Restaurant Dragului - Mancare buna, Ambient placut, Servicii de calitate
Fiind cazati in Predeal, am ales din nou sa merg la acest restaurant, stiindu-l din alti ani ca fiind cea mai buna alegere din tot Predealul.
Restaurantul, fara nici o modestie da clasa tuturor restaurantelor din statiune, cu un stil arhitectural unic, cu o ambianta intima si placuta, poti savura mancaruri alese, confortul, eleganta si calitatea serviciilor oferite fac succesul unui bun management. Restaurantul are atat spatiu pentru fumatori cat si pentru nefumatori. In ceea ce priveste preparatele, meniul este unul variat gasind atat preparate cu specific national cat si international.
Raportul calitate pret este unul foarte bun.
Restaurantul este foarte cautat, spun asta pentru ca seara se fac cozi pentru a gasi o masa, in cazul in care nu ai rezervare.
Cat am stat in Predeal am mancat numai la acest restaurant, mancarea este foarte buna, preturile reflecta foarte bine calitatea serviciilor cat si a mancarii.
Va recomand cu caldura acest restaurant
Daca ar fi si in Bucuresti ar fi minunat.
Trimis de wwana in 14.02.12 15:28:56
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PREDEAL.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (wwana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Am fost si eu in primele zile ale anului si intr-adevar o locatie excelenta, mancare foarte buna si portii pentru oameni sanatosi, preturi ok si servire de nota 10. Restaurantul era arhi plin, dar ospatarii se descurcau de minune. Scoala brasoveana de ospatari...
- Dec.2023 [Restaurant Hanul Cotul Donului [Timișu de Sus]] Restaurant de groază — scris în 04.12.23 de Marius2023 din DIMBOVITA
- Mar.2023 [Restaurant Cabana Vânătorilor] Cabana Vânătorilor restaurant — scris în 06.03.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2023 [Restaurant Vatra Regală] Vatra Regală — scris în 05.03.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2023 [Hanul Domnitorilor] O experiență culinară delicioasă la restaurantul Hanul Domnitorilor — scris în 01.03.23 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 [Restaurant Vatra Regală] Experienta culinara placuta — scris în 05.12.22 de magdalenanae din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2022 [Hanul Domnitorilor] La Hanul Domnitorilor - Predeal — scris în 09.11.22 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 [Restaurant Hotel Dragului] De dragul Dragului, din nou la Dragului — scris în 23.08.22 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ