 19 și 22 de lei. Pe sait scrie 14 – 16 lei dar poți să-i crezi? Cin’ se-ntemeiază azi pe informația on – line?

Apoi un cheesburger cu ceva vânat, nu mai știu de care, 550 grame și 49 lei, un platou de o persoană cu mistreț, capră și nu-ș ce de 55 lei și juma’ de kil, cam și un ratatui pe care-l visam bej gălbui cu nuanțe verzui, a fost roșu ca focu’ și imposibil de mâncat. 28 lei (regretabili). Mai bine luam spanac pentru că era în meniu. Dar cine știe cum mi-l aducea și pe acela? Poate portocaliu. Dovleac n-am văzut în meniu deși îmi place.

Deci, recapitulare: ciorbele au fost minunate. Despre burtă mi s-a raportat: bună dar nu ceva ieșit din comun că sunt unele bune și unele nașpa dar dintre alea bune unele sunt excepționale. Asta nu era de excepție.

Ciorba de văcuță a fost realmente excepțională iar smântâna beton. Ardeiul iute l-aș fi preferat murat. Nu era. N-am comentat. La ciorba de văcuță, uzual, carnea e problema. Fierbe greu, uneori rămâne tare. Aici era absolut delicioasă și bine fiartă și legumele la fel, fără a fi exagerat.

Fazanul a fost doar o curiozitate, un moft de-al meu. Se simte că este pasăre și nu-i mult departe de găină (găină, nu pui). A fost bun, nu zic, pastele delicioase și multe dar nu mai repet experiența. Mai bine serveam doar supă cu paste și ceva ierburi pentru arome.

Parcă mi-a fost și neplăcut să consum viețuitoare liberă că alea de crescătorie nici nu au personalitate, le poți spune dobitoace dar astea libere, nu.

Burger ul a fost bun, clasic, (cred) cu ciuperci, cu două straturi de carne de vânat – fleică, nu tocată – cu o mare felie de roșie pe care ne-am chinuit mult să o scoatem de acolo și parcă și ceva castraveți murați, cu strat de sos auriu și nu mai știu ce. Mi s-a raportat best off deci, pe bună dreptate șăfu’ șefilor în bucătărie.

Platoul excela, deasemelea. Avea ceva pastramă de vânat, ceva bucăți cărnoase, un cârnat rumenit cum rar vezi în comerț, murături la pahar personalizat și ceva cartofi ce semănau a salată orientală și delicios preparați – cartofii fierți bine încât au devenit sfărâmicioși și preparați cu ceva liant dar nu maioneză. Erau montați pe platou ca un fel de turn. Mi-au plăcut. Îmi aminteam cu mâhnire că am avut salată orientală și la micul dejun însă jalnică. Aveam speranțe că la următorul mic dejun voi avea parte de prezența aceleiași salate – poate chiar aceeași ????. Așa a fost, am avut. Dar cartofii erau tari, aveau măsline negre printre ei și ceva ceapă. Am luat doar o bucată de cartof în prima zi și nu mi-a plăcut să-l consum și ceva măsline cu care m-am înțeles mai bine.

Dar să revin în prezentul de la vânători!

Să spun drept, ciorbele erau suficiente. Burgerul a fost bine primit dar cu celelalte ne-am chinuit mult. Platoul a ajuns la pachet, mai puțin cartofii turn (mi-au plăcut maxim) și jum’ate din murături. Deși era delicios, a fost mult prea mult. Am ciugulit ceva pastramă dar cu restul platoului am făcut party la hotel, în cameră, pe la ora 2:00 noaptea. Jum’ate de cârnat mai am și acum în frigider. Zace acolo. Nu mă trage inima să-l mănânc. E delicios dar prea sălbatic. Parcă l-aș mânca cu forța. Cum scriam, am o senzație stranie. Și știu sigur că e ultima dată când servesc sălbăticiuni. A fost o curiozitate. E prima dată când încerc dar și ultima. Poate chiar renunț la carne, mă gândesc, nu știu dar sigur reduc.

Minunatul ratatui, însă, a ajuns fix la gunoi că sigur n-a tentat pe nimeni la bucătărie. Era un maglavais roșu cu 4 urme de tzukini pe care le-am vânat (eram la vânâtori, nu?). Restul n-am putut servi. Îmi părea acru. Mi-au sugerat să-l iau la pachet dar nu aveam de gând să-l servesc nici mai târziu. Bulion am și eu acasă. E drept că scria în meniu că e tocăniță. Bine, fie și tocăniță dar chiar așa? Am servit la Pitești la Cornul Vânătorului o tocăniță mănăstirească delicioasă. Aș mai merge până acolo chiar și numai pentru asta. Și aveau și pomana porcului tot delicioasă deci nu erau specialiști doar în legume. Dar... nah!

Ah, da! În farfuria de ratatui erau și 2 tocinei triunghiulari. Eu așa le spun, nu știu cum se numesc altfel. Sunt cartofi rași la răzătoare și prăjiți. În final arată ca un șnițel dar înăuntru e cartof ras care face crustă crocantă la suprafață. Ăia au fost buni. Am mâncat unul. Al doilea nu s-a mai putut, era prea mult dar a dispărut cumva.

La hotel am plecat cu carne, pastramă și cârnat. După piscină și somnul de seară ne-am trezit teleghidați cu vânatul în față.

Aia a fost. Precum spuneam, o dată în viață. Nu mai merg la ei. N-am ce reproșa dar ajunge. Nu mai vreau vânat. Totul este la nivel de excelență la ei dar pot mânca și mai modest. Oricum, e și foarte scump. Plus, la plecare nu mai era pustiu. Era o masă ocupată lângă bar și nu știam de ce ne fixează cu privirea. Eu credeam că sunt oaspeți. Abia după ce am ieșit am realizat că e chef ul președinte de șefi. Mi s-a raportat că are figură de killer. Nu pot contrazice. Nu mai vreau la vânători. De-acum merg numai la cantină unde au fasole verde cu 10 lei. ????????‍♂‍????‍♀‍????????????

Și, da. Am văzut prețurile la băuturi și m-am abținut să comand: 25 lei = 50 de țuică ori pălincă. Evident, face toți banii dar mai bine la post ????????


despre SERVICII

Oricât m-aș cârcoti, n-am ce reproșa. Primire impecabilă, servire impecabilă, doar legea bacșișului nu se lipește ever de român. Doar nu era să mă întrebe ce parale le las și să scrie pe bon. Am dar 220 pentru 215 și a subânțeles că gata. În lumea aia, 5 lei e nimic. În lumea mea, nu. Oricum, la prețurile lor și-au luat un bacșis la fiecare fel de mâncare, inclus. Colegul meu de masă și-a vrut restul și eu nu am comentat. Presupun că domnul președinte a văzut mișcarea și de-aia avea privire de killer. Suntem mârlani, fără dram de sânge-albastru-n vene, ne-am țigănit pentru 5 lei ????

Ce bine era cu cardul! Fix 3 ore mai devreme am scos toți banii de pe card. Mai bine îi lăsam acolo ????


GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)

Mâncare

delicioasă

delicioasă

delicioasă

delicioasă

delicioasă

dezastru,

Mna, ce poți să-i faci? Vânatul a fost deliciu, nu zic. Cu legumele mai greu. Deși, nu-ș ce pretenții de legume pot eu să am de la un vânător?

I-am dat, totuși, notă maximă pentru că vrea să fie primul, cu premiu de excelență. Merită, nu zic. O să merg să iau legume în altă parte.


LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI

Locația e super faină chiar dacă-i la șosea și are peisaj superb la vedere, pe ferestre, cu clădiri noi și frumoase dedicate turismului, apărute printre brazi, pe coamele pantelor. Are Vila Milcov în spate. Știu că am dat de ea cu o seară înainte când făceam drumeție pe scurtături, ba la vale, ba la deal.


[fb]
---
Trimis de Mioritik in 06.03.23 00:59:36
Validat / Publicat: 06.03.23 07:09:52
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în PREDEAL.

VIZUALIZĂRI: 3439 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

3 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Mioritik); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P31 Cabana Vânătorilor, la șoseaua Trei Brazi, platou cu vânat
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
[900 PMA] [450 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 12600 PMA (din 15 voturi)

ECOURI la acest articol

3 ecouri scrise, până acum

Mioritikscris / TELEFON [06.03.23 01:54:05] »

2 web: pls, add

https://m. youtube.com/watch?v=Z8YFxhIUC0o

Ms

⭐ValentinB_88⭐ [06.03.23 10:38:43] »

Câte amintiri frumoase am pe aici, unele mai vechi de 10 ani. Pe vremea aceea nu scriam pe AFA, nici nu aveam cont dacă stau să mă gândesc. Ca să nu dau date eronate, m-am uitat prin arhiva cu poze și am putut identifica cu exactitate, când am fost prima dată la Cabana Vânătorilor. Era august 2007, deci acum 16 ani! Pe vremea aceea, am mâncat afară pe terasă, unde ai menționat tu în video că nu se putea sta din cauza frigului. Atunci am descoperit "clătitele" lor care erau ca o plăcintă, servite într-un mic castron, presărate cu zahăr vanilat. Așadar îmi dau și eu cu părerea căci amfostacolo, chiar de mai multe ori și încă de când era Bercea ăl mic la liceu.

Din ce văd prin pozele și filmarea ta, interiorul a rămas același, chiar identic aș putea spune, semn că nu a avut loc vreo remodelare de curând. Inclusiv scaunele și mesele sunt aceleași și chiar au același amplasament. Am stat chiar la masa indicată de tine în video la minutul 1, secunda 37, cea din colț, unde este și blana de urs atârnată. Pe vremea aceea dar nici mai încoace nu era acea decorațiune cu cod QR, asta este o chestiune mai recentă.

Mă bucur că ați ales totuși ceva reprezentativ pentru ei, platoul mix vânătoresc. Ca și informație, aici este (sau era) unul dintre puținele restaurante unde se putea comanda labă de urs, care este o specialitate rară și scumpă. Din câte văd meniul este în prezent doar o coală A3, corectează-mă dacă greșesc. În trecut era un meniu clasic, care se răsfoia iar oferta era mult mai generoasă.

Pe saitul cabanei scrie ceva de excelență culinară, de bucătari președinți de nu știu ce diplome multe, m-aș putea uita din nou să scriu precis cum zic ei acolo dar zău, nu-ș cât contează, am văzut că au făcut ei multe evenimente culinare sau nu-ș ce, într-un final nici nu știu cui îi pasă...

Văd că ai tot insistat pe parcursul recenziei tale, uneori cu tentă sarcastică și înțepătoare, asupra acestei teme (vânătorești), dar și a prezentării generale a cabanei sau a echipei din bucătărie.

O să încerc să te lămuresc, nu de alta dar să știi că ai mâncat la una dintre cele mai longevive și bine cotate locații de pe Valea Prahovei. Lăsăm notele de pe google maps, că acolo este și mult subiectivism. Așadar, Cabana (restaurant + hotel) aparține familiei Bercea despre care nu ai scris nimic, probabil pentru că nu ai știut. Ștefan Bercea adică bossu mare, pe care probabil l-ai văzut prin fotografii, este unul dintre cei mai buni chefi din România. De asemenea este și Președintele Asociației Naționale de Bucătari dar și căpitanul echipei naționale de bucătari (ce ai văzut și tu pe site).

Nenea ăsta are un fiu, pe nume Dragoș Bercea care acum mai mulți ani a ajuns în semifinala Top Chef. Era o emisiune destul de populară la vremea aceea. Băiatul foarte talentat și foarte carismatic, la rândul lui căpitanul echipei naționale de bucătari juniori.

Salonul are mese și scaune din lemn masiv, foarte elegant – mi-a părut o atmosferă oarecum medievală – și multe trofee pe pereți: un urs, ceva capre, unele doar schelet, altele împăiate. Cam friky, drept să spun...

Da, așa cum am scris mai sus, mobilierul pare același dar este din lemn masiv, deci foarte trainic de fel. Este normal să ai trofee pe pereți... pentru că erai într-un restaurant cu specific vânătoresc. La fel cum la Hanul Domnitorilor ai pe pereți săbii și tablouri cu domnitori. Nu-i nimic freaky, doar decor adaptat tematicii.

Trofeele pe care le-ai văzut dar și medaliile și multe diplome care oricum nu erau afișate toate, sunt câștigate de Dragoș și tatăl său. Au câștigat numeroare concursuri și olimpiade gastro. Nu văd de ce ar fi un lucru rău, din contră, este un lucru cu care să te mândrești! Oamenii au muncit mult și sunt top pe domeniul lor.

În același context, Cabana Vânătorilor s-a lăsat de concursuri culinare de divertisment și bate vântul și la ei deși se țin tare pe baricade. Restaurantul era pustiu.

Greșești. Nu știu cum ai ajuns la concluzia asta. Chiar acum pe 11 martie are loc Balul Vânătorilor, organizat de Cabana Vănătorilor. Seniorul (Ștefan Bercea) se ocupă de evenimente private, este JURIU la multe concursuri naționale organizate de Asociația Bucătarilor dar este și profesor pentru diferite cursuri pentru cei pasionați de bucătărie, iar fi-su calcă pe urmele lui. Nu, nu cred că mâncarea comandată de tine era preparată de ei. Știu că gătesc mai mult pentru grupuri. Apoi nu gătesc ciorbe și chestii banale care sunt prin meniu, ci preparate mai sofisticate. De multe ori vei vedea autocare parcate la ei în față. Au și cazare dar servesc și masa acolo.

Iar site-ul lor probabil sau mai mult ca sigur nu a fost actualizat de ceva vreme, așa cum ai constatat și tu, meniul nefiind actualizat. Apropo, anul trecut parcă sau acum 2 ani, erau și ceva reclama cu Cabana Vânătorilor, dispuse pe DN1, în zona localității Predeal.

Revenind la mâncare. Referitor la Ratatouille, ai spus în video că nu știi ce sunt alea, referindu-te la cele 2 chestiuni de lângă mâncare. Scrie în meniu, sunt Rostiko, adică ceva cartofi cu ceapă, nici vorbă de pâine. Văd că ai constatat asta ulterior și ai și scris aici.

Referitor la afirmația din video "tocănița mă așteptat să fie altfel, să fie felii circulare alternative/ succesiune de felii de legume" înțeleg că te-ai fi gândit la varianta clasică de preparate, unde legumele se taie in felii subtiri sau in jumatati de felii, astfel incat sa se pastreze forma lor distincta si sa poată fi vizibile in preparat. Uneori, legumele pot fi taiate în cubulețe sau bucăți mai mari, dar aceasta este o alegere personală a bucătarului care ce-i drept nu este considerată metoda tradițională de preparare a ratatouille-ului.

Totuși tind să cred că gustul acelui ratatui cum spui tu, era foarte bun dar din start ți-ai fixat ideea că ar fi nasol, din cauza modului netradițional în care a fost preparat. Ce-i drept te înțeleg. Primul impact cu un fel de mâncare este cel vizual, apoi intervine mirosul și ulterior gustul. La tine primul criteriu fiind tăiat, cred că ți-a influențat apoi abordarea subiectului și ai fost foarte subiectivă.

Exceptând ratatouille-ul ratat, înțeleg că celelalte preparate au fost foarte bune și corespunzătoare.

Totul este la nivel de excelență la ei dar pot mânca și mai modest. Oricum, e și foarte scump. Plus, la plecare nu mai era pustiu.

Ei ai văzut? Exact ce spuneam. Nu-ți face griji, nu duc ei lipsă de clientelă. Văd și în una din pozele tale că parcarea era goală. Când am trecut eu pe lângă ea weekendul anterior, era full. Au și ei perioade și perioade. De obicei se aglomerează după prânz spre seară.

Prețurile pentru anumite preparate sunt ok. Uite un exemplu concret. Ai dat 22 pe ciorba de burtă, la hanul domnitorilor am dat 21, iar cea de văcuță la cabană văd că ai dat 19 lei iar la han era... tot 19! Ardeiul iute și smântâna, ceva mai scumpe.

Înțeleg că felul 2 v-a dovedit. Poate era mai bine să comandați direct felul 2 și să combinați cu desertul sau hai felul 1 + desert. Nota de plată măricică dar a fost totuși și felul 1 și felul 2. Din start burgerul cu platoul sar de suta de lei. Despre băuturi suntem în asentiment. Să mă ierte Cel de sus dar prefer să nu dau 8-10 lei pe o gură de suc, 25-30 pe o limonadă sau alte combinații.

Data viitoare, te invit la Hanul Domnitorilor, despre care știi deja unde se află. Prețurile sunt ceva mai ok dar de precizat o chestiune. Hanul Domnitorilor este o locație mai comercială, de aici și miile de recenzii pe Google. Cabana vânătorilor este o locație ceva mai exclusivistă care are o tematică ce este cu adevărat respectată atât prin meniu (preparate vânătorești) dar și ca decor.

Mulțumim de recenzie. Aș fi oprit și eu la ei weekendul anterior dar parcarea era full când am trecut eu pe la 11-12 plus că am vrut să merg mai pe buget, noi fiind 4, nu 2 ca voi, așa că am ales Hanul...

Totuși nu aș tăia Cabana din lista de restaurante și cu siguranță voi mai reveni!

Să ne fie de bine.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Mioritikscris / TELEFON [06.03.23 11:12:54] »

@⭐ValentinB_88⭐: opiniile sunt strict personale. Timpul m-a învățat sâ prefer cooperarea în locul excelenței și să evit idolii - cum scriam, strict personal.

Locul e high - class, am scris. Personal, prefer să fiu high - class doar o dată dar banal cooperantă zilnic. Prefer bunătatea și, de-ar fi după mine, aș desființa concurența. E filozofia mea.

Ratatouille era fix cum am scris și de era delicios, mă bucuram. Nu cârcotesc degeaba. Nu era comestibil. Și nu era o impresie.

Meniul este ca o carte (sau revistă), se răsfoiește dar când am vrut să filmez a apărut instant un chelner impecabil, la mai puțin de un minut după ce ne-am așezat. Mi s-a mai întâmplat asta la unele restaurante dar nu mereu. Mesajul pentru mine a fost că dacă am timp să filmez înseamnă că am terminat de ales - lucru la care folosește meniul. Poate greșesc dar, în orice caz, nu am îndrăznit să filmez iar din meniu. Posibil să fie și, oarecum, confidențiale informațiile din meniu. E munca lor și de ce le-ar oferi gratis altora? Corect.

Sarcasmul este, iarăși, personal. E conflictul între tendința de a proteja animalele și a le mânca. Am mai întâlnit și la alții și nu are legătură cu cabana lor. Ei fac ce vor.

Și friky este. Evident, nu pentru toată lumea. Dar pentru mine este ????‍♀️... oarecum...

Am comandat 2 feluri pentru că nu vroiam să fac drumul de 2 ori - și prânz și cină - deci a fost cu intenție.

Și, unde am fost, evident - știu

Evident, e un loc de înaltă calitate și recomand binemeritat. Să nu mai merg e opțiune personală, din nou, ca să las animalele în pace și ele pe mine.

Nu cred că am scris că gătește președintele, am scris doar că ciorba de văcuță e cea mai reușită din câte am mâncat vreodată. Sunt convinsă, însă, asta e și influența președintelui.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Mioritik, Yoda, ⭐ValentinB_88⭐
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Predeal?:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.060302019119263 sec
    ecranul dvs: 1 x 1