Restaurant hotel Claudia & alte restaurante din stațiune: Nothing but fast-food
Ajunşi în jurul orei 1 a. m. la hotel (Claudia), un bătrînel simpatic (proprietarul, din cîte am înţeles) a făcut tot ce i-a stat în puteri să ne gătească şi servească totuşi aproape orice din meniul (relativ modest) restaurantului. După multe scuze din partea acestuia (cum că bucătăria micului său hotel nu este pregătită să satisfacă pretenţii sofisticate, recomandîndu-ne să mîncăm în staţiune zilele viitoare), am primit steak-ul comandat pe care l-aş nota cu 7 (de foame ce-mi era, l-am mîncat ca pe unul de 10).
În zilele ce au urmat, am încercat să ţinem cont de sfatul jovialei gazde (să mîncăm în staţiune) şi am fost crunt decepţionaţi. Peste tot meniurile se rezumă la 4-5 feluri de mîncare, toate de fast-food: mici, cîrnaţi, grătare, cartofi prăjiţi şi vreo ciorbă/supă. Nici măcar steak n-am putut găsi.
Pentru mine, obişnuit cu mîncărurile diversificate şi gustoase din Bucuvina, cele 3 zile petrecute în Herculane au trecut destul de greu.
Trimis de Hartabala in 13.03.14 01:12:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HERCULANE.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Hartabala); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Punctat pentru curajul de a incerca si asculta sfatul gazdei, pentru faptul ca desi nu ai fost incantat pe deplin nu ai " dat cu pietre" ci ai incercat sa expui cat mai neutru o situatie existenta.
Felicitari, desi ai putea completa cu ceva liste de meniu la alte locatii macar asa pentru informare.
Vacante faine.
Acuma, pt zona respectivă, nu mai am cum (au trecut 2 ani, chiar dacă mi-aș mai aminti, lucrurile trebuie, sper, să se fi schimbat). Dar rețin ideea pt viitor.
- Aug.2024 [Restaurant-terasă La Ceaune by Vasy XXL] Fugiți cat mai repede 😡😡 — scris în 07.09.24 de ux135725 din PITEșTI
- Aug.2023 [Terasa hotel Versay] Distracție la Versay — scris în 19.08.23 de yo2lzn din REşIţA - RECOMANDĂ
- Nov.2022 [Restaurant-terasă La Ceaune by Vasy XXL] LA CEAUNE nu intrati — scris în 05.11.22 de Andreea Sofianu din PITESTI
- Jan.2022 [Restaurant-terasă La Ceaune by Vasy XXL] Pizzeria fara pizza! — scris în 22.01.22 de nrs † din CRAIOVA - nu recomandă
- Jan.2022 [Pizzeria Greceasca Dimitrios] Fara pizza! — scris în 08.01.22 de nrs † din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2020 [Restaurant Cezar] Nu au experienta si nu le pasa de clienti — scris în 12.09.20 de ux117573 din REşIţA - nu recomandă
- Aug.2019 [Restaurant Pizzerie Cristal] Restaurantul Pizzerie Cristal, Băile Herculane - mâncare bună la prețuri rezonabile — scris în 23.08.19 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ