Impreuna cu iubita am luat micul dejun la un restaurant pescaresc numit Blueacqua.
Spre surprinderea noastra platoul dunarean a fost foarte satios pt ambii iar preparatele gustoase.
Deoarece nu e niciunde in oras un loc decent unde sa iei micul dejun la un pret decent iar cantitatea si calitatea sa fie pe masura, acesta indeplineste regula noastra de baza.
Totusi simtim sa recomandam acest restaurant pt micul dejun bogat.
Trimis de vasilestanes in 03.04.20 13:35:01
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vasilestanes); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@vasilestanes: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@vasilestanes: In primul rand Bun venit! si succes in continuare. Ai spart gheata, asa ca te mai asteptam pe aici, mai ales ca data fiind varsta ta, in mod sigur vei avea multe de spus. Sper ca data viitoare insa sa ai si ceva poze de pus, ca stii vorba, " O poza face cat o mie de cuvinte! " poate ca nu o fi mereu valabila, dar ne mai bucura si noua ochii.
Te-as fi taxat pentru afirmatia asta
”Un minus este varsta oamenilor ce frecventeaza acest restaurant 60+, noi fiind tineri iar pe fundal era un continuu zgomot ce nu ne permitea sa ne auzim fiind totusi la aceeasi masa.
, sper sa ajungi si tu la varsta asta si sa iti doresti sa iesi la restaurant sa te bucuri de prieteni, cat despre galagie, sa stii ca de multe ori si tinerii fac mai multa galagie, asa ca din punctul asta de vedere este interpretabil.
Cand aveam varsta ta ma uitam la cei de 40 de ani ca " aia batranii" acum ma uit la ei " aia tineri" , asa ca depinde din ce directie privesti lucrurile .
Felicitari insa pentru articol si fa-ti curaj sa mai scrii, si scuze daca ecoul meu a fost mai lung decat articolul tau.
- May.2024 [Restaurant Libertatea-Cormoran] Cormoran: Îmbinarea perfectă între gastronomie și peisaj — scris în 27.05.24 de DaryaPatty din IAşI - RECOMANDĂ
- Oct.2023 [Riviera 80 - Hotel Restaurant Plutitor] Cină pescărească pe ponton, în mijlocul Dunării — scris în 30.03.24 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 [Restaurant Union Jack Pub] Modern și gustos la Union Jack Pub — scris în 22.06.23 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 [Restaurant Europa] La cină pe nava Malnaș — scris în 04.06.23 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 [Restaurant Libertatea-Cormoran] Restaurant Libertatea-Cormoran - peștele la el acasă — scris în 17.05.23 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2020 [Restaurant Perla Dunării - Turnul de Televiziune] Perla Dunării - Restaurantul din Turnul Televiziunii — scris în 19.10.20 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 [Alex Restaurant Galați] Bine ai venit în Galați, Restaurant Alex! — scris în 09.07.19 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ