EXCELENT
Hot Food Baia Mare
Hoot Food este în Baia Mare, pe Bulevardul București. Este o terasă minimalistă cu câteva mese într-o îngrăditură, în spațiul verde dintre clădire și trotuar și cu spațiu interior, în adâncime, cu două rânduri de mese, de-a dreapta și de-a stânga printre care treci ca să ajungi în micul salonaș din spate, mai separat, așa.
Știu locul ăsta de 5 ani jumate când treceam pe aici și lumea se distra în noaptea de revelion.
Mă miram că au program de revelion că din afară se vedea o locație mică. E mică dar știe face treabă bună.
În 5 ani văd că nu a dispărut ba chiar a prosperat și nu e doar cafenea ba chiar servesc și de-ale gurii. Am luat o ciorbă de burtă și-o ciorbă rădăuțeană, o bere fără alcool că m-am săturat de băute și-o cafea.
Locația nu pare să aibă nimic special dar e foarte căutată. Oferă preparate delicioase și consumatorul apreciază asta.
Mesele de afară erau toate ocupate mai puțin una din colțul terasei care ne aștepta pe noi. Am ocupat-o de peste gardul terasei că n-am avut răbdare să ocolesc.
Dar erau ocupate și mare parte din mesele din interior, cele dinspre ușă că era aer condiționat care răcorea bine.
Servirea a fost rapidă și eficientă. Tocmai că ne grăbeam și totul s-a desfășurat rapid.
Am de gând să vin și anul viitor.
despre SERVICII
Serviciile sunt ireproșabile. A venit un băiat și ne-a adus repede meniul apoi ne-a adus repede băuturile apoi ne-a adus repede ciorbele apoi ne-a adus repede nota apoi am plecat repede.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Ciorbele au fost foarte bune și am văzut pe alte mese niște paste carbonară ce păreau delicioase.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Pentru mine locația are o însemnătate aparte. Pentru restul lumii e peisaj urban.
Trimis de Mioritik in 19.08.21 19:10:00
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BAIA MARE.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Mioritik); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în Baia Mare? , BAIA MARE" (deja existentă pe sait)
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
- Oct.2023 [Scotish Pub] Scotish — scris în 31.10.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 [Office Pub] Office Pub — scris în 05.05.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 [Restaurant The Oak] Pub Oak din Baia Mare — scris în 16.10.22 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 [Restaurant Butoiașu' cu Bere] Dezamagire — scris în 08.08.18 de B78 din BUCUREşTI
- Dec.2017 [Restaurant Smart Food] Restaurant Smart Food Baia Mare — scris în 13.12.17 de Linux din ZALAU - RECOMANDĂ
- Aug.2017 [Restaurant Butoiașu' cu Bere] Butoiasu' cu bere, Baia Mare - Un restaurant potrivit pentru o aniversare frumoasa — scris în 08.09.17 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 [Restaurant Millenium] Millenium, un restaurant ce trebuie vizitat — scris în 26.03.18 de iulian68 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ