Restaurant Hanul Domnitorilor din Predeal
Am decis sa luam masa la acest restaurant, intrucat incercasem deja mai toate restaurantele din zona si vazand ca este plin mereu, am vrut sa vedem si noi despre ce e vorba.
Majoritatea preparatelor sunt destul de scumpe - toate felurile de mancare + garnitura peste 30 lei, pizza cu 2-3 lei mai scumpa decat in restul teraselor din zona, deserturile la fel. Pana la urma am luat 2 pizze, pe la 18-19 lei. Din pacate una dintre ele a venit cam nefacuta si am fost dezamagiti sa constatam ca pizza cu pui continea de fapt pastrama de pui din aceea cu coaja portocalie in loc de piept de pui real.
Una peste alta, raportul calitate-pret nu e foarte satisfacator. Daca preturile sunt mai mari decat la restul localurilor, te-ai astepta la o calitate mai buna, atat a mancarii, cat si a serviciului. (Nu am fost impresionati nici de tacamuri, care se indoiau in timp ce taiam pizza? ! ? !, nu ca ar conta atat de mult, dar ar putea cumpara ustensile mai de calitate). Serviciul a fost rapid, dar din cele trei chelnerite din sala, doua erau destul de plictisite (fiind de abia ora 16, ma mir cum ar fi rezistat pana seara) si cum am terminat de mancat, mai sa ne dea afara.
Totusi, am avut parte de experiente mult mai rele, asa ca in ciuda micilor dezamagiri, a fost o masa decenta si rapida. As recomanda acest local pentru cei care doresc o masa rapida si pe care nu ii deranjeaza sa plateasca ceva mai multi lei pentru niste servicii inferioare restaurantelor situate mai putin central.
Trimis de jfruit in 10.08.11 21:38:00
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (jfruit); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Dec.2023 [Restaurant Hanul Cotul Donului [Timișu de Sus]] Restaurant de groază — scris în 04.12.23 de Marius2023 din DIMBOVITA
- Mar.2023 [Restaurant Cabana Vânătorilor] Cabana Vânătorilor restaurant — scris în 06.03.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2023 [Restaurant Vatra Regală] Vatra Regală — scris în 05.03.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2023 [Hanul Domnitorilor] O experiență culinară delicioasă la restaurantul Hanul Domnitorilor — scris în 01.03.23 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 [Restaurant Vatra Regală] Experienta culinara placuta — scris în 05.12.22 de magdalenanae din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2022 [Hanul Domnitorilor] La Hanul Domnitorilor - Predeal — scris în 09.11.22 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 [Restaurant Hotel Dragului] De dragul Dragului, din nou la Dragului — scris în 23.08.22 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ