ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 20.08.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Galați
ÎNSCRIS: 27.07.12
STATUS: POSEIDON
LUNA
JUL-2016
familie cu copii

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
98.33%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 9 MIN

Aquarius - Vestitorul Verii

TIPĂREȘTE

Mulți dintre noi obișnuiesc să scrie despre experiențele culinare cu care s-au confruntat, bune sau ne-bune, fie în peregrinările pe care le-au făcut, fie chiar în urbea natală. A scrie despre restaurante e un subiect care a creat multe divergențe pe acest site și într-un fel acestea sunt îndreptățite: lucrurile sunt ușor versatile în timp, personalul, decorațiunile, specificul unui loc se pot schimba de la un an la altul, ce a fost bun ieri poate să se fi stricat între timp și viceversa, ca să nu mai vorbim despre „ce-ți place ție și nu-mi place mie”. Dar, în aceeași idee, ce rost ar mai avea să descriem pensiunile și hotelurile prin care ne cazăm?! Eu cred că articolele despre „mâncătorii” sunt cel puțin la fel de utile ca și cele despre „dormitorii”, iar când recomandarea vine de la un localnic, utilitatea se dublează! Să scriem deci - și fiecare să aleagă ce poftește!

Așa că m-am uitat pe site și am constatat că sunt foarte puține postări despre restaurantele din Galați, cam jumătate din ele fiind de prin 2010. Subțire, mult prea subțire... Păi de acord, n-o fi Galațiul meu adoptiv cine știe ce destinație turistică (deși potențial are, din păcate mult prea puțin exploatat până acum, însă asta e altă poveste), dar cine știe?! poate o fi bun măcar de-o stație în drum spre mare sau mai știu eu pe unde... Și atunci de ce n-am îndruma noi, cei de-ai casei, turiștii însetați și înfometați?!... Dacă nu noi, atunci cine?! (Cu asta ar fi de acord și prietena mea, Doina, cu care colind din când în când restaurantele locale ca pretext de socializare; pe vremuri, obișnuiam să facem asta măcar o dată pe săptămână, că ajunseseră să ne cunoască toți chelnerii, iar Doina glumea spunând că am putea să ne susținem cu brio doctoratul în... crâșmologie!).

Să zicem că sunteți în trecere prin Galați și vă pălește curiozitatea sau vreți să vă trageți oleacă sufletul (noi am început să facem asta, adică să nu mai ocolim orașele de pe traseu, ci să ne abatem prin centru și să facem vreo câțiva pași; ne dezmorțim puțin și ne facem o idee despre loc, dacă merită sau nu să revenim pentru o ședere mai lungă; am descoperit astfel multe locuri faine!). Ei, bine, ce e definitoriu pentru Galați?! Desigur, frumoasa faleză a Dunării! Oamenii sunt atrași, sunt fascinați de apă, oricare ar fi forma ei de prezentare. Iar Dunărea la Galați chiar e o formă de prezentare cu care Apa nu are de ce să se rușineze! Parol! Veniți și vă convingeți! Imaginați-vă un parc ce se întinde pe vreo 2 km de-a lungul bătrânului fluviu. Faleza e epicentrul orașului, e locul către care converg gălățenii, mai ales în week-end-urile însorite, căci găsesc acolo alei de plimbare și de mers cu role sau cu biciclete, bănci pe care să se odihnească, locuri amenajate cu tot felul de aparate de sport, parc pentru căței, locuri de joacă pentru copii, chioșcuri cu diverse, câteva terase și restaurante.

Buuun! Să zicem că ați parcat undeva sus, pe faleza superioară (căci cea inferioară de care vă povesteam e, desigur, doar pietonală). Vă îndreptați spre mica esplanadă de pe care coboară scări în stânga și în dreapta, admirați câteva minute de sus panorama spectaculoasă a Dunării, dincolo de care se profilează culmile știrbe ale celor mai vechi munți românești, apoi coborâți cele câteva zeci de trepte. Jos, briza e ceva mai puternică, iar aerul miroase puțin sălciu, miros de apă mare curgătoare. Nu vă hotărâți încotro s-o luați: în stânga sau în dreapta?!

Păi dacă vreți doar să vă plimbați (deși nu cred), luați-o în dreapta. Dar, pentru că în articolul meu e vorba despre o mâncătorie, despre o anume mâncătorie, aș zice s-o luați mai bine în stânga. Ignorați chioșcul de înghețată de sub scări, precum și terasa ce urmează, lăsați apoi pe stânga un imens loc de joacă pentru copii, vis-a-vis de care se află un loc care îmi produce suspine adânci ori de câte ori trec pe lângă el: fosta terasă Andrada, unde cândva ne petreceam serile ascultând muzică veche și bună, în timp ce mâncam mici și beam bere, totul la niște prețuri ridicol de mici, la niște mese rustice de lemn, pe care mai săreau din când în când broscuțe dintre bălăriile Dunării vecine... Între timp Andrada s-a făcut mare, s-a modernizat, lemnul s-a transformat în plastic, între Andrada și Dunăre s-a ridicat un zid despărțitor, micii au dispărut, berea a rămas tot ieftină, muzica în schimb e nouă și impersonală; și, din păcate, astea sunt impresii de vara trecută, căci nu știu ce s-a întâmplat, dar Andrada a rămas sechestrată în turnul ei de fildeș tot acest sezon estival, am făcut tot felul de speculații, nu e locul să le prezint, dar nu pot să nu scap un oftat când trec pe acolo...

... Depășiți momentul, ca și mine, depășiți și pontonul pe care scrie, cu emfază: Clubul Nautic Monaco și... deja începeți să întrezăriți locația către care vă îndrum! Un ponton alb, garnisit cu mușcate roșii, la care ajungeți după ce călăriți câteva scări ce urcă (destul de abrupt, din punctul meu de vedere) și apoi coboară zidul ce mărginește aleea de promenadă. Încă de acum puteți să vă convingeți că sunteți unde trebuie: Aquarius, summer lounge, cum ar veni, salon de vară. Da, ați înțeles ideea, grăbiți-vă, că acuși vine vremea rea și intră în hibernare!

În ultimii ani, eu și cu Tati știam cu certitudine că vara nu-i departe când se deschidea Aquarius. Anul ăsta însă vara venise de mult, puteam să jurăm pentru asta, și Aquarius se încăpățâna să rămână un loc trist și întunecat. „După Andrada, și tu, Aquarius?! :(...) Așa că mare ne-a fost bucuria într-o seară de marți când am regăsit locul luminat și vesel, ca pe vremuri... Marțea e ziua mea cea mai aglomerată, însumând de obicei 10-11 ore de muncă (sedentară, totuși). Tati venise să mă ia de la serviciu cu mașina, când eu nu-mi doream decât să fac vreo câțiva pași pe jos, să mă dezmorțesc. „Mâncăm ceva acasă și pe urmă facem o plimbare pe faleză! ”, a propus Tati. Evident!

Am zărit luminile tremurătoare de pe mal, ghiceam ghivecele cu mușcate și petunii legănându-se în briza ușoară, parcă răzbătea și o undă de muzică până la noi... „Hai și-om vedea! ” Am escaladat zidul (pe scările de vă povestii), am străbătut puntea metalică mângâiată de sălcii, am pătruns în incinta arhicunoscută și am întrebat cu teamă: „E deschis? ” „Desigur, poftiți! ” Doar vreo 2 mese erau ocupate, deci locuri pe alese, gașca încă nu aflase pesemne... și mai era și marți... Doamne, și ce lună plină se etala deasupra Munților Măcinului, îndreptându-se taman spre noi! Am zâmbit, presimțind: o zi grea care se va termina superb! De-aia iubim viața, nu?!

Într-adevăr, așa a fost. Am ales o masă lângă apă și ne-am relaxat, îmbătați de parfumul petuniilor, urmărind cărarea lunii pe cer, luminițele de departe, din port, întoarcerea bărcilor acasă, zborul pescărușilor... Am remarcat cu bucurie că înăuntru decorul cunoscut nu s-a schimbat, același mobilier alb-turcoaz, combinație cromatică pe care o iubesc nespus, pentru că-mi amintește de mare. Ni s-au adus meniuri, dar n-am comandat decât câte o bere, căci cina o luaserăm deja acasă. Am constatat însă că formatul meniului era cel vechi (desene marine pe un fond albastru), dar felurile de mâncare nu le recunoșteam. Hmmm... Înseamnă că au alt bucătar. Cum o fi? Măcar la fel de bun ca celălalt?! Fiind puțină lume, am avut timp să fotografiez meniul, întru aducere aminte. Câteva (nu multe) feluri de supe/pește/vită/pui/porc/salate/paste/deserturi. Denumiri sofisticate, în limba română, dar și în engleză, gramajele dedesubt, precum și principalele ingrediente. Prețuri medii. Întrucât se apropiau 2 evenimente familiale pe care aveam de gând să le sărbătorim, am cerut o carte de vizită.

N-am răbdat și după vreo săptămână ne-am mai dus o dată, să încercăm și terenul... gastronomic. N-a fost nevoie de rezervare, că era tot în timpul săptămânii, dar acum aria era mult mai animată, în curând cu greu mai puteai găsi o masă liberă. Am comandat eu - ceva fâșii de pui cu ghimbir, legume și orez (un fel cu iz chinezesc), iar Tati - pulpă de pui marinată, legume la grătar și salată Coleslaw. Totul a fost delicios, dar parcă mai mult mi-a plăcut ce am gustat de la Tati. Denumirile deserturilor sunau atât de tentant, încât, contrar obiceiurilor noastre, am cerut și o porție de semifredo cu fructe de pădure, care pe mine una nu m-a satisfăcut pe cât mă așteptam. Era, de fapt, un amestec de biscuiți pisați, înghețată și un soi de dulceață de fructe de pădure, o chestie mult prea dulce pentru mine. A doua oară n-aș mai lua, dar trebuie să luați această declarație cu rezerva că eu sunt foarte, dar foarte pretențioasă când e vorba de deserturi. Deci s-ar putea ca altora să placă acel semifredo. Costul distracției? Împreună cu vreo 3 beri și rotunjit corespunzător, 70 lei mari și lați.

Pentru sărbătorirea evenimentelor cumulate, n-am riscat și am făcut rezervare, fiind vorba de vineri seara și de vreo 7 persoane, și mai ales că vroiam o anumită masă. S-a băut bere, apă și sucuri, nu prea le mai știu numărul, că am rătăcit nota de plată. Dacă nu făceam poze, totuși n-aș fi uitat ce am mâncat, căci mi-a plăcut mult: șalău cu 2 feluri de piure. Tati a luat biban de mare cu salată, Istețica-silfida - supă de praz cu crutoane, iar ceilalți, conservatori, un soi de chicken fingers cu cartofi prăjiți și sos tzatziki. Bune toate, parol, am gustat! Mie desert nu mi-a mai trebuit, dar țin minte că s-au mâncat panacotta și clătite cu înghețată. Au fost declarate bune, iar ca dovadă au fost linse farfuriile. Nu mai știu cât a costat, dar dacă n-a fost ceva memorabil, înseamnă că nu dărâmător de mult.

Recomand? Păi voi ce ziceți, de ce mi-am cheltuit 3 ore din viață să vă povestesc aicișa?!

Da, dacă vreți papa bun, prezentat frumos, acompaniat de o băutură mai mult sau mai puțin răcoritoare și de o muzică bună, la un volum rezonabil, în mijlocul Dunării, printre pescăruși și bărci și mușcate și petunii... Din păcate, precum vă spuneam, Aquarius este o treabă sezonieră. Iar pentru mine, e unul dintre visurile frumoase de vară, visat iarna, la gura sobei...


[fb]
---
Trimis de crismis in 20.08.16 21:46:37
Validat / Publicat: 20.08.16 23:51:22
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GALAȚI.

VIZUALIZĂRI: 2165 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

23 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P07 Lună plină la Galați
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 36200 PMA (din 38 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

23 ecouri scrise, până acum

mishu
[21.08.16 00:03:06]
»

Si eu sunt pentru povestirea "mancatoriilor" pentru impresia artistica. Pot fi pareri pro sau contra, dar macar iti faci o idee. Cand lucrurile sunt bine evidentiate pe site-uile deja cunoscute te duci acolo eventual pentru confirmare (sau cel putin motivul asta il invoci), risti sa mergi in locuri necunoscute cand esti singur, insa de cele mai multe ori te bucuri sa ai o recomandare pentru locul in care mergi.

Asa incat voi retine localul in cazul in care pasii ma vor purta pe acolo. Votat cu placere, felicitari.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
krisstinna
[21.08.16 00:33:48]
»

@crismis - Scumpa mea, ai fost delicioasă!

Îmi vine să plâng de foame, eu nu mănânc seara decât fructe și ”se ceartă” acum mațele mele, sunt tare necăjite pentru că le-am agitat cu pozele tale minunate.

Scările cred că s-au încălzit un pic datorită salciei

Aveam o prietenă în Galați dar distanța și grijile ne-au răcit relația. Ultima ieșire acolo, în orașul tău adoptiv, a fost acum 23 de ani.

Mi-ar plăcea să-mi reîntâlnesc prietena, mi-e tare dor de ea.

Mulțumesc, am lecturat cu plăcere, mi-ai trezit amintiri plăcute.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Alina53
[21.08.16 01:11:07]
»

@crismis - Of, ce atrăgătoare era faleza Dunării și în tinerețile mele…

Ca de obicei, ești măiastră în incitarea poftelor noastre. Alte restaurante – pontoane de pe Dunăre le-am testat, Aquarius, însă nu. De câte ori treceam pe lângă el, clienți – ioc! Dar, după ce ți-am citit impresiile, trebuie neapărat vizitat.

În poza 13, acel vas de croazieră nu se întorcea, ci se îndrepta spre Tulcea, cred eu…

Iar în poza 23, ai imortalizat și bărcuța noastră ancorată la Clubul nautic Monaco, în plan îndepărtat, în partea stângă. A propos, nu te-ar tenta o plimbare pe Dunăre? Oricând, invitația este valabilă! Doar să nu-ți fie frică de apă!

Radu Tudoran
[21.08.16 09:13:05]
»

Ce s-a mai schimbat Galatiul de cand am plecat. Nu mai recunosc nimic. Si ce nume "Aquarius, summer lounge". Pe vremea mea era Pescaru', Olimpic, Ultimul leu, Distrugatoru'

Bunica cred ca ar fi avut probleme cu meniul: chicken fingers, tzatziki, salată Coleslaw, panacotta, semifredo. O saramura sau o plachie nu aveau? Insa pretul este mai mult decat rezonabil.

Cat priveste croazierele nu-ti recomand una pe Dunare mai in aval de Orsova. E plictisitor si o spun cu tot patriotismul. De aceea navele acosteaza mai mult la bulgari: Ruse, Silistra. Zona Cazane este superba, dar cel mai frumos este in Austria. Din pacate pentru noi.

Zoazore
[21.08.16 09:48:37]
»

@Alina53 -

În poza 13, acel vas de croazieră nu se întorcea, ci se îndrepta spre Tulcea, cred eu…

Nu, Alina! Drismis are dreptate: Vasul vine de la Tulcea și se îndreaptă spre Brăila!

@crismis - Așa faci, fătuță? Bine, eu beau cafea, așa că nu-i ff grav! Dar cum eu sunt Vărsător (Aquarius), te iert (bine, și că-mi ești dragă)!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
crismisAUTOR REVIEW
[21.08.16 11:42:25]
»

@mishu: Multumesc pt vizita! Te astept si pe la Galati, nu-i bai daca trece vara si se-nchide Aquarius-ul, stiu si alte mancatorii bengoase in oras!

crismisAUTOR REVIEW
[21.08.16 11:48:59]
»

@krisstinna: Cum adica sa mananci seara "doar fructe"?! Doctoru' nu recomanda, sa stii, fructul (maxim 1/zi!!!) se mananca in prima parte a zilei (maxim ora 14, cel mai bine la gustarea dintre mic-dejun si pranz), iar seara sunt recomandate proteine de calitate buna (carne/peste/branza/ou) cu muuulte legume! Glumesc, desigur, in ceea ce te priveste nu ai de ce sa-ti faci probleme cu greutatea.

... Pai vino la Galati, re-innoada prietenia veche si... considera-ma si pe mine prietena ta!

crismisAUTOR REVIEW
[21.08.16 11:53:26]
»

@Alina53: Eu nu cunosc Galatiul decat de vreo 25 de ani, dar tot am nostalgii cu anumite lucruri care nu mai sunt cum erau. Cred ca e normal, de fapt avem nostalgia tineretii noastre...

Vin cu barca, normal, cum sa nu vin?! Eu nu am frica de nimic, daramite de apa, pe care o iubesc?! Multumesc de invitatie!

crismisAUTOR REVIEW
[21.08.16 11:59:55]
»

@Radu Tudoran: He, he... Pescarul e acum Blue Aqua, a scris Mama Michi despre el, a ramas un loc fain, cu mancare buna, atmosfera placuta si o priveliste de vis asupra Dunarii si a Muntilor Macinului. De restul am auzit prin tineretile mele, dar n-as putea sa-ti spun cu exactitate in ce s-au metamorfozat, in tot cazul, nu in carciumi, ca as fi stiut!

Sa stii ca au si saramura de peste, plachie nu insa. Preturi ok, da, iar bucatarul peste medie.

... Poate ca ai dreptate cu croaziera, dar cand vezi vasele trecand, nu se poate sa nu-ti doresti si tu sa fii acolo... Oricum, asta cu croaziera pe Dunare e un vis al meu mai vechi, dar din acela de mana a 2-a, care poate sa mai astepte...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
crismisAUTOR REVIEW
[21.08.16 12:03:37]
»

@Zoazore: Zoa, mersi pt precizare, am mai multe poze facute cu vasul cu pricina, evident ca am ales doar una, si pot sa jur: vine dinspre Tulcea! De fapt, nici n-are importanta, l-am prins de multe ori si cand se ducea...

Asa fac, iaca! Daca nu-ti convine, hai si tu! Pai fusesi la Braila si nu zisesi?! E frumos?! (Exersez ce am invatat: cea mai buna aparare e atacul.)

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Alina53
[21.08.16 15:14:11]
»

@Zoazore

Nu, Alina! Drismis are dreptate: Vasul vine de la Tulcea și se îndreaptă spre Brăila!

Iartă-mă, Zoazore, din poziția din care a fost făcută poza de către Crismis, totuși, vasul navighează spre Tulcea. Prova este în partea stângă a pozei.

Doar, în cazul în care vasul mergea cu spatele, s-ar fi îndreptat spre Brăila...

Dă un semn când vrei să vii în Galați, poate ne întâlnim.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Zoazore
[21.08.16 20:27:07]
»

@Alina53 - Eu vin la Brăila tot la două săptămâni. Ajung vineri seara la 8 (20) și plec duminică la 12 ziua.

WE ăsta nu ajung. Stau în București doar de 6 ani, de rest îs brăileancă născută-cresută.

@crismis - Fusăi, bre, în Brăila, că fuse ziua mamei, veniră și verii din Jermania...

Pe 14 seara am scăpat și noi din încercuire (vorba căpcă-unului) și l-am cărat p-al meu prin oraș. Luni dimineață am plecat spre București.

De rest, vin la Brăila, cum i-am scris și Alinei, mai sus. Dacă tu găsești o ”fereastră” într-o sâmbătă, zi și vedem!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Alina53
[21.08.16 20:40:41]
»

@Zoazore - Aștept ”fereastra” lui Crismis. Să nu uitați de mine!

crismisAUTOR REVIEW
[21.08.16 20:53:19]
»

@Zoazore: Care we asta? Asta de trecu sau asta de vine?! Hai, ca punem de-o mini-intalnire AFA!

Zoazore
[21.08.16 21:01:26]
»

@crismis - Ăsta de vine acum, nu pot veni.(26-28 august). Voi veni pe 4 septembrie, apoi pe 18... Tot la două săptămâni!

Tare mi-ar păcea să te revăd pe tine, s-o cunosc pe Alina53...

crismisAUTOR REVIEW
[21.08.16 21:18:07]
»

@Zoazore: I'm thinking... I'm thinking... Pe 6-7 sept am un audit cam stresant, dar... Stii ceva? Let's party! Propun 3 sep, Galati, Aquarius! Astept inscrieri!

elviramvio
[21.08.16 21:20:24]
»

@crismis -

Citit de dimineata in Arges, zic hai sa dau ecou seara din Ilfov, asa, pentru "crâșmologie", păi ce că loc liber nu mai este de când cu mini întâlnirile astea!

Să petreceți frumos si să ne mai scrii de Galați, chiar sunt locuri ce merită văzute pe acolo, din păcate nu sunt promovate cum trebuie.

Vacanta placuta în Grecia!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
crismisAUTOR REVIEW
[21.08.16 21:30:00]
»

@elviramvio: Mulțumesc! O să mai scriu de Galați. O să scriu chestii mai serioase despre Galați. Am puțin timp liber la dispoziție, mă pregăteam să incep epopeea Bucovina - Maramureș, dar mi s-a strâns inima, nu știu cum și... am scris puțin despre Galați.

Zoazore
[21.08.16 21:35:00]
»

@crismis - Gata, 3 septembrie vin!

Alina53
[21.08.16 22:21:20]
»

@Zoazore - crismis - ”Parafă” pe 3 septembrie! Luăm legătura prin mesaj privat.

Zoazore
[21.08.16 22:23:31]
»

@Alina53 - OK!

elviramvio
[22.08.16 07:26:34]
»

@crismis -

Iar am ratat Galațiul! Anul ăsta nu-l văd. Pe 3 septembrie sunt la mare, altfel eram deja înscrisă pe lista voastră.

Petrecere frumoasă!

crismisAUTOR REVIEW
[22.08.16 14:11:26]
»

@elviramvio - Vacanta frumoasa la mare! Las, ca mai vine Zoa la Braila, cica tot la 2 saptamani!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Alina53, crismis, elviramvio, mishu, Radu Tudoran, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Galați? :


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.07621693611145 sec
    ecranul dvs: 1 x 1