Restaurant Pensiunea Cetate - Relaxant si delicios
Am descoperit Balvanyosul si Pensiunea "La Cetate" intr-unul din concediile petrecute la Baile Tusnad (in august 2008).
Gazda noastra s-a oferit sa ne arate si o fata mai putin vizitata si asa am ajuns prin padurile din zona.
Dupa o plimbare prin frumoasele paduri "ghidul" nostru ne-a dus la aceasta pensiune unde am gustat niste bucate minunate.
Mult vestita ciorba de fasole in pita a fost un deliciu, platoul casei si clatitele cu nuca si miere au completat tabloul culinar. Palinca a fost si ea nelipsita, bineinteles in cantitate mica :).
In anul octombrie 2011 fiind prin zona cu niste prieteni am vizitat din nou acest loc si spre surprinderea noastra nu s-a schimbat nimic. Aceeasi mancare buna si multa voie buna.
Nota de plata pentru 11 adulti si 2 copii a fost de aproximativ 350 lei si s-au mancat de toate, pentru toate gusturile inclusiv desert si bauturi (cei mai gurmanzi au incercat sa serveasca 2 feluri de mancare+desert, dar nu au reusit sa se descurce singuri). In meniu sunt si cateva feluri de mancaruri vanatoresti (caprioare, mistret) dar si cu specific unguresc si romanesc. Chiar si cei pretentiosi gasesc ceva in meniul pensiunii.
Din curiozitate am intrat si in vreo 2 camere pentru a ne face o idee despre intreaga pensiune. Camerele sunt medii, au baie proprie si TV. Pretul era de 90 lei/zi cu mic dejun inclus, un pret bun tinind cont de faptul ca nu sunt multe pensiuni in zona.
Pana acum nu am fost cazati in Balvanyos dar farmecul zonei ne face sa ne gandim si la un scurt concediu in zona mai ales ca Lacul Sf. Ana se afla la numai 8 km distanta.
Si ca incheiere trebuie sa spun ca drumul de acces spre Balvanyos si Lacul Sf Ana dinspre Baile Tusnad este destul de bun chiar daca se merge prin paduri.
Vacante placute va doresc.
Trimis de elena_iasi in 16.11.11 19:37:57
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (elena_iasi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat la rubrica "Restaurante Balvanyos si imprejurimi" (nou-creata pe site), poate or sa mai apara review-uri pe aceeasi tema.
Nota acordata la cazare a fost retrasa intrucat nu ai fost efectiv cazata aici.
- Apr.2021 [Restaurant complex turistic La Cetate [Turia, Băile Balavnyos]] Pensiunea Cetate — scris în 01.03.22 de ile57b din ŢăNDăREI [IL] - RECOMANDĂ
- Sep.2019 [Restaurant complex turistic La Cetate [Turia, Băile Balavnyos]] Dezamăgire culinară la Restaurantul „La Cetate" Balvanyos — scris în 20.09.19 de Claudiu 07 din GALAţI - nu recomandă
- Aug.2017 [Restaurant complex turistic La Cetate [Turia, Băile Balavnyos]] Restaurant La Cetate - o parere diferita — scris în 30.08.17 de alina3 din CONSTANţA - nu recomandă
- Jun.2016 [Restaurant complex turistic La Cetate [Turia, Băile Balavnyos]] Un restaurant excelent - restaurant Pensiunea Cetate — scris în 25.02.17 de GabrielaG din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2013 [Restaurant complex turistic La Cetate [Turia, Băile Balavnyos]] La Cetate se mananca moca — scris în 02.10.13 de alin82 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 [Restaurant complex turistic La Cetate [Turia, Băile Balavnyos]] Restaurantul 'La cetate'. — scris în 22.08.13 de c-kosty din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Aug.2013 [Restaurant hotel Grand [Torja]] Restaurant select la Grand Hotel Balvanyos — scris în 19.08.13 de FrancescaClara din BUCUREşTI - RECOMANDĂ