Mancare romaneasca gustoasa si servicii de calitate la restaurantul Hanul Domnitorilor
![](/images/printer_off_32.png)
Deoarece am luat teapa cu restaurantul de la pensiunea unde am stat, am fost nevoiti in aceasta vacanta la Predeal sa tot colindam restaurante, cu grija ca mancarea sa fie macar proaspata (si deoarece avem copil mic si pentru ca inclusiv monitoarea de schi a fetei a facut o toxiinfectie alimentara de toata frumusetea de la mancarea din restaurantele de pe partie).
Asadar:
- nu e de recomandat sa mancati la restaurantele de pe marginea partiei Clabucet, mai putin la restaurantul Hotelului Premier, unde mancarea a fost acceptabila.
- la cele de mai jos, care nu mai stiu exact cum se numeau, in niciun caz, caci am luat un peste vechi si crud si cu un gust oribil, iar sarmalutele erau gheata la mijloc!
Doua locatii foarte bune si cu mancare excelenta au fost:
Restaurantul Dragului (caruia i-am dedicat un alt review) si Restaurantul Hanul Domnitorilor despre care detaliez mai jos:
Un loc primitor, putin cam chicios decorat, insa cu o mancare foarte buna si in cantitati chiar ,,industriale", meniu variat, servire ok, amabilitate si serviabilitate.
Minusuri:
- a durat cam mult pana a venit mancarea;
- deserturile prea putin variate, iar preparatele sunt predominant traditionale romanesti (fara prea multe sofisticarii), dar fff bune!
Recomand calduros acest restaurant!
Trimis de lori.axi* in 09.02.14 18:37:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PREDEAL.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lori.axi*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Dec.2023 [Restaurant Hanul Cotul Donului [Timișu de Sus]] Restaurant de groază — scris în 04.12.23 de Marius2023 din DIMBOVITA
- Mar.2023 [Restaurant Cabana Vânătorilor] Cabana Vânătorilor restaurant — scris în 06.03.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2023 [Restaurant Vatra Regală] Vatra Regală — scris în 05.03.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2023 [Hanul Domnitorilor] O experiență culinară delicioasă la restaurantul Hanul Domnitorilor — scris în 01.03.23 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 [Restaurant Vatra Regală] Experienta culinara placuta — scris în 05.12.22 de magdalenanae din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2022 [Hanul Domnitorilor] La Hanul Domnitorilor - Predeal — scris în 09.11.22 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 [Restaurant Hotel Dragului] De dragul Dragului, din nou la Dragului — scris în 23.08.22 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ