Se poate si la noi - Restaurant Dragului
Am fost si noi la acest restaurant, putin neincrezatori in recomandarea celui de la receptia pensiunii unde am stat si care putea fi subiectiv deoarece era vecin cu bucatarul chef :) Dar, de data asta, asa a fost: exceptand faptul ca trebuie sa ai noroc sa prinzi loc, mai ales la orele „de varf", cand se sta la coada! (lucru nemaivazut in Romanica), aproape totul este fff ok.
Noi am avut noroc si am prins o masa doar la nefumatori (desi fumam :) si doar pentru ca era o ora destul de tarzie pt. masa (~18).
In rest:
- servirea prompta, eleganta si cu bun gust; (exceptam un pahar putin ciobit :)
- meniul foarte variat si cu destul de multe ,,sofisticarii" (cum numai pe la restaurantele bune din Buc. am mai vazut);
- mancarea foarte buna si in cantitati indestulatoare;
DESERTUL il scriu asa intentionat, mi s-a parut extraordinar! Ori ca eram doriti de dulce, ori ca ne era ff pofta, dar, din cele trei feluri diferite de desert pe care le-am coamndat (caci pe al patrulea nu il mai aveau :(, toate au fost ca la carte!
O surpriza ff. frumoasa si placuta intr-un restaurant care nu stiu daca are clienti destui pe tot parcursul anului, asa cum ar merita, dar caruia ii doresc viata lunga si mancare buna ca sa-l mai gasim si la vara!
Trimis de lori.axi* in 09.02.14 17:40:08
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PREDEAL.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lori.axi*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Dec.2023 [Restaurant Hanul Cotul Donului [Timișu de Sus]] Restaurant de groază — scris în 04.12.23 de Marius2023 din DIMBOVITA
- Mar.2023 [Restaurant Cabana Vânătorilor] Cabana Vânătorilor restaurant — scris în 06.03.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2023 [Restaurant Vatra Regală] Vatra Regală — scris în 05.03.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2023 [Hanul Domnitorilor] O experiență culinară delicioasă la restaurantul Hanul Domnitorilor — scris în 01.03.23 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 [Restaurant Vatra Regală] Experienta culinara placuta — scris în 05.12.22 de magdalenanae din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2022 [Hanul Domnitorilor] La Hanul Domnitorilor - Predeal — scris în 09.11.22 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 [Restaurant Hotel Dragului] De dragul Dragului, din nou la Dragului — scris în 23.08.22 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ