Restaurante de evitat in Herculane: Cezar, Pizzeria Dimitrios, Pizzeria Cristal, Terasa Vasy XXL
Buna!
Am fost si eu cu sotul in perioada 1-5 iunie 2017 in Herculane. Neavand masa inclusa la pensiunea Pinul Negru, unde am fost cazati, am mancat in oras.
In prima zi, ne-au purtat pacatele la terasa Cezar (pentru ca era vis-a-vis de unde eram cazati) .
Inca de la prima vedere am fost neplacut impresionati de mizeria din jur, painea servita in stil cantina, de cel putin 2 zile vechime, snitelul comandat era inecat in ulei si prajit in faina, salata taiata cu barda, cartofii ca vai de ei, si pe deasupra servirea execrabila (o madama acra si deloc serviabila).
In alta zi ne-au purtat pasii la asa zisa terasa Cristal, in apropiere, aici aceiasi dandana: snitel naclait in ulei, prajit in faina, cartofii piure reci si tari, paine veche de cel putin 2 zile, in buna traditie a terasei Cezar, si normal, nelipsita salata taiata cu satarul plus o madama pe masura-acra.
Ne-am gandit ca puteam trece strada sa dejunam intr-un stil cazon la asa zisa terasa Vasy XXL. Probabil numele XXL vine de la imensitatea jegului care domnea peste tot. Cand am pasit pe terasa nici nu ne-a a venit a ne atinge de tavile pentru asa zisa noastra autoservire, intrucat jegul era de 2 degete, nu iti venea nici sa pui mana pe ele, daramite sa si mananci de acolo. Asa ca am rezolvat-o prin renuntare.
In alta zi a patimirii noastre pe aceste meleaguri, unde nu s-a auzit inca de buna servire, bun simt, zambete, multumire, ca sa nu mai vorbim de curatenie - pacatele ne-au manat sa dejunam la auto-intitulata terasa Dimitrios. Aici ne-au asteptau alte minunatii: pentru 2 amarate de pizze am asteptat 45 de minute iar cand in sfarsit au fost servite, erau fiecare din ele arse intr-o parte. Ma gandesc in mintea mea ca bucatarul era pe langa un iscusit mester in domeniu si un mare cititor pentru ca la nici doi metri se afla o librarie, unde s-a dus sa mai citeasca si a uitat de pizza din cuptor, asta in cel mai bun caz posibil.
In alta zi, am recidivat la aceiasi locatie (Dimitrios) intrucat in aceasta statiune nu exista optiuni culinare si ne-au fost servite dupa 35 minute, aceleasi mancaruri cu care am fost obisnuiti dinainte in centrul mirificei statiuni: snitele inecate in ulei si prajite in faina si cartofi facuti anapoda.
In cele din urma Dumnezeu in marea sa milostivire s-a indurat de noi si a adus si ziua plecarii pe care o visam din ziua in care am pasit prima oara pe acel taram.
Daca vreti un sfat din partea noastra, referitor la mancare in Baile Herculane, tineti minte trei cuvinte: EVITATI, EVITATI, EVITATI.
Trimis de tunsdiana in 06.06.17 21:18:06
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HERCULANE. A mai fost în/la: Muntenia,
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tunsdiana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@tunsdiana: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
”la pensiunea Pinul Negru, unde am fost cazati
Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
@tunsdiana: Trebuia sa incercati la terasa de la Pensiunea Trandafirul Galben, mancare gustoasă si preturi mici. Mancare buna a fost si la restaurantul Pensiunii Magic.
Excelenta postarea, total necosmetizata si acest lucru vi-l spune cineva care cunoaste bine zona.
Alternativa cea mai la indemana (pacat ca ati calatorit cu autocarul) la vecinii sarbi - Kladovo, Tekija, Donji Milanovac etc... la distante osciland intre 35 si 65 km. de Herculane.
Vacante placute!!!
@alinafulg: ar mai fi si Lorabela. Interesant ca nu au fost mentionate decit 4 terase (sa zicem si Dimitrios, desi are restaurant si pensiune) si nu ati mers si la restaurantele hotelurilor din zona, sa zic centrala a statiunii!!! Adica Herculane are si RESTAURANTE nu doar terase impinge tava VasiXL in statiune dar sa fi ratat restaurantul VasyXl de la gara sau restaurant Nico (tot la gara Herculane) ????????????
- Aug.2024 [Restaurant-terasă La Ceaune by Vasy XXL] Fugiți cat mai repede 😡😡 — scris în 07.09.24 de ux135725 din PITEșTI
- Aug.2023 [Terasa hotel Versay] Distracție la Versay — scris în 19.08.23 de yo2lzn din REşIţA - RECOMANDĂ
- Nov.2022 [Restaurant-terasă La Ceaune by Vasy XXL] LA CEAUNE nu intrati — scris în 05.11.22 de Andreea Sofianu din PITESTI
- Jan.2022 [Restaurant-terasă La Ceaune by Vasy XXL] Pizzeria fara pizza! — scris în 22.01.22 de nrs † din CRAIOVA - nu recomandă
- Jan.2022 [Pizzeria Greceasca Dimitrios] Fara pizza! — scris în 08.01.22 de nrs † din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2020 [Restaurant Cezar] Nu au experienta si nu le pasa de clienti — scris în 12.09.20 de ux117573 din REşIţA - nu recomandă
- Aug.2019 [Restaurant Pizzerie Cristal] Restaurantul Pizzerie Cristal, Băile Herculane - mâncare bună la prețuri rezonabile — scris în 23.08.19 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ