Am ajuns la Hotel Vita Park in jurul orei 12.30, ne-au tinut pana la ora 14. Au venit rusi si bulgari dupa noi si i-au cazat imediat. In situatia noastra mai erau doua familii care asteptau de mult.
In fine, ne-au chemat la receptie, au dat cheile unui nene care vorbea stalcit romaneste, ne-a condus la vila, nu ne-a placut deoarece era la Parter, asa ca am facut cale intoarsa la receptie unde am discutat in engleza cu receptionerii;dupa inca o ora (desi erau camere libere), au dat alta cheie aceluiasi nene, am mers la o vila chiar in apropiere de snack bar, la etaj, si care ne-a placut.
Insa curatenia era superficiala, m-am uitat sub paturi o mizerie, chiuveta era infundata...
Dupa ce ne-am schimbat, am anuntat la receptie sa faca curat si sa cheme pe cineva sa desfunde chiuveta.
Curatenie nu au facut, si nici in urmatoarele zile, un spalat pe jos cu mopul. Dar ceea ce vreau sa va spun ca erau furnici atat de multe ( erau in tocurile usii) si gandaci din aceia cu picioare multe ca m-am speriat. Acest aspect l-am descoperit a doua zi dimineata. M-am dus iar la receptie si le-am zis in engleza ca ii fac de panarama ii postez pe facebook de nu o sa mai vina nimeni la Vita Park.
Imediat, m-au condus la alta vila care de aceasta data, parea mai curat in interior, dar le-am zis sa imi dea si un tub cu spray de gandaci, preventiv. Si n-am facut rau
Mancarea a fost buna, in general, diversificata, intr-o zi au dat niste frigarui printre altele, care miroseau ciudat. Baclavale, piersici, pepene, tort, pe apucate. De ce? Am fost cazati in aceeasi perioada cu niste rusi...
Barul Havana de pe plaja e binevenit dar se deschide abia la 11.00. Aquaparkul era inclus in pret, dar din cauza inundatiilor nu a fost gata
Per ansamblu, a fost bine dar se pare ca e problema cu curatenia
Trimis de mihai27 in 17.02.15 15:48:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Sunny Beach, Golden Sands
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mihai27); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Cu ocazia primului review scris la 4 ani de la înscriere, @mihai27: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jul.2016 Nu recomand — scris în 21.07.16 de blidescudaniel din PIATRA NEAMT - nu recomandă
- Aug.2015 Recomandat pt familiile cu copii — scris în 12.09.15 de marian60 din GALAţI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Sejur relaxant si placut — scris în 29.07.15 de monyka din TOPLITA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Vile Vita Park - complex Vita Park — scris în 30.07.15 de gabitu67dica din SIGHISOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Sejur minunat — scris în 01.08.14 de Nicoleta99* din GALATI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Multumitor si relaxant — scris în 28.07.14 de corina75 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Şi bine şi rau — scris în 29.06.14 de sov din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ