GRAD SATISFACȚIE
Localul Cotul Donului Predeal Brasov
Buna dimineata! Sunt Dr. L .T. Ionut Horia din Brasov.
Vreau sa depun sau sa trimit aceasta sesizare pentru neregulile pe care le-am intalnit la Localul Cotul Donului din localitatea Predeal Judetul Brasov.
Duminica 09 iunie 2017 undeva in jurului orelor 14-14.45 ma reintorceam spre casa cu viitoarea mea sotie Adela Mariana S. si cu bunul prieten Prof. P. Daniel. Am oprit sa luam pranzul cu speranta ca dupa o zi minunata petrecuta in natura si aer liber vom putea lua pranzul in conditii civilizate.
Dupa 30 minute de asteptare desi nu era aglomerat a venit un domn dar neechipat ca ospatar si ne-a adus lista de meniuri. Am ramas socat ca nu avea nici ecuson si nici tinuta regulamentara pentru chelner.
Am solicitat meniul zilei. A spus ca sambata si duminica nu fac asa ceva. La replica noastra de ce spuneti meniul zilei daca nu este zilnic am primit ca raspuns... ASTAZI S-A TERMINAT. Concluzia o trageti dumneavoastra.
Am decis sa comandam trei portii de ciorba de burta si trei portii de mici a cate patru mici fiecare.
Ciorba era rece, sleita si doar cu cateva raslete fire de carne. Initial am intrebat daca ciorba are toate componentele:usturoi, smantana, ardei iute, otet. Ospatarul care nu avea ecuson a spus ca este ok si daca vrem ne aduce in plus ceea ce dorim. Vreau sa va spun ca nu era nici usturoi, nici smantana. Am solicitat usturoiul care a venit dupa ce aproape servisem ciorba.
Prietenul meu Prf. P. Daniel are diabet si nu puteam sta in asteptare deoarece mesele in asemenea boli metabolice cam trebuie sa fie destul de regulate ca fus orar.
Am servit ciorba si am avut nevoie sa ne stergem la gura. Pe masa nu erau servetele iar la sosirea noastra la restaurant mesele erau in conditii execrabile din punct de vedere al curateniei. Am primit ca replica ca respectiva masa era in categoria meselor rezervate si nu aveam dreptul sa ne asezam acolo.
Dupa alte 10 minute au sosit si micii uscati, reci si cu o lingurita de mustar. Ni s-a explicat ca acesta este gramajul care trebuie pus in farfurie. Daca luam 1 mic, sau 7 mici etc inseamna ca aveam acelasi gramaj.
Am solicitat ospatarului sa se prezinte pentru ca nu avea ecuson. A spus ca este prima zi de lucru si aceasta este regula casei... in prima zi nu au ecusoane. Va intreb de unde aceasta regula stupida. Am solicitat colegului IONUT care avea ecuson. numele colegului de tura si mi-a spus ca nu au avut timp sa se cunoasca deoarece colegul este in prima zi. Acelasi lucru am facut si cu barmanul care a refuzat sa imi comunice numele ospatarului care ne servise, barman care nici el nu avea ecuson.
Am cerut sa vorbesc cu seful de local. Dupa multe insistente am vorbit telefonic cu un domn care s-a recomandat ca R. sau R. si se facea nestiutor de modul de pregatire al preparatelor, de lipsa de curatenie, de atitudinea subalternilor.
In final cu mare greutate am aflat ca ospatarul se numeste H. Adrian daca acest nume este corect furnizat, si scris de mine. In controlul dumneavoastra puteti cu siguranta identifica persoana care ne-a servit.
Alatur sesizarii cateva imagini ce ar putea fi sugestive cum arata mesele unde vesela utilizata se acumuleaza pe mese de la un client la altul.
Ca si completare seara am ajuns in serviciul de urgente pentru o toxiinfectie alimentara.
Cu deosebita stima,
DR. L. T. IONUT HORIA
Trimis de HORICA62 in 12.07.17 10:10:58
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PREDEAL.
1 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (HORICA62); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
1 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în Predeal?, PREDEAL" (deja existentă pe sait)
--
Pe AmFostAcolo nu acceptăm postarea în clar a informaţiilor cu caracter personal (nume, numere de telefon, adrese de mail, etc). Aceste info se pot trimite/primi însă prin mesaje private, destinatarul primind aceste mesaje în aceeaşi căsuţă de mail în care primeşte şi înştinţările despre ecouri.
Pentru a transmite un mesaj personal: click pe linkul "mesaj pers" afişat la fiecare ecou, lângă username (ori click pe username, apoi - în fereastra nou-deschisă - pe linkul "trimite mesaj pers").
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă bifată opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI. Opțiunea se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.
--
Conform politicii saitului, seturile de impresii cu evaluări "zero peste tot" sunt publicate FĂRĂ NOTE, fiind considerate scrise (prea) la supărare, lipsite probabil de minima obiectivitate aşteptată.
Daca doreşte, autorul poate reveni asupra evaluărilor, fie prin intermediul linkului EDIT IMPRESII (dacă articolul nu este încă publicat), fie scriind un ecou în care specifică noile evaluări (dacă timpul alocat editării a expirat)
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Dec.2023 [Restaurant Hanul Cotul Donului [Timișu de Sus]] Restaurant de groază — scris în 04.12.23 de Marius2023 din DIMBOVITA
- Mar.2023 [Restaurant Cabana Vânătorilor] Cabana Vânătorilor restaurant — scris în 06.03.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2023 [Restaurant Vatra Regală] Vatra Regală — scris în 05.03.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2023 [Hanul Domnitorilor] O experiență culinară delicioasă la restaurantul Hanul Domnitorilor — scris în 01.03.23 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 [Restaurant Vatra Regală] Experienta culinara placuta — scris în 05.12.22 de magdalenanae din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2022 [Hanul Domnitorilor] La Hanul Domnitorilor - Predeal — scris în 09.11.22 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 [Restaurant Hotel Dragului] De dragul Dragului, din nou la Dragului — scris în 23.08.22 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ