Extrem de placut, reconfortant, dornici de a repeta un sejur acolo
Mergem de 13 ani in Thassos si a fost una dintre cele mai placate vacante.
Gradina hotelului, camera si terasa generoasa, personalul discret si efficient, curatenia impecabila facuta zilnic, ne-au facut sa ne simtim ff bine in fiecare zi.
Micul dejun arhi sufficient, D-na Roza a fost tot timpul prezenta, amabila, indatoritoare.
Sintem indignati de comentariile nedrepte ale unor conationali si am fi bucurosi sa gasim anul viitor oameni care stiu sa aprecieze sederea la Rodon House!!! Sigurul lucru deranjant au fost copiii mici zgomotosi.
Plaja este una extreme de mare, neaglomerata, curata, pe care o cunoasten de multi ani.
Vom veni si cu prieteni care iubesc marea.
Trimis de Romana 5 in 22.07.13 19:17:06
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Thassos, Chalckidiki, pellion, Kos, Creta, Santorini Corfu, ...
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Romana 5); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Romana 5: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@Romana 5: Sunt unul din "conationalii" d-voastra. Fiecare a avut dreptul liber la o parere obiectiva. Dar fiti linistita, anul viitor cu siguranta nu vom mai merge acolo. Ptr noi - cele trei familii- a fost cea mai nereusita vacanta, iar ptr un alt "conational" acesta a fost motivul ptr a nu mai merge deloc in Grecia. Distractie placuta in viitoarele concedii. Cu tot respectul.
Poti merge si de 100 de ani in Thassos... daca cazarea la Rodon a fost dintre cele mai placute... inseamna ca nu aveti un sentiment al calitatii minim dezvoltat.
Nu va mai faceti useri sa spuneti cat de bine este acolo... ca sincer nu este...
Notele la care a ajuns Rodon-ul aici si pe Booking nu au nimic cu realitatea. E simplu sa iti faci un user la cateva zile sa postezi ca si tine cateva propoziitii care in fond nu spun mai nimic si sa dai note bune, la fel si cu booking, acum inteleg de ce pe biroul Rozei statea la loc de cinste un header cu nota acordata de booking.
Faza ca proprietarii au niste [...] din romania care le-au tradus ce sa scris pe AFA sa demonstrat cu dreptul la replica care a fost acordat acum ceva timp aici scris in engleza pentru niste comentarii in romana... de acolo sa demonstrat ca ii intereseaza foarte mult nota.
Fiecare este liber sa faca ce vrea insa dupa experienta Rodon-ului as dorii sa isi faca timp sa posteze si pe aici impresiile lor.
P. S. multi care citesc comentariile negative or sa imi dea dreptate atunci cand ajung acolo. Si apropo postati si voi poze ca va placut asa de mult hotelul de nu ati fost in stare sa faceti macar o poza 5-6 useri cu note aproape maxime.
@cainebogdan: e greu de crezut că proprietarii au chiar atâtea relaţii, în colţuri diverse din România - te asigur că fiecare review postat aici este verificat şi că orice eventuale tentative de "multiplicare" a unor opinii - precum cea încercată de tine, recent - este depistată prompt (și eliminată de la publicare).
Pe de altă parte, comportamentul vostru la rezervarea sejurului nu a fost chiar "exemplu de comportament turistic cel mai adecvat" - se poate interpreta că aţi încercat să "fentaţi" atât bookingul ct şi proprietarii, nedeclarând copilul / copiii.
E de presupus că un caracter ce predispune la asemenea stratageme (mă refer la cele două de mai sus) predispune de asemenea și la "începuturi cu stângul" ce pot duce un concediu într-o direcție mai puțin plăcută. Concediul e (și) așa cum ți-l faci tu, de multe ori, nu doar cum ți-l "fac" alții...
Pentru termenul ofensator la adresa turiștilor ce au avut alte păreri decât tine (editat de noi mai sus) - ai avertisment. AmFostAcolo nu tolerează astfel de adresări.
Sal
Ce sa mai plimbat Romana 5:
”Nu a fost singura vizita/vacanta in GRECIA. A mai fost in/la: Thassos, Chalckidiki, pellion, Kos, Creta, Santorini Corfu, ...
Alte destinații turistice prin care a fost: Italia, Germania, Franta, Rusia, Suedia, Olanda, Belgia, Maroc, Egipt, Tunisia... etc.
si cum a tinut ea mortis sa dea replica exact la Rodon Aparthotel... si nu e un user fals, daca nu este as ruga-o sa ne impartaseasca din vasta ei experinta.
Numai in Grecia a mai fost in alte 5-6 locatii despre care insa nu are nimic de spus.
La revedere
- Aug.2019 HORROR, de evitat! — scris în 13.08.19 de Daniel2019* din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2019 O vacanta reusita — scris în 14.06.19 de aleLuca din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Thassos - Vacanta de vis — scris în 03.03.21 de C.Dana din CARACAL [OT] - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Un sejur rezonabil — scris în 04.09.16 de boraborabora din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Nu va recomand — scris în 28.06.16 de BMC din BUCUREşTI - nu recomandă
- Sep.2013 Mi-a placut — scris în 18.09.13 de dana67 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Un mic paradis — scris în 14.09.13 de marian_mmm din BUCURESTI - RECOMANDĂ