Superb. Este efectiv un loc minunat. Am fost in multe excursii in multe locuri frumoase, dar acesta le-a intrecut pe toate.
Am stat la bungalouri. Desi pretul e acelasi ca la camerele principale, bungalourile nu sunt chiar de 5 stele, totul e curat si frumos insa nu lux. Am mers pe ideea ca la cat de putin se sta in camera nu conteaza daca e un televizor normal in loc de lcd si d-astea. Si bine am facut. Sunt atat de multe de facut acolo incat la camera vi numa seara.
Am mers la All Inclusive, lucru ce iti da acces la toate lucrurile din acel resort.
- ai mereu la dispozitie: Mancare/bautura/3 piscine/tenis/ping pong/biliard/net/hidrobicicleta/canoe/ etc.
Mancarea:
Incredibila. Sute de tipuri de mancare atat dimineata cat si la pranz si seara. O varietate incredibila si toata mancarea arata minunat. Pana si mancarurile care nu iti plac arata atat de bine incat iti vine sa le mananci.
Staff-ul
Receptioneri, chelneri, animatori, toti angajatii sunt prietenosi, zambitori si respectuosi.
E un loc care vi-l recomand din toate punctele de vedere.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (razzv*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
buna ziua, care este diferenta intre bungalow si main hotel? Din review inteleg ca ati clasat mai jos bungalow-ul.
Si fata de restaurant, piscina, parc acvatic distanta de unde este mai mica?
Va rog, sunt interesata daca cu o mica "atentie" se poate lua camera in main holtel?
Noi plecam pe ruta din constanta, pe 23sept, si daca puteti sa ne dati detalii de temperaturi in zona. Avem iesire in 2 oct mie teama sa nu fie vreme rea.
Am uitat sa va intreb cit v-a costat biletul si daca puteti posta poze.
in una dintre privinte incerc sa te ajut si eu, onita.
Gasesti aici pe site o pagina cu temperaturile lunii septembrie in Kusadasi (atat grafic, cat si tabelar, ca valori) - pe ultimii 5 ani.
Bungalourile nu au in nici un caz acelasi pret cu hotelul ca atare.
Cat despre "mica atentie".... poate merge acum in extrasezon. Cu toata atentia noastra, ne-am ratat vacanta la Pine Bay pentru ca din cele 8 camere rezervate (in hotel) din martie, nu aveau libera decat una.
O sa postez separat opinia mea despre Pine Bay.
Sper sa fi fost doar noi ghinionisti.
- May.2019 Vacanta de vis — scris în 15.05.19 de cucux din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Nu recomand! — scris în 24.10.18 de CRISSSS* din BOTOSANI - nu recomandă
- Sep.2015 Nu este de 5 stele — scris în 07.10.15 de kaaty2014 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2015 Nu recomand acest hotel! — scris în 27.07.15 de Sany0s din TIMISOARA - nu recomandă
- Jun.2015 Un hotel OK — scris în 25.06.15 de dragos45 din GALATI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Bune si rele — scris în 17.06.15 de danezu008 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Un hotel mare si aglomerat — scris în 05.02.15 de viviv din BUCURESTI - RECOMANDĂ