Patru stele... pe hartie!
Am avut proasta inspirație de a servi prânzul la Cabana Schiorilor din Predeal, bazandu ma in primul rând pe cele 4 stele.
Locatia are prestanță, o arhitectură modernă, întreținută, mobilier din lemn masiv, ce pot sa spun arata bine!
A durat cam 5 minute ca un ospatar, în ținută, dar cu o mare lehamite să lase telefonul pe care il butona anterior și sa ne aduca meniul.
Dupa o veșnicie... 20-25 minute reuseste sa ne aduca băuturile aperitiv si in urmatoarele 3_5 minute ciorbitele de fasole pe care abia le asteptam dar... surpriza in afară de faptul ca nu erau calde fasolea era si fiarta si nefiarta!
Ce pot sa spun nici de felul doi nu am fost incantat!
Ca si bonus au, refuzat, plata cu card spunand ca au fost cei de la banca, au schimbat POS dar nu funcționează, ... !
Mai bine evitati!
Trimis de Eugen 123 in 21.02.18 19:04:02
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PREDEAL.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Eugen 123); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Eugen 123: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în Predeal?, PREDEAL" (deja existentă pe sait)
- Dec.2023 [Restaurant Hanul Cotul Donului [Timișu de Sus]] Restaurant de groază — scris în 04.12.23 de Marius2023 din DIMBOVITA
- Mar.2023 [Restaurant Cabana Vânătorilor] Cabana Vânătorilor restaurant — scris în 06.03.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2023 [Restaurant Vatra Regală] Vatra Regală — scris în 05.03.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2023 [Hanul Domnitorilor] O experiență culinară delicioasă la restaurantul Hanul Domnitorilor — scris în 01.03.23 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 [Restaurant Vatra Regală] Experienta culinara placuta — scris în 05.12.22 de magdalenanae din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2022 [Hanul Domnitorilor] La Hanul Domnitorilor - Predeal — scris în 09.11.22 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 [Restaurant Hotel Dragului] De dragul Dragului, din nou la Dragului — scris în 23.08.22 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ