Restaurant Smart Food Baia Mare
Saptamana trecuta, vineri 08.12.2017 am fost a treia oara in acest restaurant si tot de atatea ori am mancat costita acolo. Fara sa exagerez, eu zic ca este cea mai buna costita pe care am mancat-o vreodata. Dovada si faptul ca dupa ce am mancat primadata acolo am mai revenit.
Localul arata destul de bine. Cu servirea nu am avut niciodata probleme.
Ultima data cand am fost acolo am sunat de pe drum si am facut rezervare la o masa mai mare ca eram noua persoane. Printre altele i-am rugat sa pregateasca mancarea ca sa nu asteptam mult. Ne-a intrebat prin telefon in cat timp ajungem. Le-am spus ca in jur de 50 de minute dureaza. Dupa ce am ajuns acolo in maxim 10 minute am avut mancarea pe masa. Fetele care ne-au servit mi s-au parut foarte amabile.
O sa atasez si o poza cu mancarea, facuta dupa ce m-am apucat de ea :). Nu mi-a trecut prin cap sa fac o poza mai repede.
Portiile sunt mari, eu personal ma "lupt” cu portia respectiva ca sa o pot manca. Sotia nu a putut manca toata portia.
Pretul unei portii de castite este de 25 de lei, o bere la pahar mic a fost 3.5 lei.
Total de plata 53.5 lei, doua costite si o bere.
Trimis de Linux in 13.12.17 13:17:50
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Linux); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Linux: Sa va fie de bine, mie mi se pare ca in Baia Mare se mananca bine in multe locuri.
Am trecut si eu anul acesta prin Baia Mare si cum baietii mei aveau deja experienta orasului si ceva restaurante bune de recomandat, alegerea a fost grea doar pentru o masa, insa au votat pentru Butoiasu' cu bere si pot spune ca alegerea a fost excelenta si la fel, si noi am facut rezervarea de pe drum pentru ca altfel nu am fi gasit locuri libere.
Felicitari, votat cu placere.
- Oct.2023 [Scotish Pub] Scotish — scris în 31.10.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 [Office Pub] Office Pub — scris în 05.05.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 [Restaurant The Oak] Pub Oak din Baia Mare — scris în 16.10.22 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 [Restaurant Hot Food] Hot Food Baia Mare — scris în 19.08.21 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 [Restaurant Butoiașu' cu Bere] Dezamagire — scris în 08.08.18 de B78 din BUCUREşTI
- Aug.2017 [Restaurant Butoiașu' cu Bere] Butoiasu' cu bere, Baia Mare - Un restaurant potrivit pentru o aniversare frumoasa — scris în 08.09.17 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 [Restaurant Millenium] Millenium, un restaurant ce trebuie vizitat — scris în 26.03.18 de iulian68 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ