Resortul cel mai bine pozitionat- ok
Pine Bay are un resort frumos. ne-am cazat repede camere mari si curate am stat in bwg. departe de 5*.
piscina curata. mancare am avut diversificata: peste, rechin, salate, carne, prajituri foarte multe si gretoase. fructe am stat rau. cu zeama (ciorba, supa), cu bautura totul local. au vodka buna, cu tomate, whiski foarte rau, bere buna, vin slab alcolizat.
seara la terasa pana la ora 24. o invitatie la unul din restaurantele a la carte italian, mexican, chinezesc. au topogane frumoase.
Trimis de 77 mir in 17.02.11 18:39:44
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (77 mir); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@77 mir, cred ca esti de acord cu mine cand spun ca un review ar trebui sa contina mai multe fraze. review-ul de mai sus era totul o singura fraza inainte sa incerc eu sa-l despart oarecum pentru a putea fi citit. si cel mai grav, fara aproape niciun semn de punctuatie.
asadar te rog pe viitor sa folosesti si punctul, virgula si eventual paragraful nou. merci de intelegere!
Mai multe informatii, te rog, despre confort, dotarile din camere, posibilitatile de distractie din hotel si statiune, informatii despre frumusetile locurilor, fotografii, alte informatii utile!
Dupa mine cred ca este unul dintre cele mai bune hoteluri de 5 stele din statiune.
As dori sa aflu si eu in ce stare sunt camerele din bungalow. Toate sunt la fel sau poti avea noroc sa fi cazat in una mai buna?
Anul acesta vom merge acolo si vom fi cazati in bungalow pt ca avem 2 copii si nu exista alta posibilitate.
camerele din bw sunt: o camera mare cu pat dublu, ac, baie si o camera la intrare 10m2 cu pat pt o persoana si ac. toate sunt la fel dar la receptie sa ceri m-ai aproape de piscina pt k altfel ai de urcat pana la camere, resortul fiind amplasat intro panta destul de mare. bw sunt foarte frumoase ai acces usor copii nu deranjeaza, ai leandri la geam curatenie zilnic. lipseste mocheta.
- May.2019 Vacanta de vis — scris în 15.05.19 de cucux din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Nu recomand! — scris în 24.10.18 de CRISSSS* din BOTOSANI - nu recomandă
- Sep.2015 Nu este de 5 stele — scris în 07.10.15 de kaaty2014 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2015 Nu recomand acest hotel! — scris în 27.07.15 de Sany0s din TIMISOARA - nu recomandă
- Jun.2015 Un hotel OK — scris în 25.06.15 de dragos45 din GALATI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Bune si rele — scris în 17.06.15 de danezu008 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Un hotel mare si aglomerat — scris în 05.02.15 de viviv din BUCURESTI - RECOMANDĂ