Pentru un weekend de August am ales zona Sovata - Praid si am redescoperit cu placere zona, cu locuri frumoase si unde chiar am avut cum sa petrec timpul cat mai placut. De la Lacul Ursu, Spa-ul Danubius si pana la Salina Praid sau restaurantul Dracula, am avut unde sa ne simtim bine.
Ca o noutate ce m-a surprins placut, a fost parcul de aventura, construit in subteranul Salinei Praid. Cu stalpi de lemn, funii si cabluri de trecere si trasee pe stanca de sare, a fost chiar foarte distractiv si interesant, mai ales pentru junior.
Nici nu am simtit cum au trecut vreo 2 ore in timp ce verificam daca omul chiar se trage din maimuta :).
Trimis de GabrielBrasov in 01.09.12 09:56:45
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (GabrielBrasov); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.55075500 N, 25.12052500 E - CONFIRMATE
Mutat la rubrica "Salina Praid" (deja existenta pe site); sters rubrica dublura introdusa de autor.
- Jun.2023 La Salina Praid — scris în 24.07.23 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 Salina Praid - orașul de sub oraș — scris în 17.04.23 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Se pot face bani și din drobul cu sare — scris în 18.11.22 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 Încă o primăvară la Praid — scris în 25.06.22 de danutza_ang din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Salina Praid, sănătate, relaxare, joacă și adrenalină la Club Aventura — scris în 14.07.19 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Apr.2019 Nu recomand... — scris în 22.04.19 de Costely din SUCEAVA - nu recomandă
- Sep.2018 Dezamagire partiala — scris în 01.10.18 de tdf din BOLDESTI-SCAENI - nu recomandă