Un loc unde nu ai cum sa te plictisesti, un loc unde totul ti se pune la dispozitie, un loc unde ti se da impresia ca meriti totul, un loc unde te simti minunat.
Camere mari cu o vedere superba la mare (asfintitul este ceva ireal), curatenie impecabila, amabilitate desavarsita,
Va recomand cu caldura Pine Bay
Trimis de mirica in 01.10.10 14:48:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Antalia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mirica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Draga Mirica,
In primul rand iti urez bun venit printre noi!
Din pacate, informatiile oferite nu sunt suficiente pentru a fi considerate utile, asa ca te asteptam cu completari si eventual cateva poze. Si vad ca mai sunt o gramada de alte tari pe care le-ai vizitat. Ar fi interesant sa vedem impresiile tale mai in detaliu.
Pana atunci, toate cele bune!
Daca ai facut o descriere succinta a acestui loc, macar compenseaza acest lucru cu niste fotografii.
As dori sa aflu si eu in ce stare sunt camerele din bungalow. Toate sunt la fel sau poti avea noroc sa fi cazat in una mai buna?
Anul acesta vom merge acolo si vom fi cazati in bungalow pt ca avem 2 copii si nu exista alta posibilitate.
- May.2019 Vacanta de vis — scris în 15.05.19 de cucux din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Nu recomand! — scris în 24.10.18 de CRISSSS* din BOTOSANI - nu recomandă
- Sep.2015 Nu este de 5 stele — scris în 07.10.15 de kaaty2014 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2015 Nu recomand acest hotel! — scris în 27.07.15 de Sany0s din TIMISOARA - nu recomandă
- Jun.2015 Un hotel OK — scris în 25.06.15 de dragos45 din GALATI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Bune si rele — scris în 17.06.15 de danezu008 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Un hotel mare si aglomerat — scris în 05.02.15 de viviv din BUCURESTI - RECOMANDĂ