Hanul Domnitorilor - foarte bun
Am mancat de doua ori la Hanul Domnitorilor si ne-a plăcut. Locația este in centru vis-a-vis de Hotel Carmen. Are terasa la strada, parter, etaj, terasa afara pt fumatori.
Chelnerii extrem de amabili, ne-au luat comanda rapid si tot rapid au adus-o. Mancarea românească dar au si pizza. Am mancat pizza, cașcaval pane (nu era congelat!) si clatite brasovene foarte bune. Aveau si papanasi.
Preturile mi s-au parut acceptabile. Restaurantul era plin si tot am gasit o masa.
Recomand acest restaurant daca vreti sa luati micul dejun (au diverse omlete si platouri), prânzul (desi e aglomerat) sau cina.
Trimis de mirunat in 30.10.18 12:40:24
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mirunat); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Am mancat o singura data la acest restaurant. Ospatarul a fost foarte atent, si pentru ca copilul a vrut pizza, a adus repede comanda de pizza care a fost foarte mare si am mancat toti 3 din ea. Eu am comandat escalop cu garnitura de cartofi, portie ff mare. Cu siguranta vom reveni aici.
- Dec.2023 [Restaurant Hanul Cotul Donului [Timișu de Sus]] Restaurant de groază — scris în 04.12.23 de Marius2023 din DIMBOVITA
- Mar.2023 [Restaurant Cabana Vânătorilor] Cabana Vânătorilor restaurant — scris în 06.03.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2023 [Restaurant Vatra Regală] Vatra Regală — scris în 05.03.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2023 [Hanul Domnitorilor] O experiență culinară delicioasă la restaurantul Hanul Domnitorilor — scris în 01.03.23 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 [Restaurant Vatra Regală] Experienta culinara placuta — scris în 05.12.22 de magdalenanae din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2022 [Hanul Domnitorilor] La Hanul Domnitorilor - Predeal — scris în 09.11.22 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 [Restaurant Hotel Dragului] De dragul Dragului, din nou la Dragului — scris în 23.08.22 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ