Q&A PrimaSol Ralitsa Superior - vilele Vita Park

Întrebări și răspunsuri [5]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «PrimaSol Ralitsa Superior - vilele Vita Park»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Vile Complex Primasol Ralitsa - locul unde se serveste masa ?trimisă de: felix2000 - în [20.04.15 11:23:46]

    Am vazut foarte multe variante referitoare la diferentele dintre vilele complexului. Ma poate lamuri cineva unde servesc masa cei cazati la vile? Accesul este la toate piscinele din complex?
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1640

    recomandare viletrimisă de: kendi - în [28.07.14 16:41:42]

    Buna, la sf lunii aug vrem sa mergem cu familia in Bulgaria, am gasit o oferta ok la vile vita park, din ce mi-au spus de la agentie ar fi ok, as dorii sa confirmati acest lucru, mancare, cazare sunt OK? cat de departe este plaja? , Wi-Fi este gratuit? ca sa obtii o vila mai buna trebuie sa dai bacsis la receptie? Mentionez ca este prima vizita in Bulgaria. Multumesc si astept parerile voastre.
    24 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2280

    Vile Vita Park 3* si Vile Primasol Ralitsa Superior AquaClub 3*trimisă de: corina75 - în [26.07.14 14:31:34]

    Buna, Am observat ca se fac anumite confuzii legate de aceste vile, confuzii datorate modificarilor din acest an in partea de nord a statiunii. Asadar, odata cu completa renovare s-a produs si schimbarea de nume a hotelului Ralitsa 3* in Primasol Ralitsa Superior Aqua Club 3*. Cateva din vilele Vita Park (cele situate chiar langa cladirea hotelului) au fost si ele renovate si trecute in portofoliul de cazare al Primasol. Restul vilelor nerenovate au ramas ale Vita Park, ca inainte. De remarcat ca restaurantele celor 2 hoteluri si vile sunt in aceiasi cladire si ofera aceleasi preparate, la fel restaurantul de pe plaja, RAI (comun si pentru alte hoteluri). Am vazut ca lumea posteaza cam de-a valma cand e vorba de aceste locatii, si cred ca e dificil atat ptr administratorii de site cat si pentru potentialii turisti doritori sa isi dea seama ce si cum. Ieri m-am intors din sejur la Vile Vita Park (nerenovate) si voi posta cat de curand si impresiile mele dupa a 3-a oara in locatie (2011,2012 si anul acesta).
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1930

    Detalii viletrimisă de: sov - în [02.02.14 21:10:05]

    Rog un coleg amabil sa imi spuna si mie daca in vilele nerenovate sint conditii optime sau daca arata ca si camerele noastre obosite de pe litoralul romanesc. Am vazut o poza unde se specifica ca sint 2 bai? Au ambele toalete, sau doar una? Si, cel mai important, ce vile recomandati, ma refer la amplasarea optima fata de piscina sau restaurant. Multumesc mult
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1625

    Parcare hotel Vita Park Albenatrimisă de: CYP72 - în [28.04.11 15:08:06]

    La inceputul lunii AUGUST plec ptr. 7 zile in Albena la Vita Park cu auto personal. Unde se poate parca masina (parcarea hotelului se pare ca este foarte mica, comparativ cu nr. de camere) si in ce conditii.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1975

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la PrimaSol Ralitsa Superior - vilele Vita Park
    pagină generată în 0.0093941688537598 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]