Vile Vita Park - complex Vita Park
Sunt doua tipuri de vile 3* si 4* (renovate in cadrul Primasol). Noi am fost la cele nerenovate, deci pretentii mai putine.
Vila are 2 camere cu cate 2 paturi, bucatarie sau living si wc de serviciu+ baie. Nu sunt extraordinare, unele arata groaznic (cele aflate spre marginea complexului mai departe de receptie spre gard si Ralitsa).
Curatenie se face zilnic dar, sunt situatii in care din cauza vegetatiei sunt furnici.Noi nu am avut pretentii prea mari, in vila noastra la etaj a fost o situatie de acest gen (furnici din greu). Aceste vile sunt vechi si va trebui sa fie renovate cat mai curand, mai au mici probleme cu usile de la balcoane..
Compexul in sine este ok.
Mancarea a fost buna. Au fost foarte multe persoane si mai trebuia asteptat pentru a se elibera mese. Anul trecut au fost probleme de sanatate la foarte multe persoane (cred ca a fost un virus stomacal) dar nu de lunga durata (in general o zi). Si unii oamenii sunt de vina, nu se spalau pe maini cand veneau de la plaja si puneau mana pe mancare si apoi o puneau la loc.
Noi am fost multumiti de ce am primit pentru banii dati.La cazare am insistat cu 5 euro sa ne schimbe apartamentul (initial am primit unul din cele ce aratau rau si foarte departe).
Piscina nu am fost curiosi sa o incercam, marea era superba. Cu sezlongurile la plaja este mai greu, trebuie sa vii devreme pentru a prinde locuri langa mare.
Atentie sunt indivizi ce fura de pe plaja prosoape si alte obiecte daca plecati pentru mai mult timp. Am patit pentru prima data acest lucru in Bulgaria si mergem de multi ani.
Restaurantul de la plaja noua ne-a placut, ar fi ideal daca s-ar deschide mai devreme. Au pizza buna. Nu poti pleca cu mancare pe plaja. Eu cred ca nu este necesar. Dupa un mic concediu oricum pui cateva kg.
Nu stiu daca as mai veni aici, sunt atatea locuri ce asteapta sa fie vizitate. In Albena am inceput vacantele in Bulgaria.
Eu cred ca un concediu poate fi reusit si in conditii mai proaste, totul depinde de fiecare. Oameni nemultumiti am vazut si la conditii de lux.
Va doresc tuturor vacante placute.
Trimis de gabitu67dica in 30.07.15 13:46:13
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Obzor, Nisipuri, Elenite, Sunny beach, Sveti Vlas, Constantin si Elena, Albena, ...
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabitu67dica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@jenipirvu - Am fost chiar in ziua in care s-a deschis (fiind ultima zi a sejurului), fata de cel de la Elenite este mai micut si mai putin spectaculos. Pentru copii este ok.
- Jul.2016 Nu recomand — scris în 21.07.16 de blidescudaniel din PIATRA NEAMT - nu recomandă
- Aug.2015 Recomandat pt familiile cu copii — scris în 12.09.15 de marian60 din GALAţI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Sejur relaxant si placut — scris în 29.07.15 de monyka din TOPLITA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Un sejur placut — scris în 17.02.15 de mihai27 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Sejur minunat — scris în 01.08.14 de Nicoleta99* din GALATI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Multumitor si relaxant — scris în 28.07.14 de corina75 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Şi bine şi rau — scris în 29.06.14 de sov din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ